Wtf.. am cumparat trei replacement case-uri de PS3 de la ShopTo si m-au incadrat la categoria trader /:) Si eram silver member.
Printable View
Wtf.. am cumparat trei replacement case-uri de PS3 de la ShopTo si m-au incadrat la categoria trader /:) Si eram silver member.
Stai linistit si lui Bodo i-au facut la fel.Cum vad ca te apropii de gold ....
Nu stiu cum ai reusit dar mie nu mi-a resetat niciodata TVA-ul la ala al nostru.. :-?
:P Aia nu cred ca este o comanda finalizata, imediat ce introduci o adresa de livrare de Romania, creste suma la checkout.
Da, asa este, acuma am observat si eu :))
Daca are cineva vreun cod de reducere pentru ShopTo si doreste sa-l imparta, i-as fi recunoscator. Multumesc anticipat.
Are cineva un cod de discount 10% pentru Zavvi sau TheHut? Vreau sa fac o comanda mai mare si mi-ar prinde bine unul. Multumesc! :)
aia era la un click distanta de final (era la ulitma etapa de confirmare, dupa ce alesesem deja adresa de livrare)
dubios..
da, aveti dreptate.. m-am uitat acum pe ultima factura (comanda mai mare cu mai multe chestii, 2 iulie 2011) si asa e, l-au pus 24% :-&
jocurile ca jocurile, ca le mai iau si din alte parti, dar cu cartile de specialitate daca am nevoie nu am ce face ca bisnitarii locali au niste preturi groaznic de mari :(
La thehut sigur livreaza jocuri si in afara UK ?Pe site spune ca:
Si cam cat costa livrarea pana in Baia Mare ,ii diferita de cea pentru Romania?Quote:
Please note that we do not ship certain products outside the United Kingdom. These include, but are not limited to, all Games Consoles and other Electronic products. Orders received for such products that are destined for shipping outside the UK will be cancelled.
Da, livreaza. Costa o lira transportul. Alea sunt Games Consoles, nu console games.;)
Din cate am inteles, daca cumperi trei produse de acelasi tip /de ex. trei Uncharted-uri/ te baga automat la Trader ca na.. profiti de ei 8-| Dar mi se pare absurd sa se aplice regula asta si la trei replacement case-uri amarate.. care culmea ca se vindeau la set, deci n-am luat trei seturi, am luat unul. O sa le dau un mail la numbnuts astia.
Nu-i dati ca are deja nuby :*
Profesionalism marca UPS Romania, au sunat pe la 12.00 acasa si au vorbit cu sor-mea spunand ca vin intr-o ora cu pachetul.
A ramas saraca fata in casa planton, toata ziua, si pe seara se gandesc sa actualizeze si ei pe site povesti potrivit carora le-as fi spus eu sa faca livrarea a doua zi.
F.frumos, vine coletul in 24 de ore din Marea Britanie in Romania, via Germania, si se taraganeaza de catre idiotii din RO, care vor sa faca economie la motorina :( .
Aceiasi idioti care se uita milos la tine pt un bacsis cat mai gras pt livrarea facuta.
Ok, nu poti sa vii azi, nu e nicio problema, dai un telefon si anunti, iti ceri scuze si vei gasi intelegere, insa sa faci jmecherii din astea pe cont propriu nu e frumos.
Stai sa-i vezi pe cei de la "Urgent" Curier. Mi-au trimis mesaj ca am fost cautat telefonic la ora 13:20, iar ceasul era 12:58 cand il citeam :D
Nu vreau sa mai zic cum era ambalat/protejat pachetul, si anume Uncharted 3: Explorer Edition... L-am refuzat din start ! Aici pot spune ca o mare contributie au avut-o, mai mult ca sigur, idiotii de la Altex... care l-au "ambalat" in nimic, iar cei de la Urgent si-au pus pecetea direct pe cutia originala.
Noroc cu link-ul postat de rulzmaker in urma cu cateva zile, insa acum vad ca i-au marit pretul si aici. A fost 581,60 de lei + 12,90 transportul cand l-am comandat (11.12.2011), din nou :)
Am facut si eu prima comanda pe zavvi de Skyrim. Mi l-au dispatch-uit pe 20.. din experienta voastra proprie, cam cand estimati ca mi-ar sosi la posta? :)
Binevoiește careva să �mpărtășeze un cod de reducere pe ShopTo ?
Mulțumiri!
Pt. zavvi: 1885-DZ60-4TRG
:*
Sa traiesti Dudele :*
Pe shopto, desi primele comenzi au venit ok, a treia a fost Credited (Address Incomplete) si nu inteleg de ce.
Vi s-a mai intamplat asa ceva? acum vad ca am contul creditat cu suma comenzii, insa as vrea sa stiu ce sa fac sa nu mai patesc din nou asta
De contactat nu pot sa-i contactez pentru ca nu pot sa ridic niciun ticket si altfel nu am reusit.
Orice sfat e binevenit..