Imi puteti recomanda un alt site, in afara de gamepointsnow, de unde pot cumpara un PSN card?
@chynagods: Pe mine ma intereseaza un site care livreaza code-ul pe email. La shopto este out of stock instant code-ul iar zavvi nu are asa ceva.
Imi puteti recomanda un alt site, in afara de gamepointsnow, de unde pot cumpara un PSN card?
@chynagods: Pe mine ma intereseaza un site care livreaza code-ul pe email. La shopto este out of stock instant code-ul iar zavvi nu are asa ceva.
Found 2 results for "psn" | Zavvi.com
www.shopto.net
Cauta PSN si-ti listeaza
Am cumparat de pe CardsCodes. Dupa ce am facut plata am primit codul in 10-15 minute.
Flanco au o ofertă interesantă, LED TV 40" Full HD & 3D + PS3 Slim la 6999 ron, aruncați o privire �n catalog la pagina 5.
Intrebare intrebatoare: exista un site pe care sunt trecute jocurile + site-urile de unde le poti cumpara + preturi? (macar ceva orientativ)
care e diferenta din "Out of Stock" si "Sold Out" ? Daca e Out of stock atunci mai sunt sanse sa bage produsul respectiv la vanzare iar daca e sold out atunci nu o sa mai fie niciodata?
ah cu ninsorile astea prin Europa, se misca greu coletele de la zavvi, de abia astazi mi-a ajuns Kane & Lynch 2 Limited Edition si a fost expediat pe 14.12. Noroc cu pretul scazut, 10 lire.
Aveti idee aceasta editie o trimit in Romania si cam in cat timp ar ajunge?
Bioshock 2: Collectors Edition PS3 | TheHut.com
Important Note! We can only ship this product to United Kingdom addresses. We apologise for any inconvenience. All prices include UK VAT and delivery.
Ei par destul de transanti aici, dar ai putea totusi sa le dai si un mail ca sa vezi daca nu poti sa ii indupleci. Ca timp de livrare, think zavvi![]()
De unde as putea cumpara jocuri pt xbox 360 la un pret cat mai mic(incerc sa renunt la modare,dar e greu avand in vedere ca e criza)?Iese mai ieftin sa comanzi din strainatate decat sa iei din tara?
Da, e mai ieftin daca iei din strainatate, in multe cazuri.
Vezi aici: Bazar
Zavvi.com
TheHut.com
ShopTo.Net
Amazon.co.uk
Play-Asia.com.
un PS3 mai ieftin pe unde se mai gasesc in Bucuresti? ati vazut din intamplare vreo super oferta acum dupa Craciun?
Hai ca tocmai ce am comandat si eu un Dead Rising de pe zavvi. Sa vedem cum se misca baietii in noul an![]()
Bookmarks