Spuneti-mi, va rog, de unde va mai cumparati coduri de Gold si PS Plus. Multumesc!
Printable View
Spuneti-mi, va rog, de unde va mai cumparati coduri de Gold si PS Plus. Multumesc!
Cdkeys.com
Ai putea sa incerci si allromedia.com, nu sunt diferente foarte mari de preturi (cativa lei).
Ma adresez celor care au comandat ceva aseara de la Altex, vreau sa stiu daca v-au ajuns produsele?
Nu inteleg de ce nu am avut optiunea de Rezerva in magazin :(
Şi eu voiam să ştiu dacă a primit careva căştile.
pentru ca pe timpul campaniilor promotionale se scoate acea optiuneQuote:
Nu inteleg de ce nu am avut optiunea de Rezerva in magazin
au zis pe FB ca toate produsele vor fi livrate in 72 de ore
Produsele de la Altex sunt livrate in aprox 2-3 zile, de când au contract cu Nemo. Inainte, când veneau cu Urgent Curierul, tot timpul aveam produsele la ușă in ziua următoare. (dacă comada era făcută până la ora 14:00)
Eu stiam ca daca sunt facute pana in ora 16, se livreaza. Asa le-am primit mereu. Daca le-am comandat dupa ora 16, nu am primit niciodata mai tarziu de a doua zi de dimineata, nici de cand cu Nemo... si asta si in Arges, si in Brasov.
Pai mie si cele din noapte aia mi-au ajuns azi de dimineata... right on time. Daca au fost multe comenzi, e normal sa mai si intarzie, dar la capitolul asta au fost excelenti intotdeauna. Alte probleme au ei.
Cine stie ...Eu am o comanda facuta inainte de " noaptea minunata " si abia azi mi-au confirmat-o :) . Eu am presupus ca asta a fost cauza dar probabil ca se aplica inversul dictonului " cei dintai vor fi cei din urma " :))
Stie cineva daca castile Sony wireless Gold de la Altex vin cu garantie? Ca nu vad pe nicaieri sa specifice ceva iar in coletul primit n-am gasit nicio fituica.
Nu de alta dar e o pereche de casti de 300 lei si nu stie ce defect din fabrica o avea.
Eu nu am sediu Nemo in localitate, și de vreo 4 luni toate comenzile (vreo 6 la numar) mi-au sosit la 2-3 zile de la comandă.
Ar trebui să aibă şi garanţie, sună mâine la Altex şi întreabă.
Aveţi o idee greşită despre logistică, nu ştiu de ce aveţi impresia că dacă faci primul comandă, vei fi primul servit, eu lucrez într-o firma cu acest profil şi sunt destul de profesionişti, au ajuns până în China, comenzile de pe o zi se centralizează şi se dau la făcut, în funcţie de ce rute se încarcă primele, aşa se fac, de exemplu la noi curieri au încărcarea seara, deci nu prea contează dacă dai o comandă online la prima ora, marfa ajunge la ei în depozit şi acolo se sparge iar în funcţie de oraşe.
Probabil la Altex se fac în funcţie de oraşe, ştiu că au un depozit central în militari, tot prin zona aia lucrez şi eu.
Adevarat , stiu treburile astea dar fiind in Iasi ,al 2-lea sau al 3-lea din tara dupa Bucuresti (depinde de criteriul clasificarii) si cel mai mare din Moldova nu trebuia sa existe problema asta cred eu. Asta probabil ii afecteaza pe cei din localitatile mai mici , asa ar trebui desi se pare ca m-a afectat in realitate si pe mine :)
Până ajunge în Iaşi trebuie să mai treacă prin câteva oraşe, asta dacă nu are linie directă, şi este mai probabil să primească cineva dintr-un sat mai apropiat de primul oraş din rută decât tu care eşti de exemplu în capătul rutei, îmi dau cu presupusul şi eu, nu ştiu exact ce sisteme au Altex sau curierii.
Mă gândesc că cei de la sate, să zicem au volume mai mici de transportat, faţă de un oraş mare.
Nu-i chiar asa, "grosul" vine cu o masina mare la sediul Nemo dupa care ii trimit pe cei cu masini mai mici sa distribuie coletele. Camionul nu opreste pe traseu , prin sate , sa-i dea lu' Nea Vasile un joc . Cei din judet vor primi coletele dupa mine , asta in mod sigur .
Are cineva experiente cu Fit Distribution? Am achizitionat un Playstation 4 SH si am constatat ca nu mai functioneaza unitatea optica. Am factura, bon, certificatul de garantie, dar nu reusesc sa ii contactez. Pe certificat sunt 3 numere, 2 sunt scoase din uz iar la unul nu raspunde nimeni. Am sunat si la Carrefour Ploiesti de unde e achizitionata consola, iar domnul de pe raionul console, dupa ce i-am explicat problema si defectul, ca nu mai pot introduce niciun fel de disc in consola, mi-a spus ca nu merge numai cu discuri originale, ca nu e stricat si el n-a mai auzit de Playstation 4 cu unitate optica defecta si deci a fost complet degeaba, a spus sa mai incerc la service la fit. Am reusit sa intru in legatura cu o duduie de la PCfun, dupa ce am cautat eu in prealabil si am descoperit ca apartine de fit. Duduia mi-a spus ca imi face legatura cu colegii de la garantie, dar m-a pus pe asteptare si s-a dus apelul. Speranta mea e ca avem un coleg consolist ce lucreaza pe la una din firmele astea si imi poate oferi un numar de telefon bun, daca nu, reclamatie la ANPC si asteptam, ca m-am cam saturat de rahaturile astea.