Si ce o sa faca banca, o sa le trimita jocul ei inapoi???
Printable View
Si ce o sa faca banca, o sa le trimita jocul ei inapoi???
salut ! cine face comenzi pe aici si ii din bucuresti ? si ar putea sa comande o maneta de xbox 360 wireless sau pe fir, nu conteaza + Mortal Kombat pm me :)
BoDoPSX
Il gasesti aici -> http://www.consolegames.ro/forum/f10...yasia-vgp-etc/
am 2 coduri ptr Zavvi si TheHUT de cate 10% fiecare.PM
Salut. Ai PM-ul plin :) Am eu nevoie de codul pentru Zavvi sa cumpar Dark Souls. Mersi.
GamesTracker - Tracking Gaming Prices, News and Reviews around the web ... price.ro pentru uk, us, ce tara vreti voi :) Va si anunta daca pretul scade sub cat vreti voi !
am facut comanda de pe the hut la AC brotherhood imi zice dispach date 11/01/12,azi suntem in 12/01/12 varza
Vezi ca am postat si eu despre asta pe pagina anterioara. Deja devine obisnuinta la zavvi. Dar cum shopto au facut shippingul 9 lire, raman cam singurii utilizabili deci ne multumim cu ce avem :)
Daca are cineva un voucher pt zavvi va rog frumos un PM :) Mersi
dar se va trimite pana la urma?
Trebuie sa fie o greseala, e 9 Lire la With Tracking, ar trebui sa ofere in continuare si No Tracking (care acum a disparut).
Este posibil sa fie o greseala, azi am dat preorder la un joc, urmat de un cancel preorder bineinteles avand in vedere pretul transportului, iar cand a trebuit sa confirm mi'a aparut pretul jocului + 3 lire ( Without tracking).
Si la mine. Ce ma tine in schimb legat de astfel de site'uri sunt preturile de nimic.
Edit : "de astfel de site'uri". Ce urat a sunat. Nu am absolut nimic sa ii reprosez lui Zavvi in afara de timpul in care trebuie sa astept.
Eu am asteptat aproape 2 saptamani sa imi trimita un joc, mi'au tot trimis mailuri in care isi cereau scuze, dar orice are o limita asa ca am dat cancel order.
Mi se pare mie sau si-au mai imbunatatit baietii de la zavvi/hut timpii de livrare? Am avut un joc plecat luni si ajuns ieri si un blu-ray plecat marti si ajuns azi.. ambele venite din Guernesey =D>
Referitor la dispatch.. nu prea respecta ei estimated dateu ala, dar daca o sa continue sa-mi ajunga produsele de la ei in trei zile lucratoare cu o lira transport.. n-am ce sa le reprosez.
Vezi...ai scris cuvantul magic: Guernesey!!
Cine are norocul sa i se faca despatch de acolo, le primeste in 3 zile...de oriunde altundeva: 2 saptamani!
la mine dispach date 11/01/12 mi-au trimis azi mail ca le pare rau pentru intarziere.:|