vb de precomanda, in cazul meu Cyberpunk
Sper ca postez unde trebuie.
Ati mai cumparat de la gamers.ro ? Sunt seriosi? Jocurile sunt cu coperta in engleza?
Au TLOUII la 153.90, si as vrea sa-l iau, dar nu am mai auzit de ei si n-as vrea ceva in ceha, cum e la jrc..
Sunt super ok, sunt seriosi, dar e posibil sa fie coperta in alta limba.
Mai bine le scrii pe facebook sau le dai un telefon inainte.
Am cumpărat eu de la ei.
Ultimul joc cumpărat este Assasins Creed Valhalla pt xbox... coperta în engleza.
Sunt seriosi
Trimis de pe al meu SM-N975F folosind Tapatalk
Am vazut ca au introdus iar taxa de transport. Lipsa ei era un atu important pe care il aveau fata de competitie, dar probabil nu era rentabil.
Ce taxa ? Am dat acum precomanda la Cyberpunk și transportul este gratuit.
Trimis de pe al meu SM-N975F folosind Tapatalk
ai dat azi precomanda?
LE: se pare ca au o practica mai ciudata: precomenzile au transport gratuit, in timp ce la comanda unui produs din stoc, taxa de transport e de 20 lei.
Eu am prins Cyberpunk 2077 la 239 plus transport la jocurinoi. Pana acum toate jocurile au venit la timp.
A primit cineva precomanda Cyberpunk de la Gamers? Sunt curios de coperta jocului. La mine inca n-a ajuns si daca nu e in engleza, as refuza coletul si as comanda la jocurinoi.
Daca este cineva interesat: editia de colectie Cyberpunk xbox one, lasati-mi un pm va rog. O cedez la pretul de achizitie. Bucuresti only.
Pana la urma mi-au raspuns cei de la Gamers.ro: "sunt in engleza + inca o limba europeana"
Am comandat TLOUII (acum e 129 lei btw), Ghost Of Tsushima si Medievil.
Am sa postez cand si daca sosesc.
La GAMERS.RO eroarea e umană.
Mai devreme am primit un mail cu expedierea comenzii la prețul redus cu 10% și, evident, am cerut anularea comenzii. Cei de la GAMERS.RO nu au avut bunul simț să mă sune ca să mă întrebe dacă accept să îmi trimită comanda modificată unilateral sau măcar să își ceară scuze pentru eroare. Nici măcar un mail în acest sens. Aș fi putut să las curierul să vină și să refuz comanda...
La fel am pățit când am făcut precomandă la Hyrule Warriors: Age of Calamity cu o vreo zece zile înainte de data lansării. În ziua lansării i-am sunat să îi întreb dacă au trimis jocul și au zis că nu îl au pe stoc, poate săptămâna viitoare. Evident a trebuit să anulez comanda și să caut jocul în altă parte. De asemenea cei de la GAMERS.RO nu au trimis nici un mail și nici nu au sunat să mă anunțe că sunt probleme. După incident HWAoC nu a mai putut fi comandat câteva săptămâni.
Asta e experiența mea cu GAMERS.RO. Eroarea e umană.![]()
De la ei am cumpărat HWAoC. 245,56 lei
Au în stoc un Bad North Limited Run - Nintendo Switch care îmi face cu ochiul.![]()
A mai luat cineva de la gamers.ro, carcasa si jocurile sunt in engleza?
Am comandat si eu de la ei The Last Of Us Part II la 128 lei, urmeaza sa imi vina dar as vrea sa stiu la ce sa ma astept.
Multumesc.
Bookmarks