sper la asta sa pot sa fac platina, daca castig) ca la ala cu painea inca ma mai chinui
si degeaba
sper la asta sa pot sa fac platina, daca castig) ca la ala cu painea inca ma mai chinui
si degeaba
pana cand am timp sa fac review-ul, pana pe 29? sunt cam la jumatea jocului. destul de amuzant jocul
![]()
da e tare jocul. are niste puzzle-uri interesante. si unele dialoguri sunt amuzanteaseara in schimb trebuia sa ajung cu o foaie care ardea sa aprind un foc... dupa juma de ora de incercat sa ajung cat mai repede pana la foc mi-am dat seama ca trebuie pe drum sa tot reaprind alta foaie ca sa tina flacara pana acolo
pentru ca m-am uitat pe youtube sa vad cum fac astia sa aprinda focul dupa ce m-am tot chinuit si majoritatea se duceau direct acolo si numai aprindeau alta foaie....dar era varianta de pc si apasau direct cu mouse-ul sa iasa din incaperi....pe ps4 nu poti sa faci la fel...asa ca trebuie sa aprinzi inca vreo 2 pana la foc.
Iar pentru cei care il iau, recomand din cand in cand sa mai dati un save (cu toate ca jocul are si un autosave), pentru ca mie de 2 ori mi s-a blocat in loading cand treceam in alta incapere. dupa 10 minute de asteptat am dat restart la consola....pentru ca nici aplicatia nu mergea sa o inchid.
stiu ca suntem pe CG dar intreb, ca poate este cineva pasionat. are cineva chef sa joace si sa scrie un preview despre Legacy of the Void? pot sa ofer un cod ce da acces atat la beta, cat si la minicampania care face legatura cu LOTV. astept doritori azi si maine dimineata (daca sunt mai multi) aleg norocosul. cei care au mai scris pe CG au prioritate.
Altex da cod de beta la precomanda cu plata pentru versiunea standard si cod de beta+minicampanie (ce ofer eu aici pentru un preview scris) la precomanda cu plata pentru CE. Sunt reguli impuse de Blizzard, insa ce am eu aici este un cod teoretic pentru jurnalisti, sa fie publicate articole pe baza lui (si iti da acces, asa cum am spus, la beta si minicampanie).
aseara l-am terminatpe la 6 dimineata
(am facut platina la el, a 9 persoana care l-a terminat aparent dupa psnprofiles) azi sau maine pun si review-ul
Aștept înscrieri pt SOMA - PS4, până vineri la miezul nopții. Câștigătorul e rugat să posteze recenzia în cel mult 10 zile. Mulțumesc anticipat și baftă!
Si eu vreau SOMA.
L.E.: acum am vazut termenul limita de 10 zile. Daca acele 10 zile pot fi lucratoare (in cazul in care mi s-ar atribui mie in urma tragerii la sorti) in asa fel incat sa pot posta pe 18/10, I'm still in. Daca nu, nu-i bai, dar mai devreme mi-e imposibil, asa ca las locul liber.
Jocul nu depășește 10 ore. 10 zile începând cu vineri, am promis ca recenzia se va publica pe 12 octombrie cel târziu. Îmi pare rău, nu am ce face.
Bookmarks