@adibose: Merci mult de pont, nu le merge site-ul dar le-am gasit facebook-ul si o sa-i contactez.
@Snick: Multumesc o sa-i contactez si pe ei.
O duminica relaxanta,
L.
@adibose: Merci mult de pont, nu le merge site-ul dar le-am gasit facebook-ul si o sa-i contactez.
@Snick: Multumesc o sa-i contactez si pe ei.
O duminica relaxanta,
L.
de ieri la flanco gasiti ultra slimul de 12 gb ps3 la 499 ron. sper sa folosesca cuiva informatia.
Trimiteti-mi siteuri pe privat de unde sa cumpar card ps+ uk de 90 de zile doar cu cardul va rog
Cam in cat timp ajunge un colet de la Amazon.co.uk? Am comandat pe 2 iulie doua produse: unul a fost trimis prin Royal Mail si unul prin DHL. Cel prin Royal Mail a ajuns astazi, insa cel prin DHL nu.. ar trebui sa ma ingrijorez? Am cautat sa sun la DHL dar nu gasesc niciun nr. la ei pe website si nici tracking n-am.
De pe amazon UK prin DHL ajung de obicei in 10 zile in Bucuresti. Doua console si inca alte cateva electronice asa mi-au sosit.
Daca a fost trimis cu DHL - pe amazon in cont ar trebui sa ai un tracking number pentru colet (
Mi se pare ciudat ca DHL-ul sa fie mai incet decat Royal Mail + Posta Romana..
Din pacate, imi apare doar ce am mai jos in dashboard. Cred ca optiunea standard nu are tracking, nu inteleg de ce.
Timpul estimat e vineri, deci inca e OK, dar sa fie Posta Romana (care e un dezastru total) mai rapida decat curierul?
salut. Sunt in cautarea unui card de PS Vita de 16gb si as dori niste sfaturi in legatura cu achizitionarea celui mai ieftin. Am vazut niste preturi destul de dubioase de genul ~100 lei la Marketonline ceea ce mi s-a parut foarte ciudat avand in vedere ca la Altex este ~200 lei. Voi de unde v-ati cumparat carduri?
Am o comanda la Amazon.co.uk de pe 2 iulie, insa nu a venit pana acum. Am sunat la DHL, au zis ca nu au nimic in baza lor de date si sa-i contactez pe cei de la Cargus. I-am sunat si pe cei de la Cargus, insa nici acestia nu au coletul meu.
Ce as putea sa fac? Avand in vedere ca expeditia este standard si nu are tracking.. si nu prea as vrea sa pierd 100 lire.
Cand mai vrei sa iei ceva din UK, contacteaza-l pe RobertDinu . El lucreaza in UK si ridici coletul de la tatal sau din Bucuresti (Nitu Vasile, Berceni, unde e circa financiara) sau primesti coletul prin posta sau curier. Asa ai banu garantat, deoarece el raspunde de comenzi fata de tine.
Assassin's Creed III for Sony PlayStation 3, Exclusive Edition UK 0008888347231 | eBay
Se poate sa fie teapa?
Aia e licitatie nu e pretul final de 5 lire. Userul are peste 500 de feedback-uri pozitive deci nu cred ca e teapa.
Ideea este ca cine liciteaza cel mai mult, castiga produsul la sfarsitul celor 6 ore. Cel mai bine este sa licitezi cu suma maxima dispusa pe care ai fi dispus s-o platesti (iti faci niste calcule sa vezi totalul maxim din care scazi transportul si dai bid). Partea bune este ca daca tu ai pus bid maxim 20 de lire dar produsul prin licitatii ajunge la maxim 10 lire tu il castigi si platesti 10 lire, nu 20 cat ai zis maxim ca ai plati.
Nu pierzi 100 Lire, in cazul in care nu-ti ajunge poti sa faci plangere si iti recuperezi banii. Sunt foarte promti cei de la Amazon. Am patit la fel cu un controller. Le-am scris, in 10 minute mi-au raspuns si au rezolvat problema.
In alta ordine de idei au am asteptat si 20 de zile comanda de la eiLa Dispatch date estimate ce iti apare?
Daca nu cumperi direct de la Amazon, ci cumperi de la cineva prin Amazon, in cazul acesta iti da Amazonul banii inapoi?
Daca produsele nu sunt vandute de Amazon, cumperi de la selleri. Sunt produse vandute de Amazon, pentru care raspunde Amazonul, si produse vandute de terte persoane prin intermediul site-ului Amazon, produse pentru care nu cred ca raspunde Amazonul (depinde cum e legea in UK, de exemplu).
Uite un exemplu: http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B0083SMX3S/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new&qid=137362813 0&sr=8-1
Unde apare la seller amazon.co.uk acele produse sunt vandute de Amazon. Restul sunt vandute de terti.
Bookmarks