De cumparat nu merita, un mini dungeon si atat care nu aduce nimic in plus jocului
Printable View
Logheaza-te pe site: Community - Darksiders 2 si apoi intra in Community - My Account - Redeemed Codes. Acolo ar trebui sa ai codul de PSN asociat DLC-ului.
Multumesc pt. idee dar din pacate nu merge asa:( fiindca nu aveam cont atunci cand am introdus codul pe site.
In sfarsit... le-am trimis un mail poate, poate.
Din cate imi aduc aminte, nu puteai da redeem fara sa-ti creezi cont. :-?
Cand am introdus eu codul se putea si fara (trebuia doar sa intri aici, sa completezi campurile din josul paginii si iti dadea instant codul pt. PSN).
@MonkY, cred ca acest lucru te va bucura :P
Inca nu este nimic anuntat oficial, dar cred ca vom vedea ceva stiri in curand.
Da, vroiam sa scriu o stire despre asta, dar nu aveam nimic 100% sigur. Il voi cumpara cu siguranta... vorba lui OEE, pacat ca nu remasterizeaza si Darksiders I. Ar fi fost frumos un pack din ambele jocuri refacute. Dar, ma multumesc si cu II-ul.
Te doare mintea. Alt remaster...
Darksiders 2 to be remastered for new consoles, Nordic confirms | Polygon
Am inceput sa-l joc pe ps3 insa nu am avut timp de platina cred ca pe ps4 cu siguranta il voi platina .Quote:
Darksiders 2 will get a remastered version for the new generation of consoles, according to a report that the series' new publisher, Nordic Games, has confirmed.
GameSpot this morning reported Amazon's brief listing, and instant de-listing, of a PlayStation 4 edition of Darksiders 2. Nordic Games then confirmed the authenticity of the listing but declined to comment further on the product, including what other platforms, if any, it will launch on, or a launch date.
Darksiders 2 was published in 2012 by THQ for PlayStation 3, Windows PC and Xbox 360, with another version added for the Wii U's launch. THQ went bankrupt later that year, however, and in January 2013 its assets were sold off to pay its debts. In April 2013, Nordic Games spent $4.9 million to acquire Darksiders (plus the Red Faction and MX series).
In May, the series' former creative director said the series "is not dead," and that Nordic games "seems very committed to continuing the series."
Cam așa ar arăta
ce o sa contine? merita dlc-urile care au aparut pentru el?
39.99$, nu-i rau. DeathOfArt: va contine si DLC-urile.
Nu arata rau remasterul dar eu unul ii voi zice pas, parca primul a fost mai bun!
Check Out Darksiders 2 Definitive Edition Comparison Images - GameSpot (use the slider left and right on the pictures)
Până la urmă vine mai devreme și mai ieftin :D
Darksiders II Deathinitive Edition to release on October 27th 2015 on PS4 and Xbox One
Deathinitive Edition.
PS5, XS.
15 octombrie.
https://youtu.be/NtD8jDMnVIM
Disponibil acum:
https://youtu.be/uXqem-g5ABs