Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 22

Thread: Brothers In Arms: Furious 4

1. #1 SP
    Senior Member Nash's Avatar

Brothers In Arms: Furious 4

Attached Images Attached Images brothers-arms-furious-4.jpg

2. #2 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    M-am bucurat cand am vazut titlul, dar dupa trailer-ul ala o sa fie o vanatoare de nazisti. Jocul nu mai are nimic istoric in el. Un fel de benzi desenate WW2.

Ramane de vazut cum va fi produsul final

3. #3 SP
    Member Dasani's Avatar
    Inglorious bastards

4. #4 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Dasani View Post
    Inglorious bastards
    And that's a bad thing? andy2.gif

Mie-mi place, can't wait! nazi.gif

5. #5 SP
    Member Dasani's Avatar
    Din contra,imi plac schimbarile,si imi va placea sa ii jupoi pe nazisti

6. #6 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    And that's a bad thing? Attachment 115581

Mie-mi place, can't wait! Attachment 115580
    It's a bad thing pentru ca strica traditia Brothers in Arms.

Nu mai are atmosfera din Brothers in Arms.
    Nu mai are tematica din Brothers in Arms.
    Nu mai are fidelitatea istorica din Brothers in Arms.

Si totusi se cheama Brothers in Arms.

Nu zic ca nu va fi un joc bun, dar de ce se tot chinuie Ubisoft sa distruga imaginea unei francize atat de mult?
    E chiar atat de greu sa faci o franciza noua care poate avea succes fara sa strice ceea ce au construit deja?

7. #7 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Pana acum va plangeati ca nu mai vreti sequel-uri, ca v-ati saturat de aceleasi francize si acum faceti scandal ca incearca sa vina cu ceva diferit. Jocurile clasice din al 2-lea razboi mondial sunt moarte demult, nu va mai plangeti atat si asteptati macar sa vedeti despre ce este vorba.

8. #8 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu poti sa nu te plangi cand Brothers in Arms a fost conceput dupa deja celebru serial Band of Brothers, pe care marea majoritate l-am vazut de multe ori si il iubim. Daca am fi asteptat ceva de la urmatorul joc din serie, era ca "relatiile" dintre camarazi sa fie mai reale, sa te lupti pentru ei si ei pentru tine, sa suferi tu personal, ca jucator, cand moare un camarad care, poate, cu o seara inainte ti-a salvat viata.

Dar cand ei raman doar cu numele si din ce au spus si au aratat, se vede clar ca se indeparteaza serios de la jocul de pana acum, nu neaparat de la ideea jocului, doar pentru o alta experienta multiplayer (care exista deja pe piata, nu aduc nimic nou) eu personal sunt dezamagit.

9. #9 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Asa e. In fiecare an apar o groaza de shootere cu idei originale, evolueaza si modul cum lucreaza programatorii, tehnologia (la console mai greu spre deloc0. Tot ce trebuiau sa faca era sa aleaga un teatru de razboi, sa imbunatateasca totul din toate punctele de vedere si era superb. Nu poti sa transformi un joc istoric intr-o parodie. Nu cu acelasi titlu

10. #10 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    Asa e. In fiecare an apar o groaza de shootere cu idei originale, evolueaza si modul cum lucreaza programatorii, tehnologia (la console mai greu spre deloc0. Tot ce trebuiau sa faca era sa aleaga un teatru de razboi, sa imbunatateasca totul din toate punctele de vedere si era superb. Nu poti sa transformi un joc istoric intr-o parodie. Nu cu acelasi titlu
    Macar de ar fi fost vreo parodie originala, dar asa imi lasa un gust si mai amar. In fine, sa vedem ce iese pana la urma.

11. #11 SP
    Quote Originally Posted by Nefraim View Post
    Pana acum va plangeati ca nu mai vreti sequel-uri, ca v-ati saturat de aceleasi francize si acum faceti scandal ca incearca sa vina cu ceva diferit. Jocurile clasice din al 2-lea razboi mondial sunt moarte demult, nu va mai plangeti atat si asteptati macar sa vedeti despre ce este vorba.
    Nu cred ca mai era loc de un sequel la Brothers in Arms dar vreau ca la batranete cand zic Brothers in Arms sa-mi aduc aminte de cele 3 jocuri care aveau fidelitate istorica. Legatura dintre fratii de arme din primele jocuri era profunda si emotionanta nu o caterinca si o luare in deradere.

Daca Furious 4 va fi un joc bun, foarte bine... dar nu merita sa intre in istorie cu acelasi nume pentru ca il pateaza.

Da, vreau ceva diferit, e nevoie de ceva diferit dar mesajul pe care-l transmiti tu e total gresit. Cum ar fi daca maine s-ar anunta God of War 4 cu fetitele Powerpuff. Ar fi ceva diferit, hai sa vedem despre ce e vorba... da' parca n-are totusi treaba cu ceea ce inseamna God of War nu?

12. #12 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Deci pe tine nu te doare faptul ca jocul e diferit, ci doar ca jocul nou are un nume vechi pe care il pateaza si il jigneste pentru ca e diferit fata de celelalte. Din partea mea poate sa anunte si Uncharted 4 cu masini, daca e jocul e bun nu ma intereseaza numele si nici ce a fost inainte.

13. #13 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Khan are dreptate, nici eu nu-l vad pe Kratos portat in zilele noastre luptandu-se cu niste militieni amarati

14. #14 SP
    Quote Originally Posted by Nefraim View Post
    Deci pe tine nu te doare faptul ca jocul e diferit, ci doar ca jocul nou are un nume vechi pe care il pateaza si il jigneste pentru ca e diferit fata de celelalte. Din partea mea poate sa anunte si Uncharted 4 cu masini, daca e jocul e bun nu ma intereseaza numele si nici ce a fost inainte.
    Exact. Problem?
    Tre sa gandim toti ca tine?

15. #15 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Pai, asteapta tu mult si bine traditie si valoare in jocurile video, dar se pare ca nimeni nu prea are de gand sa faca acelasi joc de 5 ori la rand, in afara de cei de la Activision bineinteles. Brothers in Arms reprezinta un concept, nu un tipar, iar noul joc o sa se incadreze perfect in acest concept, asteapta si o sa vezi.

16. #16 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    Left 4 Nazi?

17. #17 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Au stricat deja Call of Juarez, iar acum strica si Brothers in Arms. Pacat, jocurile de pana acum au fost foarte bune.

18. #18 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    'Brothers In Arms: Furious 4' is still alive, but no longer a 'Brothers In Arms' game | The Verge

Gearbox Software president Randy Pitchford offered an update on the status of Brothers In Arms: Furious 4 at PAX today, revealing that the game announced in 2011 will no longer be a Brothers In Arms game.

"The game that was announced as Brothers In Arms: Furious 4 has evolved," Pitchford said during the "Inside Gearbox Software" panel at PAX Prime today.

Ptichford said that as the game's developers "pushed the gameplay loop, they got into a place that got away from the core" of the Brothers In Arms franchise. Since then, Pitchford said, "it's evolved even farther, and it needed to be unshackled" from the brand.

"I wanted to let everyone know that that game's no longer going to be a Brothers In Arms game," Pitchford said. "It's going to be an all-new IP."

Pitchford says it will re-announce the game at an upcoming community day for Gearbox fans in Dallas, Texas later this year.

19. #19 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    oh man! ...sper sa n-o dea in bara!

20. #20 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    @DADU exact la asta m-am gandit si eu.Left 4 Dead varianta istorica cu Natzi.Poate au sistem de co-op in 4.Ar trebui,daca vor succes.

Sunt de acord cu @Erik,am iubit atat de mult seria Call Of Juarez pana la ultimul joc,The cartel,pe care nici nu il consider ca fiind parte din serie.La fel cred ca o sa se intample si cu acesta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast