Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 306 of 381 FirstFirst ... 206 256 296 304 305 306 307 308 316 356 ... LastLast
Results 6,101 to 6,120 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #6101 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Pai asta o sa fac. Sper, totusi, sa fie o greseala din partea lor si nu ceva intentionat. Altfel, chiar e dezgustator. Mai ales ca am vorbit cu tipul de acolo, l-am intrebat daca intr-adevar este editia in stoc, m-a asigurat ca este... si a fost de-a mai si ramas.

2. #6102 SP
    Member AndreiChirita's Avatar
    Quote Originally Posted by solecon View Post
    Pai asta o sa fac. Sper, totusi, sa fie o greseala din partea lor si nu ceva intentionat. Altfel, chiar e dezgustator. Mai ales ca am vorbit cu tipul de acolo, l-am intrebat daca intr-adevar este editia in stoc, m-a asigurat ca este... si a fost de-a mai si ramas.
    Iti recomand sa iei legatura si cu Blizzard si sa-i intrebi daca iti pot spune cand a fost activat codul respectiv, asa vei avea dovada clara ca nu tu ai folosit acel cod. Sa nu faca astia de la magazin mofturi de genul "...dar poate ai folosit tu codul si acum vrei un al doilea moca"

3. #6103 SP
    Senior Member mario_1303's Avatar
    Ca a fost desigilat poti face eforturi sa crezi ca a fost din greseala dar daca a fost folosit codul deja e mai mult decat jenant si nu lasa loc de dubii la cat seriosi sunt . Focu' la ei , ca sa zic asa

4. #6104 SP
    Iti recomand sa iei legatura si cu Blizzard
    Asta a fost primul lucru pe care l-am facut cand am vazut ca nu merge codul. Dar, cum am zis, eu chiar sper sa fie o greseala din partea lor si sa nu se ajunga la astfel de mofturi. Ar fi trist.

Cand dupa ce a rupt folia iti ia codul din pachet , il foloseste si iti pune hartia cu valoare 0 la loc in cutie ...
    Pai tocmai, nu vreau sa cred ca ar putea sa fie ATAT de scarbosi, mai ales cand au 3 site-uri si 2 magazine in tara. Daca luam de la Gigel, de pe olx, ma asteptam, dar asa...

5. #6105 SP
    Senior Member mario_1303's Avatar
    Greseala e cand rupe cineva folia si zice : oops ... asta e il trimit asa fara folie . Cand dupa ce a rupt folia iti ia codul din pachet , il foloseste si iti pune hartia cu valoare 0 la loc in cutie ...

6. #6106 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Eu v-am mai zis sa nu va incurcati cu dubiosii aia!

7. #6107 SP
    Hai ca nu au fost chiar atat de rai. Azi am vorbit cu ei si am stabilit ca o sa le returnez cutia si o sa-mi dea banii inapoi. Se pare ca vandusera codul din interior separat, dar cutia au lasat-o in magazin, "de buna".

Ati cumparat candva console de pe gamestore.hu ?
    Console nu, dar editii de colectie si jocuri, da. Mie imi plac foarte mult oamenii aia, de fiecare data au dat dovada de profesionalism. O singura data, cand am avut preorder la TES Online, nu au putut sa isi respecte comanda, dar m-au anuntat cu 2 saptamani inainte (nu la doua zile dupa lansare, cum fac ai nostri).

8. #6108 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Sunt ok?

9. #6109 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Sunt ok?
    Am cumparat eu un bundle PS4 prin ei, a ajuns in vreo doua zile. Merge fara probleme din ziua lansarii

Coletul a venit prin curier, cu ramburs, impreuna cu tote actele (garantie & stuff).

10. #6110 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Am cumparat eu un bundle PS4 prin ei, a ajuns in vreo doua zile. Merge fara probleme din ziua lansarii

Coletul a venit prin curier, cu ramburs, impreuna cu tote actele (garantie & stuff).
    Mersi.
    Pe site-ul lor scrie ca garantia e doar 12 luni. Asa a fost si la tine?

11. #6111 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Da, doar 12 luni.

12. #6112 SP
    Member j0hnnyReaper's Avatar
    Si cum functioneaza garantia de la magazinul acesta de care vorbiti?

13. #6113 SP
    Senior Member mark's Avatar

Ghidul cumparatorului consolist

Tot prin curier cu siguranta.

14. #6114 SP
    Member nutzule's Avatar
    un mic rezumat la istorie, ptr cei mici / mari:

15. #6115 SP
    Member b615dub's Avatar
    Deci nu-mi vine sa cred . Am comandat CoD Ghost de la PC Garage la 39,99 si azi cand am primit coletul ce sa vezi, jocul nu era sigilat iar carcasa prezinta zgarieturi. Ce naiba ori sunt eu prost si n-am vazut ca scrie undeva ca jocul este folosit s-au magazinele au inceput sa vanda jocuri SH

16. #6116 SP
    Member nutzule's Avatar
    probabil era jocul din consola ps3 expusa in vitrina,
    chiar si sh are totusi pret bun
    macar are codurile nefolosite?

17. #6117 SP
    Member b615dub's Avatar
    Nu-i vorba de pret ci de gest. Macar sa scrie undeva produs resigilat/sh etc. nu sa ajung acasa si vad ca-i desigilat.

18. #6118 SP
    Member nutzule's Avatar
    corect, eu am primit de la zavvi un joc fara folie, dar era nou, probabil la expediere s a agatat folia pe undeva

19. #6119 SP
    Member cr0c0's Avatar
    La fel si la mine COD-ul de la pcgarage sau in cazul asta pcgarbage era desigilat si carcasa zgariata/uzata. Eu nu il mai luam daca stiam ca e desigilat.

20. #6120 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Nu-i de mirare cu pcGARBAGE astia, asa am patit si eu cu un pack de jocuri psp. Mi-au ajuns praf si pulbere facute, carcasele sparte, fara factura, fara nimic, puse toate intr-o punga.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 306 of 381 FirstFirst ... 206 256 296 304 305 306 307 308 316 356 ... LastLast