Cutii po
si la mine la bloc au inlocuit acum ~2 ani cutia postala cu una exact la fel (comunista) doar ca arata mai bine :-j
Printable View
Cutii po
si la mine la bloc au inlocuit acum ~2 ani cutia postala cu una exact la fel (comunista) doar ca arata mai bine :-j
Ce amintiri...
http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post439642
Si-mi aduc aminte si cum multi "cunoscatori" ma faceau fraier si sustineau sus si tare ca postasul e OBLIGAT sa NU iti lase pachetul asa... Normal ca habar n-aveau despre ce vorbesc, dar asa-i romanul, el STIE sigur chiar cand habar nu are. In fine...
Eu inca n-am gasit solutie la problema asta, dar un amic mi-as sugerat exact ceea ce vrei tu: inchirierea unei cutii postale la un oficiu postal care sa fie aproape de tine (sau de locul tau de munca). Mituirea postasului e o alta solutie, dar n-o recomand, s-ar putea ca postasul ala sa fie inlocuit si vine unul nou in locul lui, ala vechi "uita" sa te anunte (nu-i mai pasa din moment ce e concediat sau pleaca) si te trezesti iar cu pachete pe cutia postala din bloc. Asta in varianta buna, in varianta rea le "vede" cineva inaintea ta.
Nu stiu cat de mici aveti cutiile postale dar la mine incape la fix plicul cu joc ,desi abia mai merge scos dupa.Incearca sa vorbesti cu postasul,spune-i ca il cinstesti daca iti aduce pachetul la usa,eu desi ma cunosc cu postasul meu de ceva vreme ,ii mai dau cate o mica "spaga" cateodata ca sa vada ca nu il uit si mereu ori mi le pune in cutie ori mi le preda personal.
La mine cutia e destul de incapatoare, dar problema e fanta de deasupra pe unde introduci pachetul, e foarte subtire, nu stiu cum e la tine, desi incerc sa-mi imaginez. Ideea unei cutii postale e ca oricine sa poata baga ceva inauntru, dar sa poti scoate afara doar tu (dupa ce ai deschis lacatul).
Si alta e faza aici, hai sa zicem ca plicurile cu un joc simplu intra cumva (desi la mine nu intra 100%). Dar ce faci daca e un joc mai gros (collector's de exemplu)?
Eu iti recomand sa fii foarte atent la faza cu spaga, sa nu ai suprize neplacute si sa plece postasul fara sa-ti zica nimic. Exact asa am patit eu, aveam un postas de treaba, nu-l cunosteam deloc, dar nu-mi lasa scrisorile care nu incapeau, lasa aviz. Dar a plecat si de atunci au inceput problemele, pe ala nou nu-l intereseaza deloc si le lasa pe cutie.
Zic asta ca s-ar putea sa te trezesti intr-o zi ca nu primesti un joc si (dupa legea lui Murphy) sa fie un joc rar si scump. Iti suni postasul si afli ca nu mai lucreaza la posta. Si o sa-ti dai cu tesla-n "oo" de nervi :)
Nu mi se par ok astfel de practici și nici nu le voi �ncuraja. Nu vreau să dau spagă poștasului doar ca să-și facă treaba pentru care DEJA primește un salariu! Voi merge la dirigintele oficiului poștal și voi depune o pl�ngere. Dacă se va mai repeta povestea, voi depune o pl�ngere și �mpotriva dirigintelui. And so on.
Postalul despre care vorbesc lucreaza dinainte sa ma nasc eu (din cate stiu eu),si cunoscandu-mi familia de mult nu ar face asa ceva,si prin spaga ma refer la sume simbolice(2,3,4,5 lei),nu va imaginati ca ii dau cate 10 lei ,ca nu ma dau nici pe mine banii afara din casa.Treaba e ca eu nu-mi tin cutia incuiata(cu lacat) si de aceea si incap jocurile ,cand vin pachete mai mari ,mi le aduce personal sau i le da fratelui/tatalui meu.
Neaparat sa revii cu rezultatul, sunt foarte curios, mie mi-au spus clar ca n-au nicio obligatie sa-mi lase aviz pt scrisorile simple, e vina expeditorului daca trimite pachet voluminos ca si scrisoare simpla. Si eu am fost nervos, dar mi-am dat seama ca asta e situatia, daca nu era asa ce sens mai aveau scrisorile recomandate? Acolo e obligatoriu sa-ti predea personal scrisoarea sau sa lase aviz, dar pt. scrisorile simple n-au aceasta obligatie, pot sa le lase la intrare (pe pres), pe cutia postala sau oriunde au ei chef.
Un alt motiv e si ca scrisorile simple nu beneficiaza de spatiu de depozitare la posta, doar coletele si recomandatele au locul ala. Crede-ma ca stiu foarte bine cum e sa-ti vezi pachetul pe cutia postala (si chiar sa nu-l vezi, am pierdut unul), dar te superi pe cine nu trebuie, expeditorul e vinovat pt situatia asta, nu posta.
ma poate ajuta cineva cu un cod de reducere pentru thehut.com?multumesc anticipat
ce parere aveti despre situl Sendit.com as vrea sa dau comanda de 2 jocuri?
Ai putea �ncerca şi asta, dar nu ştiu cu ce şanse de reuşită. Un amic le-a făcut scandal şi i-a ameninţat că le face reclamaţie pentru un joc lăsat sub preş, iar al doilea joc pe care �l aştepta �n perioada aia nici nu a mai ajuns la el, s-a �ntors direct la zavvi. Le-a cerut o evidenţă, ceva, să ştie c�nd a ajuns jocul, ce poştaş trebuia să-l livreze, de ce nu a fost �nştiinţat etc. L-au purtat de la Ana la Caiafa c�teva zile, fără absolut niciun rezultat. Singura soluţie a fost să schimbe adresa de livrare şi, �n loc de cea de acasă, s-o pună pe cea de la serviciu.
Dacă ai timp şi dispoziţie să umbli după curul lor şi să te umpli de nervi, �ncearcă cu reclamaţia. Poate tu ai şanse de izb�ndă. Eu n-am chef şi �n niciun caz timp de aşa ceva. C�nd �mi vine poştaşul la uşă, �i dau o atenţie şi sunt sigur că nu răm�n cu buza umflată data viitoare. Dacă e schimbat, o dau la pace cu următorul.
O fi datoria lor, nu spun nu, dar mă g�ndesc şi la ce salarii au şi ce �nseamnă să baţi �n fiecare zi at�ta amar de drum, urcat scări, cobor�t scări, indiferent că e ploaie, ninsoare, ger sau vipie. Iar unii sunt chiar �n v�rstă...
�n concluzie, poţi proceda cum crezi de cuviinţă. Dar ştii cum se spune: "�n Rom�nia mori cu dreptatea �n m�nă". :D
Du-te la posta si cere-i sa te avizeze si sa le pastreze acolo. Eu primesc aviz - "scrisori voluminoase". Daca folosesti intensiv serviciile iti recomand sa-ti iei o casuta postala e cam 50 lei/an.
10% reducere pe TheHut:
Code:2036-XKTW-HCJ2
!0% discount la zavvi
2037-HQ66-WK2G
Uncharted 3: Drake's Deception PS3 | Zavvi.com
UNcharted 3 - 19.9 lire - 10% cu cod :) Enjoy
Are cineva cod de discount pentru ShopTo? Astept PM!
Multumesc in avans! :)
Nu o sa gasesti asa ceva pt SHopto,Hazer.
A primit cineva Mass Effect 3: N7 Collector's Edition comandat de la zavvi? Mie mi-au făcut dispatch pe data de 6, dar nici o veste p�nă acum de la poștă, vroiam să știu dacă sunt singurul �n situația asta.
Singura bănuială pe care o am e că au trimis din Guernesey și știu că durează mai mult livrarea din locația respectivă.
Mie mi-a ajuns de la shopto! A fost 70 cu tot cu transport (65 N7ele - PS3 si 5 shippingul) - dispatch pe 6 si a ajuns pe 12, luni.
Salut.
Am si eu o intrebare: codurile pentru reduceri de pe zavvi sau thehut sunt valabile indiferent de ce produs vrei sa comanzi de pe site-urile lor? sau sunt pe categorii in sensul ca unele se aplica doar la jocuri, altele doar la haine, filme si tot asa...
Si inca o informatie as mai dori: se plateste ceva la oficiul postal cand vine pachetul de la aceste magazine din UK?