BT a incercat cineva pe shopto? Mai precis, Mastercard Mondo.
Mastercard Mondo nu, dar am incercat eu mai demult un Mastercard Forte de la BT si nu a vrut.
Se pare ca am scapat si de data asta de frauda. Am ambele carduri de la bcr.
Deci pana acum avem asa:
Care merg:
1.ING
2.Unicredit
3.BCR
Care nu merg:
1.BRD
2.BT
Mai liciteaza altcineva?
Raiffeisen, Volksbank, Alpha, Piraeus, Credit Europe, Carpatica, CEC?
Am eu un Mastercard Mondo de la Banca Transilvania si merge super pe toate site-urile straine : Amazon.co.uk, Shopto.net , Thehut.com sau Videogamesplus.ca.
Testat pe toate aceste site-uri cu diverse cumparaturi. Probabil merge si pe cele din US dar americanii au o problema cu a trimite produse in europa.
Inclusiv am platit cu el prin google checkout cand am luat MS Points dupa un site al carui nume nu il retin, dar pot cauta in mail daca intereseaza pe careva.
Deci e OK ca si card si are un comision anual mult mai mic decat cei de la ING !!!
Chitarile de Guitar Hero merg de la o consola la alta? De la PS3 la X360 ma intereseaza, sau invers.
De zavvi ce stiti? Vad la ei pe site ca au free shipping. Trimit si in RO tot free? A luat cineva sunt ok? Sau face coletul 2 luni pe drum?
As vrea sa-mi iau si eu kit play and charge si pretul mi se pare bun. Pe site nu zic nimic daca e original sau nu. Voi ce parere aveti?
D-ala vreau sa-mi fac si eu. Am vazut comision 0 de acordare si administrare. Asta in antiteza cu ING, care are 50 lei comisionul.
Nu va atingeti de vreaucard.ro, sunt praf. Am facut cerere online pt. mastercard mondo si dupa 2 zile ma suna de la Alpha. WTF?![]()
ShopTo.Net - Gears of War 2 Limited Edition (Including Map Pack + Gold Plated Lancer Assault Rifle) - Microsoft Xbox 360
am si eu o intrebare astia ofera si pusca in pachetul asta ?
shipp 0.99 la noi. cele mai multe mi-au venit din depozit din FR cam 8-9 zile. daca vin din depozit UK 5-6 zile
---------- Post added 26-07-2009 at 12:00 AM ---------- Previous post was 25-07-2009 at 11:59 PM ----------
Exclusive Xbox LIVE gold-plated Lancer Assault Rifle unlock code (for online play only)
A facut cineva vreun pre-order la ShopTo de curand? Stiu ca acum ceva timp, au fost probleme cu pre-orders din RO (ceva de gen: nu puteau sa ia banii de pe card si ramaneau blocati cu saptamanile). Acum merg ok? Thx
Eu de curand nu am facut pre-order dar cand am facut nu au fost probleme acuma 1-2 luni nu mai retin exact
Cred ca Bugghy se referea la momentul in care banii sunt luati de pe card. Pre order poti face, mai critic este momentul cand vine D Day. Auzisem ca doar cei cu carduri inrolate 3D vor reusi sa finalizeze pre-orderele.
Stiti ceva de vre-o promotie la produsele Sega si Codemasters in magazinele Diverta, zicea un amic ca a vazut in Diverta Plaza Valkyria Chronicles la 49.99ron.
Eu din 2 magazine Diverta cite am in Iasi la nici unul nu e promotia asta.
Bookmarks