Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 35 of 381 FirstFirst ... 25 33 34 35 36 37 45 85 135 ... LastLast
Results 681 to 700 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #681 SP
    Member Wargasm's Avatar
    BT a incercat cineva pe shopto? Mai precis, Mastercard Mondo.

2. #682 SP
    Member Bugghy's Avatar
    Mastercard Mondo nu, dar am incercat eu mai demult un Mastercard Forte de la BT si nu a vrut.
    Se pare ca am scapat si de data asta de frauda. Am ambele carduri de la bcr.

3. #683 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Deci pana acum avem asa:

Care merg:
    1.ING
    2.Unicredit
    3.BCR

Care nu merg:
    1.BRD
    2.BT

Mai liciteaza altcineva?
    Raiffeisen, Volksbank, Alpha, Piraeus, Credit Europe, Carpatica, CEC?

4. #684 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Am eu un Mastercard Mondo de la Banca Transilvania si merge super pe toate site-urile straine : Amazon.co.uk, Shopto.net , Thehut.com sau Videogamesplus.ca.
    Testat pe toate aceste site-uri cu diverse cumparaturi. Probabil merge si pe cele din US dar americanii au o problema cu a trimite produse in europa.
    Inclusiv am platit cu el prin google checkout cand am luat MS Points dupa un site al carui nume nu il retin, dar pot cauta in mail daca intereseaza pe careva.
    Deci e OK ca si card si are un comision anual mult mai mic decat cei de la ING !!!

5. #685 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Ultima data cand ai luat de pe shopto?

6. #686 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    eu am luat de la ei ultima data miercuri si vineri au intrat in tara. pana acum e ok

7. #687 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    ca tot vorbim de shopto, au FNR4 pentru ambele platforme la 30GBP.

8. #688 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar
    Chitarile de Guitar Hero merg de la o consola la alta? De la PS3 la X360 ma intereseaza, sau invers.

9. #689 SP
    Member Catallin's Avatar
    De zavvi ce stiti? Vad la ei pe site ca au free shipping. Trimit si in RO tot free? A luat cineva sunt ok? Sau face coletul 2 luni pe drum ?

As vrea sa-mi iau si eu kit play and charge si pretul mi se pare bun. Pe site nu zic nimic daca e original sau nu. Voi ce parere aveti?

10. #690 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Mircea Badea View Post
    Chitarile de Guitar Hero merg de la o consola la alta? De la PS3 la X360 ma intereseaza, sau invers.
    Nu merg.

11. #691 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Quote Originally Posted by Wargasm View Post
    BT a incercat cineva pe shopto? Mai precis, Mastercard Mondo.
    Numai cu MasterCard Mondo de la BT am cumparat de pe shopto si nu am intampinat probleme niciodata. Au trecut totusi vreo 4 luni de cand am luat ultima oara de la ei, deci e posibil sa fi intors foaia intre timp.

12. #692 SP
    Member Wargasm's Avatar
    D-ala vreau sa-mi fac si eu. Am vazut comision 0 de acordare si administrare. Asta in antiteza cu ING, care are 50 lei comisionul.
    Nu va atingeti de vreaucard.ro, sunt praf. Am facut cerere online pt. mastercard mondo si dupa 2 zile ma suna de la Alpha. WTF?

13. #693 SP
    Senior Member huber's Avatar

14. #694 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Pusca, doar in joc .

15. #695 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Quote Originally Posted by Catallin View Post
    De zavvi ce stiti? Vad la ei pe site ca au free shipping. Trimit si in RO tot free? A luat cineva sunt ok? Sau face coletul 2 luni pe drum ?

As vrea sa-mi iau si eu kit play and charge si pretul mi se pare bun. Pe site nu zic nimic daca e original sau nu. Voi ce parere aveti?
    shipp 0.99 la noi. cele mai multe mi-au venit din depozit din FR cam 8-9 zile. daca vin din depozit UK 5-6 zile

---------- Post added 26-07-2009 at 12:00 AM ---------- Previous post was 25-07-2009 at 11:59 PM ----------

Quote Originally Posted by huber View Post
    Exclusive Xbox LIVE gold-plated Lancer Assault Rifle unlock code (for online play only)

16. #696 SP
    Member Bugghy's Avatar
    A facut cineva vreun pre-order la ShopTo de curand? Stiu ca acum ceva timp, au fost probleme cu pre-orders din RO (ceva de gen: nu puteau sa ia banii de pe card si ramaneau blocati cu saptamanile). Acum merg ok? Thx

17. #697 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Eu de curand nu am facut pre-order dar cand am facut nu au fost probleme acuma 1-2 luni nu mai retin exact

18. #698 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Eu am facut pe 21.07 pre-order la Uncharted 2.

19. #699 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Cred ca Bugghy se referea la momentul in care banii sunt luati de pe card. Pre order poti face, mai critic este momentul cand vine D Day. Auzisem ca doar cei cu carduri inrolate 3D vor reusi sa finalizeze pre-orderele.

20. #700 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Stiti ceva de vre-o promotie la produsele Sega si Codemasters in magazinele Diverta, zicea un amic ca a vazut in Diverta Plaza Valkyria Chronicles la 49.99ron.

Eu din 2 magazine Diverta cite am in Iasi la nici unul nu e promotia asta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 35 of 381 FirstFirst ... 25 33 34 35 36 37 45 85 135 ... LastLast