e vb in general pe uk man. nu de amazon. amazon are shipping pe categorie de produse fix.
Printable View
e vb in general pe uk man. nu de amazon. amazon are shipping pe categorie de produse fix.
Este cineva amabil sa posteze un tut., cum pot cumpara jocuri de pe zavvi.com, amazon.co.uk, ebay.co.uk, shopto.net etc... ? Am card MasterCard de la BRD, nu stiu daca pot cumpara direct cu el. Sau cum pot sa fac, un tut. pas cu pas ar fi perfect pentru mine. Multumesc anticipat.
# Inca ceva, am vazut ca lira e 45-46, dar la RD am vazut ca are lira la 5 lei. De ex. daca cumpar direct un joc de 20 lire [sa zicem] cand il primesc voi plati 90 RON + transport ?
cel mai simplu tutorial pt un shop online: MAKE NEW ACCOUNT
ca sa afli si daca iti merge cardul poti suna la banca. intrebi simplu daca il poti folosi la cump online extern.
cheers
Am vreo sansa sa primesc un pachet de la Fan Curier azi? (fiind duminica) :-?
Nu, doar sambata livreaza.
am dat comanda de un xbox360 arcade de pe amazon, a fost trimis miercuri si cand dau tracking information imi apare la Latest Event :Staufenberg Departure Scan - Feb 25, 2010 1:26:47 PM, si de Joi nu imi mai apare nimic nou asta inseamna ca nu a plecat de acolo sau acum mai o sa imi apara doar atunci cand intra in tara? Ma asteptam in fiecare zi sa imi spuna care este situatia
Tracking numberul de pe Amazon.co.uk il pui pe DHL unde o sa iti apara updateuri pana ajunge in tara, dupa aceea iei "UPU code / match code" si il pui pe Track & trace - Posta Romana .
la oferta asta pe amazon cu elite si 2 jocuri dintre care 1 bioshock ,doar le adaugi in cos ?
intreb pt ca le-am adaugat ,iar la checkout tot ma pune sa platesc pt fiecare joc
Video Games - Amazon.co.uk: Xbox 360 Bundle Offers
easy. trebuie doar citit :D
PS3 Prices
un site f util, care face trackingul preturilor jocurilor la magazinele online din UK. Vedeti ca in dreapta se poate debifa optiunea de a arata jocurile SH.
Arata la ce magazine este pe stoc si diferentele de preturi intre magazine.
Eu am selectat PS3 pt ca doar asta ma intereseaza.
Din pacate este si el perfectibil, pt ca vad ca nu arata ca Assasin's Creeed la 10 lire este versiunea platinum.
Revin, pe scurt, cu un update la cazul asta, pe care l-am expus acu ceva vreme. Se pare ca da, se poate sa-ti recuperezi banii.
Am bagat Claim Dispute, PayPalu i-a retras la smecheras banii, i-a dat 15 zile drept la replica, omu a ezitat, iar azi banii au ajuns din nou in contu prietenei.
Concluzia, apelati cu incredere la PayPal daca simtiti ca ceva e in neregula cu o tranzactie efectuata prin intermediul lor pentru ca aveti toate sansele sa se rezolve =D>
man eu ti-am zis :D
in 2 ani am avut doar 40 de claims. toate rezolvate cu succes
Mda, recunosc ca initial am fost mai degraba sceptic, fiind prima data cand eram confruntat cu asa ceva, dar uite ca pana la urma s-a rezolvat :) Daca nu se rezolva ramaneam cu mustrari de constiinta ca n-am fost pe faza si n-am oprit-o pe prietena mea sa dea comanda in the first place #:-S
In rest, io ma descurc de minune pe ebay /printre altele am luat Dark Knight si Incredible Hulk, blu ray, sigilate, cu 90 de lei in total :x/, my only gripe fiind legata de o comanda pe zavvi pe care n-am primit-o nici la 2 saptamani de la dispatch. Le-am dat mesaj la baieti si cica vine din Channel Islands si e mai cu mot 8-} Celelalte comenzi de la ei mi-au ajuns in 3, respectiv 5, zile lucratoare. Probabil ca in final totu se rezuma la depozitu din care iti e trimis produsul.
da am spus in repetate randuri. conecrnul thehut are depozite in uk, franta, suedia, elvetia. de unde vin terestru. numai din uk vin pe avion si ajung asa rpd (detin recordul la 2 comenzi in 1 zi :P )
in rest e ok. iar la paypal fara teama. intai vb cu sellerul, dupa care claim. 99% din cazuri rezolvi cu sellerul. dar au si ei uscaturile lor si vei ajunge la claim
cheers
amazon.de trimit console sau alte produse electronice mai voluminoase la noi? si daca a comandat cineva cat costa transportul, si daca pot schimba limba din germana in engleza ca eu nu am gasit? daca am cont pe amazon.co.uk banuiesc ca nu trebuie sa imi fac pe .de alt cont ci ma voi loga cu cel vechi si imi va prelua automat adresa datele cardului etc. Thx
daca ai deja cont il poti folosi inclusiv la testarea cosului man ;)
limba nu se schimba :D
cum pot afla direct daca unele jocuri se livreaza in romania decat sa dau tot add to basket apoi checkout si abia apoi sa vad ca nu livreaza in ro
edit:
mersi
si inca ceva costul de shipping e de 10 lire?
Pai vezi la informatiile de livrare ale site-ului. Daca nu e listata si romania ca zona XXX atunci probabil nu livreaza. La amazon dc e livrat de amazon atunci e ok dc insa e livrat de un comerciant 3rd party vezi pe pagina specifica comerciantului care sunt zonele de livrare.
Pe mine ma infurie ca site-uri gen game.co.uk livreaza in zimbabwe sau nu stiu unde naibii si nu in romania.
Trimit chiar si in Moldova dar nu trimit la noi. Asta e din cauza baietilor buni care acum 12-13 ani au "rupt in doua" site-urile respective cu serii de carduri furate.
E penibil insa ca dupa atata timp cand nimeni nu mai cumpara cu carduri furate ei inca pastreaza aceste restrictii. Oh well, pierderea lor.
Am vreo posibilitate sa fac un extras de cont online sau prin telefon...? (am nevoie de codul acela pentru paypal...)