Nu cred ca iti vor trimite, chiar daca e 3DS.
Printable View
Nu cred ca iti vor trimite, chiar daca e 3DS.
am un voucher de la zavvi care o sa expire vineri. Voucher-ul ala ofera reducere pt un singur produs sau o comanda intreaga. Eu vreau sa imi cumpar Dark Souls iar un prieten Skyrim. Intrebarea e: reducerea va fi doar pentru un produs sau pt ambele daca sunt comandate deodata? Multumesc anticipat.
Eu am o problema cu shopto. Nu imi pot face cont. Cu nicio adresa de mail. A mai patit cineva ?
La fel am patit , cauza cred ca era lipsa 3d secure la cardul folosit la inregistrare, le-am dat un mail in care le explicam ca nu pot accesa contul creat si mi l-au activat dar nu poti folosi card fara 3d secure doar paypal. Cauza nu este mail-ul ci cardul foloseste la inregistrare unul cu 3d secure sau creaza cont cu card fara si da-le mail ca iti activeaza ei contul , raspund in 2 zile , cel putin asa a fost la mine.
GAME.co.uk trimite in Romania ? A cumparat cineva de la ei ?
Nope. Apeleaza la Robert Dinu pentru game.
Discount 10% astazi pe Zavvi, nu se aplica la pre-orders. Cod: ZAVVIWEDS .
Grrr, tocmai m-a informat sor-mea ca a cules dintre florile din curte un plic cu un joc (de fapt Steelbook-ul Karate Kid), care a fost aruncat direct din masina Postei Romane care trecea pe strada.
Macar ma bucur ca au nimerit adresa.
-5 lire la o comanda de peste 45 lire
The Hut
cod : 1719-5205-44TH
Am o precomanda pt un joc la zavvi,intrebarea mea este urm., trebuie sa am datele cardului completate ca sa imi fie luaţi banii? Nu am reusit sa plătesc jocul �nainte cum se face de ex la shopto. Ms
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
are cineva un cod de 10% pt zavvi? :)
pt cei care mai au inca intrebari legate de international delivery
Delivery Information | Zavvi.com
De unde sa iau Forza 4, Shopto sau Zavvi? Pe Shopto e mai ieftin, dar nu stiu cat e transportul. La Zavvi stiu ca e o lira da imi ajunge in 10 zile.
Forza Motorsport 4 Includes 5 Extra Cars - Microsoft Xbox 360 - ShopTo.Net
Forza Motorsport 4 (Pre-Order Exclusive) Xbox 360 | Zavvi.com
De la Shopto iti ajunge in ziua lansarii, poate chiar mai repede.
Shopto le impacheteaza bine sau tot ca la Zavvi, in carton? Foarte rar am primit de la zavvi in plic cu bule.
Doua precomenzi am facut la ei, ambele au venit inainte de lansare in plic cu bule. Doar atat am comandat de pe Shopto.
In cat timp ajung jocurile de la zavvi? spunea un user pe alt forum ca dureaza chiar si o luna si uneori nici nu ajung. chiar asa multe probleme sunt?
Ai putea sa comanzi un joc mai ieftin, dar care totusi te intereseaza, si sa te convingi singur. Eu am destule comenzi la zavvi, iar majoritatea au ajuns in 5-10 zile lucratoare. O singura data am impresia ca nu a ajuns ceva si mi-au dat refund fara probleme. Pentru un plus de siguranta si promptitudine iti recomand totusi ShopTo.