Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 41 to 60 of 96

Thread: Naruto Ultimate Ninja Storm Generations

1. #41 SP
    Member StarKiller's Avatar
    Ma bucur sa vad ca nu sunt singurul fan Naruto.
    On:Imi place ca au adaugat toate personajele din Naruto nu numai cele din Shippuden.Ideea cu toate personajele seamana cu cea din Naruto Ultimate Ninja 5 ptc numai acolo erau si personaje clasice dar si Shippuden.

2. #42 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Erau si in Naruto Shippuden: Ultimate Ninja 4, iar introducerea caracterelor din Storm 1 mi se parea o chestie banala, ce trebuia introdusa si in Storm 2. Oricum, avand in vedere asemanarea foarte mare dintre Storm 2 si Storm Generation, singurul lucru care l-ar face sa-si merite banii ar fi un roster foarte mare.

3. #43 SP
    Junior Member catamaryo's Avatar
    stiri noi

---------- Post added 22-07-2011 at 09:27 AM ----------

4. #44 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Deci pe langa Haku si Zabuza vor introduce,mai mult ca sigur, Sound Four.In orice caz, imi place ideea ca povestea va putea fi jucata din mai multe perspective, nu doar a lui Naruto. Insa eu tot nu inteleg de ce nu implementeaza din nou clash-urile...

5. #45 SP
    Quote Originally Posted by FuriaAlba View Post
    Insa eu tot nu inteleg de ce nu implementeaza din nou clash-urile...
    Probabil din aceeasi cauza ca si cea cu ultimate-urile scurte si anume sa fluidizeze jocul online.Cred ca acesta ar fii singurul raspuns sau probabil le este lene sa mai lucreze putin ca sa introduca clash-urile

6. #46 SP
    Member Mikael's Avatar
    ok...din ce am citit aparent siau folosit o foarte mica parte a creierului, which is good...acuma daca ar reusi sa foloseasca si restul creierului chiar ar reusi sa faca un joc bun

7. #47 SP
    sam
    Member sam's Avatar
    video look so sick

8. #48 SP
    Junior Member roby48's Avatar
    Din c�te am văzut eu ,au anuntat doar caracterele astea:Naruto,Sasuke,Sakura,Kakashi,Haku,Zabuza(cum dei bagă pe ăstia aici si nu io băgat in storm 1 ?)Karin,Suigetsu,Raikage,Mizukage,Tsuchikage şi ăia care �i ajută pe kage.Mă aşteptam de la următorul storm să fie continuarea seriei nu combinare cu clasici si shippuden,sper să aibe ăia clasici alte jutsuri,nu tot alea din storm 1,şi ăia din shippuden tot alea din storm 2,sper să fie ceva mai interesant la jutsuri,şi mai multe,nu doar unu,si la uni doar �mbunătătesc ceva pe acolo.

9. #49 SP
    NU e Storm 3. Nu vad ce astepti asa mult. E ceva in genul lui AC: Brotherhood, completeaza Storm 2. E mai degraba un Storm 2.5. D-asta nici nu sunt asa preocupat de gameplay, pentru ca joc Storm 2 si stiu cum o sa fie si in Generation. Luati-l ca pe un update, nu ca pe ceva revolutionar.

10. #50 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Eu sper sa apara si un LE/CE la el ca sa-l adaug la colectie ,preferabil sa aibe steelbook sa numai fie cutie din carton ca la UNS 2

11. #51 SP
    sam
    Member sam's Avatar
    Any Demo gameplay video or screenshot

12. #52 SP

Gameplay.

13. #53 SP
    sam
    Member sam's Avatar
    Quote Originally Posted by razvylord View Post

gameplay.
    nice gameplay
    thanks

14. #54 SP
    Hell yea!

15. #55 SP
    Quote Originally Posted by RazvyLord View Post
    Hell yea!

Foarte fain faptul ca vor introdude in premiera aceste caractere.

16. #56 SP
    Junior Member Cocorul's Avatar
    nu e nu stiu ce, minato a mai fost iar despre obito si young kakashi nu se stiu prea multe, in anime obito are doar great fireball
    in schimb, danzo sau kabuto ar fi interesant

17. #57 SP

Au avut dreptate cand au anuntat ca jocul va fii privit si din perspectiva celorlalte/altor caractere decat a lui naruto se vede bine ca aici P1 este zabuza iar naruto este com(presupun ca e o parte din story mode)

18. #58 SP

19. #59 SP
    Junior Member Cocorul's Avatar
    Din cate imi amintesc, scena din anime, nu a fost inca. Deci pana la lansare se pregatesc fillere despre akatsuki ? ca nici in manga nu e asa ceva
    au devenit penibili cu anime-ul, jumtate din episoadele de anul asta sunt fillere si mai urmeaza inca 2 cel putin, deci mai mult de jumtate

20. #60 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Quote Originally Posted by Cocorul View Post
    Din cate imi amintesc, scena din anime, nu a fost inca. Deci pana la lansare se pregatesc fillere despre akatsuki ? ca nici in manga nu e asa ceva
    au devenit penibili cu anime-ul, jumtate din episoadele de anul asta sunt fillere si mai urmeaza inca 2 cel putin, deci mai mult de jumtate
    Ai si tu dreptate,anime-ul este cu mult in urma fata de manga ... asa din video-uri pare destul de tare ,adica este identic cu UNS/UNS 2 ..singura mea dorinta este ca CE/LE sa fie steelbook si sa numai fie o cutie din carton ..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks