Doar un singur participant pana acum? Haideti ca nu trebuie sa fiti mari scriitori. Daca pana sambata nu vad cel putin 10, ma supar pe voi :))
Printable View
Doar un singur participant pana acum? Haideti ca nu trebuie sa fiti mari scriitori. Daca pana sambata nu vad cel putin 10, ma supar pe voi :))
Din pacate asta nu e pt XOne :( Problema e ca sunt multi care au PS4 dar putini care vor sa depuna un mic efort.
Eu am vazut, ma asteptam la altceva de la tinerii posesori de PS4, mai ales acum ca sunt in vacanta. Eh, asta e, vedem pana sambata, daca nu, bucuria lu' Baciu. :))
Trece-ma si pe mine pe lista, sunt curios cum mai sunt point 'n click-urile din ziua de azi.
Ma inscriu si eu!:)
Daca vrei doriti ... fie inca un doritor :)) PS4
Hai, doar 4? amr 6 ore :)
Scuze pentru întârziere, acum am ajuns acasă :)
Attachment 253171
Multumesc pentru joc. Azi las Witcher 3 de o parte si incep broken age. In cel mai scurt timp o sa pun si rewiew-ul.
Cu plăcere, sper să îți placă, ai timp două săptămâni, nu e grabă :)
Mi-a dat mesaj naz ca a fost foarte prins cu ceva probleme si ca va incerca in weekend sa scrie. Let's wait a little more...
Este 90% gata, imi cer scuze pentru intarziere... incerc sa-l finalizez in noaptea asta! Am avut niste probleme si nu am apucat sa-l fac in timp util, promit sa ma revansez :)
Sunt șanse mari să fac rost de un cod pt Vanishing of Ethan Carter. Să va pregătiți pt o recenzie. Sper să aprobe băieții cererea, au fost foarte de treabă din ce am vorbit cu ei până acum. Le-am recomandat desigur forumul nostru, chiar dacă recenziile sunt în limba română, au spus ca nu contează. Mi se pare interesant ca băieții ăștia cu studiouri mai mici sunt mai ok decât marile companii :)
Sunt interesat de Vanishing of Ethan Carter. :)
BTW, ce e nevoie sa faci pentru a primi codurile astea de la developeri ?
Sa-i contactezi și să le spui despre comunitatea noastră, le dai un link apoi cu recenzia :)
Va prezint si-un review scris de mine, acum ceva timp, in caz ca aveti indoieli despre joc. Don't worry, no spoilers.
https://gotgame.com/2014/10/13/revie...-ethan-carter/
Parcă nu ți-a plăcut :)) sau am înțeles eu greșit din ce ai scris pe topicul jocului. Te plângeai de unele chestii, acum văd ca are 10 :)) Vezi să nu se supere lumea ca pui link din altă parte.