Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 260 of 381 FirstFirst ... 160 210 250 258 259 260 261 262 270 310 360 ... LastLast
Results 5,181 to 5,200 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #5181 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    @adibose: Merci mult de pont, nu le merge site-ul dar le-am gasit facebook-ul si o sa-i contactez.

@Snick: Multumesc o sa-i contactez si pe ei.

O duminica relaxanta,

L.

2. #5182 SP
    Member Dark Wadder's Avatar
    de ieri la flanco gasiti ultra slimul de 12 gb ps3 la 499 ron. sper sa folosesca cuiva informatia.

3. #5183 SP
    Mtb
    Junior Member Mtb's Avatar
    Trimiteti-mi siteuri pe privat de unde sa cumpar card ps+ uk de 90 de zile doar cu cardul va rog

4. #5184 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Cam in cat timp ajunge un colet de la Amazon.co.uk? Am comandat pe 2 iulie doua produse: unul a fost trimis prin Royal Mail si unul prin DHL. Cel prin Royal Mail a ajuns astazi, insa cel prin DHL nu.. ar trebui sa ma ingrijorez? Am cautat sa sun la DHL dar nu gasesc niciun nr. la ei pe website si nici tracking n-am.

5. #5185 SP
    Senior Member Snick's Avatar

6. #5186 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    De pe amazon UK prin DHL ajung de obicei in 10 zile in Bucuresti. Doua console si inca alte cateva electronice asa mi-au sosit.

7. #5187 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Daca a fost trimis cu DHL - pe amazon in cont ar trebui sa ai un tracking number pentru colet (
    Attached Images Attached Images capture.jpg

8. #5188 SP
    naz
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    De pe amazon UK prin DHL ajung de obicei in 10 zile in Bucuresti. Doua console si inca alte cateva electronice asa mi-au sosit.
    Mi se pare ciudat ca DHL-ul sa fie mai incet decat Royal Mail + Posta Romana..

Quote Originally Posted by rodarkone View Post
    Daca a fost trimis cu DHL - pe amazon in cont ar trebui sa ai un tracking number pentru colet (
    Din pacate, imi apare doar ce am mai jos in dashboard. Cred ca optiunea standard nu are tracking, nu inteleg de ce.

Timpul estimat e vineri, deci inca e OK, dar sa fie Posta Romana (care e un dezastru total) mai rapida decat curierul?
    Attached Images Attached Images amazon.jpg

9. #5189 SP
    Member malpraxis06's Avatar
    salut. Sunt in cautarea unui card de PS Vita de 16gb si as dori niste sfaturi in legatura cu achizitionarea celui mai ieftin. Am vazut niste preturi destul de dubioase de genul ~100 lei la Marketonline ceea ce mi s-a parut foarte ciudat avand in vedere ca la Altex este ~200 lei. Voi de unde v-ati cumparat carduri?

10. #5190 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Altex , poti sa iti iei o mare teapa de la Marketonline.

11. #5191 SP
    naz
    Am o comanda la Amazon.co.uk de pe 2 iulie, insa nu a venit pana acum. Am sunat la DHL, au zis ca nu au nimic in baza lor de date si sa-i contactez pe cei de la Cargus. I-am sunat si pe cei de la Cargus, insa nici acestia nu au coletul meu.

Ce as putea sa fac? Avand in vedere ca expeditia este standard si nu are tracking.. si nu prea as vrea sa pierd 100 lire.

12. #5192 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Cand mai vrei sa iei ceva din UK, contacteaza-l pe RobertDinu . El lucreaza in UK si ridici coletul de la tatal sau din Bucuresti (Nitu Vasile, Berceni, unde e circa financiara) sau primesti coletul prin posta sau curier. Asa ai banu garantat, deoarece el raspunde de comenzi fata de tine.

13. #5193 SP
    Junior Member zazarSm's Avatar

14. #5194 SP
    naz
    Quote Originally Posted by catalineatza08 View Post
    Cand mai vrei sa iei ceva din UK, contacteaza-l pe RobertDinu . El lucreaza in UK si ridici coletul de la tatal sau din Bucuresti (Nitu Vasile, Berceni, unde e circa financiara) sau primesti coletul prin posta sau curier. Asa ai banu garantat, deoarece el raspunde de comenzi fata de tine.
    Haha, nu mersi. Pe mine nu ma intereseaza urmatoarea comanda, ma intereseaza asta.

15. #5195 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Aia e licitatie nu e pretul final de 5 lire. Userul are peste 500 de feedback-uri pozitive deci nu cred ca e teapa.
    Ideea este ca cine liciteaza cel mai mult, castiga produsul la sfarsitul celor 6 ore. Cel mai bine este sa licitezi cu suma maxima dispusa pe care ai fi dispus s-o platesti (iti faci niste calcule sa vezi totalul maxim din care scazi transportul si dai bid). Partea bune este ca daca tu ai pus bid maxim 20 de lire dar produsul prin licitatii ajunge la maxim 10 lire tu il castigi si platesti 10 lire, nu 20 cat ai zis maxim ca ai plati.

16. #5196 SP
    Member Mariush's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Am o comanda la Amazon.co.uk de pe 2 iulie, insa nu a venit pana acum. Am sunat la DHL, au zis ca nu au nimic in baza lor de date si sa-i contactez pe cei de la Cargus. I-am sunat si pe cei de la Cargus, insa nici acestia nu au coletul meu.

Ce as putea sa fac? Avand in vedere ca expeditia este standard si nu are tracking.. si nu prea as vrea sa pierd 100 lire.
    Nu pierzi 100 Lire, in cazul in care nu-ti ajunge poti sa faci plangere si iti recuperezi banii. Sunt foarte promti cei de la Amazon. Am patit la fel cu un controller. Le-am scris, in 10 minute mi-au raspuns si au rezolvat problema.
    In alta ordine de idei au am asteptat si 20 de zile comanda de la ei La Dispatch date estimate ce iti apare?

17. #5197 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Daca nu cumperi direct de la Amazon, ci cumperi de la cineva prin Amazon, in cazul acesta iti da Amazonul banii inapoi?

18. #5198 SP
    Member Mariush's Avatar
    Quote Originally Posted by catalineatza08 View Post
    Daca nu cumperi direct de la Amazon, ci cumperi de la cineva prin Amazon, in cazul acesta iti da Amazonul banii inapoi?
    tu cumperi de la Amazon nu de la seller. Seller-ul doar isi vinde produsele prin intermetiul site-ului. Tu, ca si consumator, primesti acelasi serviciu teoritic. (si de cele mai multe ori si practic). Deci da, iti primesti banii inapoi.

19. #5199 SP
    naz
    Quote Originally Posted by Mariush View Post
    Nu pierzi 100 Lire, in cazul in care nu-ti ajunge poti sa faci plangere si iti recuperezi banii. Sunt foarte promti cei de la Amazon. Am patit la fel cu un controller. Le-am scris, in 10 minute mi-au raspuns si au rezolvat problema.
    In alta ordine de idei au am asteptat si 20 de zile comanda de la ei La Dispatch date estimate ce iti apare?
    Azi. Numai ca am mai comandat ceva de la ei (tot in ziua aia) si a ajuns luni..

20. #5200 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariush View Post
    tu cumperi de la Amazon nu de la seller. Seller-ul doar isi vinde produsele prin intermetiul site-ului. Tu, ca si consumator, primesti acelasi serviciu teoritic. (si de cele mai multe ori si practic). Deci da, iti primesti banii inapoi.
    Daca produsele nu sunt vandute de Amazon, cumperi de la selleri. Sunt produse vandute de Amazon, pentru care raspunde Amazonul, si produse vandute de terte persoane prin intermediul site-ului Amazon, produse pentru care nu cred ca raspunde Amazonul (depinde cum e legea in UK, de exemplu).

Uite un exemplu: http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B0083SMX3S/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new&qid=137362813 0&sr=8-1
    Unde apare la seller amazon.co.uk acele produse sunt vandute de Amazon. Restul sunt vandute de terti.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.