Ce situatie de ***. Daca si astia ne-au trecut la tari "naspa" atunci suntem chiar penibili. Sunt curios care o fi cauza.
Printable View
Ce situatie de ***. Daca si astia ne-au trecut la tari "naspa" atunci suntem chiar penibili. Sunt curios care o fi cauza.
da, asa e...eu am niste comenzi in curs la ei, sper sa nu-mi faca surprize...dar problema cea mai mare e ca nu mai livreaza catre noi :(
Oricum livrarile de vreo 2 luni sunt groaznice, de cand au trecut pe Maghiar Posta, am produse dispached de 2 luni care nu au ajuns! Nu-mi raspund la mailuri/mesaje interne! Inca ceva am incercat si eu o comanda la produsele 2 la 25 mi le calculeaza 2 la 30...nici nu m-am mai obosit sa comand sa verific daca mi-ar fi acceptat comanda. Aveau un mare avantaj 0.99 taxe de livrare/comanda, in rest, se gasesc si alte locuri, cu rabdarea treci marea.
sendit.com nu trimit in RO
nu trimt pe dracu.
eu mai mult de la sendit am luat in ultima vreme.
ieri am ridicat ultimul colet de la posta de la ei si mai am vreo 3 pe drum...
deci ieri a fost ultima zi cand s-a mai putut comanda.
asta e... il imbogatim pe robertdinu sau platim shipping mare pe amazon.
Nu inteleg. Shopto.net nu va place? e un site urat?
Shopto e in general mai scump, cu pret de shipping mai mare si care nu are oferte la fel de bune ca grupul TheHut, gen discount codes, 2 for 25 etc. Shopto e foarte OK daca vrei ca jocul sa iti ajunga repede, mai ales daca e vorba de noutati, dar Zavvi/TheHut era foarte OK la pret si daca nu te grabeai sa primest jocul foarte repede.
90% din cumparatori luau 1 singur joc, avand in vedere ca livrarea shopto e mult mai prompta, nu cred ca vor fi afectati foarte mult, ceilalti 10% s-or descurca cumva...
Eu ma refeream mai mult la postul lui SirAndrew, care zice ca il vom imbogati pe Robert Dinu, sau sa comandam de pe amazon.
Acum, nici nu mai conteaza comparatia zavvi/the hut cu shopto.net, cat timp doar unu mai trimite in RO. Its a no brainer.
Este foarte ok ShopTo, mai ales ca pot plati via Paypal, asta ma interesa foarte tare, acum ca platim 2 lire in plus, n-o fi foc! oricum iesim mai ieftin decat local :)
Acum sa speram ca nu ne vor face vreo faza urata nici astia.
La preturi sunt cu putin mai scumpi, dar nu la toate jocurile.
stiu ca asa am platit pana acum, dar zavvi e pa :))
sper sa-mi ajunga comenzile deja platite... ca acum presupun ca ii doare in cur de reclamatii ca nu ai primit produsul.
UE my ass...
Din pacate suntem in zona 3 a europeri, probabil lumea a 3-a pentru ei (nu ca ar fi departe de adevar) si livrarile catre noi nu erau rentabile.
apropo de tepe....ce tepe se puteau da? daca au o eroare de sistem nu sunt de vina Romanii, si oricum nu faceau dispatch fara sa traga banii in cont! deci???
nu stiu man...intreaba-i pe ei. in China si Rusia poate le pun 300 de colete la vapor, face vaporul un an dar pretul e f scazut. pt Ro le trebuie in principiu transport terestru sau aerian...si e mai scump.