Mi-am dat seama la tine, ma refeream la restul care spuneau ca au platit taxe.
Printable View
Mi-am dat seama la tine, ma refeream la restul care spuneau ca au platit taxe.
Nu scrie nimic de cod, incearca sa vezi poate iti apare discount-ul automat la final, fara cod.
da face automat cand depasesti 40 lire
A facut cineva precomanda de pe TheHut la vreun joc. Ma tenteaza sa fac la GoW2 mai ales ca fac reducere de 5 lire. Pe site scrie ca in 3-5 zile vine.
LE: Acum am observat: 15 zile in afara UK-ului.
as vrea si eu daca are cineva asa ceva in plus,un dvd bezel pt 360 cromat...
platesc,numai sa gasesc...
:D
merci
Si mie in patru zile pentru cele 5 comenzi pe care le-am avut pana acum la ei. Mika nu te lua dupa masurile de siguranta pe care si le iau ei. Tot timpul va ajunge mai repede :P
Sunt curios daca am norocul lui BoDoPSX si imi ajunge Fallout 3 maine, cu o zi inainte de lansare >:)
L.E. A mai comandat cineva de pe dvdcrave.com folosind posta normala? Au trecut 9 zile de cand am primit mail de shipped pentru Fable 2 si inca nu a ajuns X(
khan din australia mai devreme de 10 zile nu mi-a ajuns nimic. nu am luat de la ei Mo poate sa iti confirme cat face de la ei.
Mo a luat prin UPS si evident a ajuns mai repede dar e si mai scump. Mersi. Eu credeam ca e 5-6 zile si nu stiam de ce dureaza atat.
Gata! M-am saturat de thehut, dupa ce am asteptat 2 saptamani sa imi ajunga un joc care era in stoc, astazi m-am enervat rau de tot. Am dat comanda la MGS Portable Ops de vre-o 10 zile lucratoare si astazi era tot in starea de "Waiting Stock Pick", am dat cancel si il iau de altundeva, nu mai iau veci de la ei.
cu o floare nu se face primavara... :P
eu n-am avut niciodata probleme.. dar un prieten care tot asa a asteptat.. a primit mail de la ei dupa approx. 10 zile cum spui si tu, in care si-au cerut scuze ca sunt niste probleme dar ii vor trimite jocul.
Stiu, fiecare cu norocul lui, dar eu m-am lecuit de ei, o sa incerc de acum incolo si altele sa vad daca am mai mult noroc.
Am facut o comanda joi pe thehut si am primit-o azi in provincie. In 3 zile lucratoare mi se pare super. Singura treaba e ca mi-a venit discul iesit din locasul lui din carcasa, dar nu are nimic.
Acum astept little big planet :)
Am facut pre-order la GeoW2 de pe TheHut. O sa postez cand mi-a venit (jocul se lanseaza pe 7 luna asta).