O lira.
Printable View
O lira.
Guys, de fapt e 0.99 :-B
Amazon.com trimite in Romania sau Austria ?
Din cate stiam eu trimit dar transportul e foarte mare ca pret,si in plus de asta trebuie sa platesti TVA-ul la vama deoare ''coletul''nu vine din spatiul european(ma refer strict la Romania,de legile din Austria nu ma pot pronunta).Mai bine cumperi de pe amazon.co.uk!
a vazut cineva prin bucuresti ps move in magazinele flanco,diverta sau media galaxi ?am cautat in vreo 4 magazine si nimic...
as fi interesat de unul, ma interesa in special magazinele astea pt ca au card avantaj.
Am inteles de la ffocus ca aveau in Sun Plaza,daca nu ai trecut deja pe acolo.....
http://www.consolegames.ro/forum/513190-post954.html
inca nu,thx
Amazon.com: Panasonic TC-L42U25 42-Inch 1080p 120 Hz LCD HDTV: Electronics@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/51Hpl2VcFeL.@@AMEPARAM@@51Hpl2VcFeL
Nu tine neaprat de jocuri, insa, este pentru "un cumparator consolist". E un pret foarte bun. Insa, nu stiu daca trimit in Romania asa ceva.
Ce se intampla cu comenzile de la thehut/zavvi daca nu esti acasa cand vine posta? Tot ca de obicei iti lasa hartiuta si te duci sa-l ridici de la oficiu?
Are cineva un voucher pt. zavvi pe care nu il mai foloseste si doreste sa il dea ? Thanks :D
un xbox 360 250 GB la 1150 lei e un pret bun ?
Am dat comanda la shopto.net pe 16 decembrie la un joc, Red Dead R. Au facut dispatch tot pe 16. Astazi e in 8 ianuarie si inca nu mi-a ajuns pachetul... este a 4a comanda a mea, si pana acum nu am mai avut probleme. Primele 3 ajungeau in max 7 zile... in provincie.
Mai are cineva probleme in perioada asta cu shopto ? Ciudat... :/
tot ce tine de extern a mers foarte greu. aeroporturi inchise/zapada/aglomeratie. decembrie este infiorator la comenzi externe ;)
Eu am avut 16 jocuri comandate de pe zavvi in decembrie, dintre care au ajuns 15, fara MX vs ATV untamed care s-a ratacit. Lunea viitoare le dau un mail si le spun sa-mi trimita alt joc de aceiasi bani pt ca oricum nu mai au acest joc pe stoc.
Saptamana asta am comandat Truth or Lies, a fost expediat marti si ieri era deja acasa.
A comandat cineva ceva recent de pe videogamesplus.ca? As vrea sa stiu cam cat de repede ar putea sa ajunga un colet. Am 2 variante la acelasi pret (de pe eBay, sau de aici) si incerc sa aflu care mi-ar putea livra mai repede.
cat taxeaza cei de la shopto ? din cate am inteles, 2.5 lire/produs. Da eu daca vreu sa cumpar sa zicem 5 jocuri/tricouri atunci va trebui sa platesc toate individual? nu o sa le trimita toate intr-un singur pachet?