De ce ai mai postat? /:)
Printable View
Ca sa-mi manifest si explic punctul meu de vedere ( de altfel ar trebui sterse toate postarile care nu au legatura cu oferte de jocuri bune )
Si atat de putin ti la propriul punct de vedere incat ceri sa-ti fie sters postul? Nu inteleg ce ai facu aici... :-S
Si ca sa nu fiu offtopic, 2 jocuri bune (dintre Shadow of Mordor, Dragon Age Inquisition si Diablo III) la 250 Lei:
Vand jocuri ps4 Cluj-Napoca • OLX.ro, fostul Mercador
Asta se numeste comunism. Si am vazut cat de bine sunt priviti adeptii acestui curent :)).
Mai ipocrit mi se pare sa ne plangem de tranzactiile online cand avem 112 calificative, zic.
Dar serios vorbind, eu am propus ca thread-ul cu Preturi bune sa fie exclusiv userilor premium si mai sus. Pentru ca da, e stresant sa vezi o oferta buna prezentata acolo si un user cu 2 postari care spune "Multumesc! Am luat si eu cateva bucati". In rest este primul venit - primul servit. Uite, eu acum colectionez amiibo. Si unul din ele e 60 de lire, minim, pe ebay si alte site-uri, pentru ca nu se mai produce. Dar ar trebui sa fiu nebun sa ma enervez pe aia care cer atat, cand si eu am avut aceleasi ocazii de a-l lua la pretul normal. Faptul ca n-am facut-o depinde doar de (in)capacitatea mea.
P.S. Nu, nu bravo lor, celor de la emag. Daca tot vrei sa vorbesti de bun simt, chiar ar trebui sa observi ca este ceva foarte in neregula in legatura cu ce fac acolo. Dar astea sunt chestii care tin de "piata" autohtona si nu ar trebui privite cu prea multa atentie ;).
P.P.S. De ce tot ziceti, mai, sa se stearga postarile si ca suntem offtopic? Asta nu e thread de oferte. Asta e thread pentru cumparatori si se discuta o problema care ii afecteaza strict pe ei.
Bonus P.S.: E trist ca nu se vede ironia in asta.
Pentru cei din Galati, mi-se pare o idee foarte buna, inchiriezi jocul il termini si nu te costa prea mult.
http://ilegal!!!!!l
Am dat şi eu precomandă la Witcher 3, emag pt. că la 12 lei s-au ţinut de cuvânt şi pt. că Altex sunt de rahat când vine vorba de precomenzi.
Este ilegal - ceea ce propui tu.
Asta si sunt baietii astia , niste comunisti . Cand dupa 25 de ani nu poti sa-ti scoti din dictionar cuvintele strict comuniste samsar sau bisnitar asta esti . Ebay-ul sau site-uri de genul sunt bazate pe asa ceva dar nu, noi ii dam cu bisnitarii si nu mai putem de grija altuia .
Nu-ti convine , ia-ti nene din alta parte dar nu-ti mai varsa frustrarile iesite din nerealizarile personale asupra omului.
Stau si ma intreb daca si pe ebay primesc aia mesaje cu : a fost la magazinul x cu 3 euro ...tampenii si romanisme . E lucrul tau il dai cu cat vrei , daca vrei si cand vrei ( chiar daca aceste idei contravin valorilor comuniste ) se numeste proprietate .
Sunt persoane cu care , pur si simplu , iti pierzi timpul . In loc sa vb pozitiv despre gaming ( si ai ce vb ) ei abereaza pe niste idei idioate .
Fiecare poate sa-si vanda proprietatile la ce pret doreste, unde si cum doreste. E normal, asta e economia de piata si asta e principiul de baza. Pe de alta parte daca prinzi o oferta de genul The Order la 12 lei sau vreo editie speciala a unui joc sau un PS4 aniversar, si cumperi 10 bucati golind stocurile ca sa le vinzi la suprapret apoi, nu stiu daca faci ceva ilegal dar cu siguranta faci ceva cam douchey
Vorbind strict de The Order nici n-a fost in functie de stoc deci puteai sa-ti iei tu 1000 de bucati si tot puteam sa-mi iau si eu un joc sau tot 1000.
Privind alte oferte sau campanii de genul Black Friday , nu poti sa dormi ca boierul pana la 10 si sa ai pretentia sa prinzi ce oferte prinde ala de rupe F5-ul la 2-3 noaptea .
Eu zic mai usor cu judecatul altora si mai multa atentie pe activitatile proprii , indiferent cat de bun esti sau crezi ca esti ai ce imbunatati . Daca ar fi sa-i judec si eu pe unii ...
Cei care au cumparat consola de la Orange, ati primit si garantia ? Mie mi-a venit doar Factura Orange si o foaie gen "FAQ".
Cum adica n-a fost in functie de stoc?
PS: eu nu judec pe nimeni. Dar sper ca anti-comunistii imi dau voi si mie sa imi exprim o parere nu?
Garantia e pe baza de factura. Eu am fost chiar in magazin la ei cerand certificat de garantie si mi-au spus ca e pe baza de factura
Ah, si n-a comandat nimeni 25 de bucati?
Pai si daca un nebun comanda 100 de bucati la 12 lei, ei aduceau 100 de bucati ca sa iasa enorm de mult in pierdere?
Am inteles si iti multumesc frumos.
Pe mine personal nu ma afecteaza oricum pentru ca am facut precomanda digitala, so....