ce parere aveti despre televizorul asta Televizor cu LCD LG 32LF2500 - Altex - cel mai mic pret din Romania pentru gaming si filme?
Printable View
ce parere aveti despre televizorul asta Televizor cu LCD LG 32LF2500 - Altex - cel mai mic pret din Romania pentru gaming si filme?
Arata ok, defapt pare sa aiba aceleasi spec-uri ca asta care costa cam lafel si arata mult mai bine si iti da si un dvd player moca!
bune ambele dar cam scumpe.....:-Sgasiti si mai eftin aceleasi tv-uri la alte magazine, totul este sa aveti rabdare si sa cautati
Poti sa dai un exemplu? ca asa am mai vazut pe site-uri fantoma preturi mici dar are oare sens sa dai cu 100ron mai putin si in 6 luni sa dispara firma aia si sa ramai fara garantie?
de ex pentru tv-ul recomandat de tine am gasit putin mai ieftin la majoritatea magazinelor, insa am gasit si diferente mult mai mari
P.S. : inainte sa cumparati ceva dai un search pe ShopMania - Gaseste cele mai mici preturi din Romania, compara preturi si produse, citeste comentarii sau price.....sa vedeti unde sunt mai mici preturile
Raman la aceeasi idee: decat sa dau cu pana la MAXIM 100ron mai putin si sa cumpar de la o firma fantoma prefer sa merg pe o firma serioasa!
Va multumesc pentru opinii. Dupa ce am fost prin magazine,le-am vazut pe ambele si am facut comparatii,l-am ales pe cel recomandat de Solozaur si nu regret nimic:rulez:. Multumesc!
daca ami iau un dasta merge ps3 bagat direct adica cu cablul din pachet sau trebuie luat cablu special?
http://www.pcgarage.ro/monitoare-lcd...nch-5-ms-wide/
merge, cum a spus si oBL1O ai nevoie decat de un cablu hdmi, insa benq nu e cine stie ce, mergi pe LG sau samsung, insa daca vrei ceva mai ieftin merge si benq insa ia unu de 24" BenQ G2420HD 24 inch 5 ms Monitor LCD - PC Garage