WTF? Pai am comandat 9 jocuri, asta inseamna ca vin 9 plicuri??? Asta e o mare tampenie. Adica nu pot trimite un singur colet?? Macar sa vina in aceeasi zi sa nu fiu nevoit sa ma invoiesc de o suta de ori de la munca pentru ca sa merg sa le ridic.
WTF? Pai am comandat 9 jocuri, asta inseamna ca vin 9 plicuri??? Asta e o mare tampenie. Adica nu pot trimite un singur colet?? Macar sa vina in aceeasi zi sa nu fiu nevoit sa ma invoiesc de o suta de ori de la munca pentru ca sa merg sa le ridic.
Nu trimit colet pentru ca au mai multe depozite si jocurile sunt trimise de unde au ei disponibilitate.Daca ai primit avizul nu te obliga nimeni sa ridici imediat de la posta ,mai poti sta 2-3 zile,nu te taxeaza pentru depozitare.![]()
ce site-uri de gaming accepta plata prin paypal ? Inca mai am acei 25$ de la lockerz si ma gandesc sa imi iau GoW Ghost of Sparta![]()
Si eu am o problema cu shopto , am comandat wwe smackdown vs raw 2011 pe 27 octombrie , mi-au luat banii din cont si ... pauza ca nu mai stiu numic nici de comanda nici de bani
Am comandat de la cheap xbox live codes o oferta de a lor, si nici dupa 4 ore nu am primit mail de la ei, a mai patit cineva ceva asemanator?
---------- Post added 12-11-2010 at 11:47 PM ----------
Nici acum, dupa 8 ore si un mail trimis nu am primit nimic, chiar sunt asa de neseriosi?
---------- Post added 13-11-2010 at 03:04 PM ----------
Mda, dupa 24 de ore mi-a venit codul, este a doua oara cand patesc asta de la ei, de aceea nu recomand acest furnizor la nimeni.
Eu am cumparat acum 2 zile 4200 de puncte de la ei si mi-au venit in mai putin de 5 minute, plata prin paypal. Nu stiu ce sa zic in cazul tau, eu am fost foarte multumit de ei.
In alta ordine de idei, la comanda pe care am dat-o pe zavvi imi apare "despatched" la toate joacele, de acum 2 zile. Cat dureaza din experienta voastra pana vin jocurile? Sa ma astept sa apara in cursul saptamanii viitoare?
In primul rand, 'despatch' este o forma mai putin folosita a lui dispatch/cred ca d-asta l-ai pus intre ghilimele, si eu i-am persiflat initial pentru faza asta/.
In al doilea rand, ar trebui sa iti ajunga cel putin jumatate din cele.. 9 jocuri parca.. pana la finele saptamanii viitoare. Depinde destul de mult din ce warehouse le-au trimis.
In al treilea si totodata ultimul rand, eu instant codes-urile pentru PSN US mi le-am cumparat exclusiv de pe eBay, de la Power Selleri, si n-am avut absolut nicio problema. In maxim jumatate de ora bagam redeem. Pana acum am incarcat ~100$Pentru UK recomand varianta ShopTo, tot instant codes. Banuiesc ca la fel e si cu MS Points.
Ai noroc, eu de doua saptamani astept comanda si ei nici macar nu au trimis-o inca...
Tot primesc mesaje de genul "We are aware that your order for the item(s) listed below has still not been sent and continue to work with our suppliers to get this to you as quickly as possible."
Culmea e ca jocul comandat nu e foarte vechi si nici un titlu obscur, asa ca nu inteleg ce dureaza atat...
Pacat... e prima mea comanda si sunt cam dezamagit.![]()
Dude, pai daca te-ai plictisit de asteptat baga un cancel order si cu asta basta. Iar la motiv le bagi item arriving too late. Din pacate, vad ca din ce in ce mai multa lume e nemultumita de zavvi. Nu stiu ce se intampla cu ei.
Da, normal ca m-am gandit si eu la solutia asta dar totodata sunt curios sa vad cand binevoiesc sa-l trimita.
Daca tot am asteptat atat, macar sa astept pana la capat.
Ok, cum preferi. Probabil ca nu e un joc pe care il astepti cu nerabdare. Eu daca vedeam ca nu mi-l trimit dupa mai mult de 3 zile fata de estimated dispatch date ii dadeam cancel order. Bafta![]()
Nu sunt perfecti, dar au preturi f bune. Sunt destui care cumpara de pe zavvi si revand pe forum cu un "mic adaos", dar tac malc, preferand sa le mearga afacerea.
Oricum pe zavvi trebuie sa stii si cand sa cumperi, sa folosesti discount codes si sa prinzi preturile cele m bune.
Au oferte f bune de Mega Monday, promotie care intra pe site de duminica seara si tine pana marti dimineata, precum si unele oferte de intra vinerea seara pt weekend (acum 2 saptamani au fost Castlevania si pes 2011 la 18 lire, saptamana trecuta a fost PoP Forgotten Sands Collectors la 15 lire, saptamana asta este COD MW2 hardened la 18 lire).
Se mai intampla cateodata sa nu aiba anumite produse pe stoc sau sa comanzi varianta standard si sa primesti varianta platinum, dar eu sunt f multumit de ei per total.
Apropo de ei...
Lunea trecută am primit Despatched la ediţia de colecţia de la Splinter Cell Conviction şi din c�te am văzut pe YouTube, cutia jocului e destul de mare şi din carton. Aţi mai luat de la ei jocuri �n situaţia asta? �s foarte curios, să văd �n ce stare ajunge pachetul şi c�nd ajunge...
Am vazut ca a primit cineva de pe forum Vanquish Limited Edition in stare buna, care are aproape aceleasi dimensiuni. Sa speram ca ne ajunge in stare buna![]()
Salut,
Am comandat de la zavvi joia trecuta black ops-ul la pre-order iar vineri am anulat comanda pana acuma le-am trimis mail ca ca nu a primit banii si nimic.
Ce pot sa fac? A trecut o saptamana.
Multumesc
Aliosa, inteleg ce zici tu, dar eu imi mentin parerea: pentru pre-orders si jocuri pe care le vreau rapid merg pe ShopTo, pentru bargains si in general chestii pe care nu le vreau imediat, apelez la zavvi si eBay /de fapt, daca dai de un Power Seller serios, si de pe eBay iti ajung comenzile in 2-3 zile lucratoare/. Intr-adevar, zavvi au cele mai bune promotii, but there's a catch
cozmajox, nu prea inteleg cand ai dat comanda, pentru ca zici ca ai dat-o joia trecuta, dupa care zici ca a trecut deja o saptamanaDaca ti-au luat deja bani de pe card inseamna ca au trimis comanda si nu mai poate fi anulata. Hope this helps.
Bookmarks