La mine in Iasi ma incearca un sentiment ca joc la 6/49 de cate ori fac o rezervare online . Am 2 magazine in "aria mea de acoperire" , la unul sunt cei mai slabi angajati posibili in sensul in care nu iti dau niciodata mail-ul al 2-lea de confirmare desi au raftul plin (le-as da nota 0 din 10 ) si alt magazin unde imi da mail de confirmare dar nu iti rezerva practic jocul , practic imi confirma ca il au pe raftdaca nu se da pana ajung bafta mea iar daca se da ghinion
astora le-as da nota ( 2 din 10 ) . Nu ma satur niciodata sa merg sa iau o rezervare si Dorelu' care lucreaza acolo merge disperat sa caute pe raft , suna pe colegu si se cearta de parca de asta fac eu rezervare online...ce e asa greu dupa ce confirmi mail-ul sa-ti misti bucile si sa pui un amarat de joc intru-un dulap ? Nu cred ca cineva de aici isi propune ca manance rahat dupa ce isi ia niste jocuri la preturi bune dar asta nu trebuie sa fie cu dureri de inima , cu tipete si certuri la telefon , etc, etc... uneori e realmente jenant .
Nu toti angajatii Altex sunt asa, cei putin astia de la Galati sunt ok. Cand fac rezervare in max 1 h sunt sunat pentru confirmare, iar cand ma duc jocul este pus deoparte, pe un birou.
Nu stiu de altele din Bucuresti, insa cel mai "vizitat" de mine e Altex Grand Arena.Zilele astea am fost sa-mi iau PS4 si baietii au fost chiar ok.Mai ales dupa ce le-am spus de oferta cu acel card de 25 de lire( confirm ca angajatii nu prea sunt la curent cu ce e pe site ), mi-au facut rezervare in magazin si in 30 minute am revenit si am cumparat-o.Cu o singura precomanda am avut probleme care s-au rezolvat dupa cateva telefoane si cearta, in rest cu rezervari or so, n-am avut probleme.
Salut baieti... zilele asta ma gandeam ca ar fi bine sa-mi iau un ps vitanu prea stau bine cu banii si ma gandeam ca ar fi o afacere buna de la Sh. dar tot in acest timp ma gandeam ca poate dau banii pe jumatate dar s-ar putea s-o iau cu probleme sau bateria stricata.
Un prieten mi-a zis ca ar fi bine sa astept pt varianta SLIM, dar mie imi fug repede banii din mana...
Acum va interb pe voi ... cei care o detineti.
Ce parere aveti despre ea? Cum stati cu bateria ? ar fi ok sa mi-o iau de la SH? Ar trebui sa astept pt slim?
Am inteles ca varianta slim va fi ceva mai ieftina...(sper sa fie mai ieftina decat este la ora actuala, ca daca ar fi mai ieftina decat ps vita la lansare nici nu ma gandesc sa mi-o cumpar) Care ar fi pretul ei?
sper ca m-am facut inteles![]()
Salut,
Pe amazon varianta SLIM fara 3G costa ~160 lire (circa 880 lei): http://www.amazon.co.uk/Sony-PlaySta.../dp/B00HY546NG. Astea inseamna ca la noi preturile vor incepe de la min. 900 Lei. In Romania modelul actual cu 3G costa 800 lei la Altex.
Daca stai prost cu banii iti recomand sa ti-o cumperi acum. Sper ca te-am lamurit cu diferenta de preturi.
Mai bine cumperi varianta "phat", are ecranul OLED. Slim va avea ecran LCD.
De asemenea, cauta varianta wi-fi only, 3G-ul este total inutil pe Vita.
varianta slim nu prea e ok din cauza ecranului, OLED ul e mult mai frumos la grafica si in + s-au ieftinit destul de mult la SH primul Vita. nu prea au probleme, marea majoritate le-au pus folie dubla
Poti cauta in magazinele Altex, am vazut o consola la mine in oras cu aprox. 550 lei , asta cam 2 saptamani in urma . La fel zic si eu sa cumperi versiunea initiala .
Daca ai rabdare poti s-o iei la pret bun cu o oferta bunicica. Stiu ca de Black Friday se vindeau console cu 5-600 RON.
ar fi si black friday o optiune...dar asta e in iarna nu?
pana la urma cred ca o sa ma risc si o sa cumpar de la SH. o sa incerc sa gasesc ceva cu garantie... dar nu stiu cu ce m-ar ajuta garantia daca nu e pe numele meu.
Mai sunt 4 bucati de PS VITA WIFI disponibile in tara la Altex. Pretul este de 550 lei. Daca esti interesat poti lua legatura cu colegii mei de la relatii clienti, poate te ajuta ei cu un transfer in localitatea ta. In felul acesta o iei nou nouta cu 2 ani garantie!
---------- Post added 23-06-2014 at 17:44 ----------
Sau daca doresti, incerc sa vb cu cineva sa activeze produsul pe site, in felul acesta poti face comanda online....dar sa fi foarte sigur ca o vrei sa nu-mi bat capu' degeaba.
Ar trebui sa puneți toate consolele pe site, 550 e un pret foarte ok, cred ca se vând imediat. De ce nu le-ati activat pana acum?
sunt curios cand va ajunge variante slim la Altex, ca nu o gasesti pe nicaieri prin tara.
update: m-am uitat mai bine pe site la Altex si am gasit asta: http://www.altex.ro/consola-sony-pla...gb-memory-card
E varianta slim nu? sau mi se pare mie?![]()
De obicei cand mai sunt foarte putine bucati disponibile in tara se schimba starea produsului in "stoc epuizat" sa nu aiba firma dupaia probleme cu onorarea comenzilor. O problema de genul a avut userul ilie11 cu Black Flag Buccaneer Edition PS3. Primise confirmare, dar nu s-a onorat comanda deoarece nu mai era pe stoc...
Bookmarks