Toti care au avut de-a face cu libidinosu' ala mustacios s-au declarat nemultumiti.
So, don't!:)
Printable View
Toti care au avut de-a face cu libidinosu' ala mustacios s-au declarat nemultumiti.
So, don't!:)
ala e playcom.
El vorbeste de altu.
Nu face greșeala să cumperi ceva de acolo!
multumesc
ma gandeam eu ca arata cam dubios locul, dar am trecut in graba pe langa el si nu am apucat sa ma uit cu atentie
cam de aprox o luna, prin noiembrie mergea...
---------- Post added 28-01-2011 at 02:41 PM ----------
cheap xbox live codes
Bun asa man. Mersi. Hai ca am luat acu prin PayPal fara probleme. E chiar mai ieftin decat pe ShopTo instant code de 20 de lire. 20 US se gaseste mai ieftin pe eBay, dar pentru UK e parfum =D> ~91 de lei a fost.
cam de un an jum sunt client fidel,am avut o sg data problema cu un cod de 50 gbp dar s a rezolvat in 5 min, mi au trimis altul, bafta
Salutare vreau sa dau o camanda pe zavvi si vreau sa stiu cum trimit coletul? Folosesc confirmare de primire? in caz de nu sunt acasa il lasa in cutia postala sau imi lasa confirmare si trebuie sa il ridic de la oficiul postal? Imi e frica sa nu il lase in cutia potala si sa raman fara el.
exceptand casca originala Sony PS3,ce alte modele de casca pentru PS3 ar mai fi de luat in seama(am una pereche clasica dar cu doua mufe jack,audio+microfonul,ar exista un adaptor pentru ele ca sa le conectez la PS3 ... :-/ ) ... ?
un mare LOL pt shopto cu noul shipping:
3 lire - no tracking
8.5 lire - with tracking
:sucks:
Cam mult
Dar macar cand nu mi-a ajuns coletul, mi-au dat banii inapoi.
cand asta? :D
noua politica este de 40 zile ;)
daca nu platesti cu paypal ai pus-o. si asa o sa ai contul blocat pana la solutionare :D
We ship all games via Royal Mail First Class or Royal Mail Signed For. Usually this is very reliable but occasionally parcels get delayed in the Royal Mail network. If your delivery has not arrived in 15 WORKING DAYS for the UK or 40 WORKING DAYS for the rest of the world (from when you receive your dispatch email) then you are eligible to claim for a replacement via our Lost Parcel Claim form found under My Account > Orders.
Please do not contact us any sooner than 15 WORKING DAYS for the UK or 40 WORKING DAYS for the rest of the world as there is nothing we can do to help until this deadline is reached. Please Note that during December Royal Mail are very busy and next day delivery may not always be possible, please allow 14 days before contacting us.
shopto - :sucks:
Da, e nasol, dar daca te gandesti un pic nu e deloc mult, ba dimpotriva.
Un colet la noi (intern) te costa lejer peste 20 de lei (adica vreo 4 lire). Prin posta (foarte lent si tot intern) te duce pe la o lira. Asa ca preturile alea din UK pana in Romania mi se par rezonabile. Ah, ca eram noi obisnuiti cu preturi mult mai mici (gen 1 lira), asta-i alta poveste.
Incercati sa comandati din Germania ceva, sa vedeti cat costa transportul.
De faptul ca 3 lire e pt ei ca pt noi 3 lei nici nu mai zic, ca o sa sara pe mine o gramada :p
8,5 mi se pare prea mult
trebuie sa faca si ei profit din ceva. nu cred ca serviciile royal mail s-au dublat (aproape) peste noapte. desi la fel de bine ar putea fi si o eroare in sistemul shopto. oricum in ritmul asta in curand nu o sa se mai inghesuie nimeni la shopto.
Din Germania am luat eu o piesa de masina (cam 2 kg) si m-a costat 21 euro.
La ei dhl-ul e cumparat de posta germana si posta s-a cam aliniat cu preturile practicate de dhl:)
Faceti o simulare la un 360 de pe amazon.de sa vedeti pretul.
in jur de 7.xx euro este pt primul item pe amazon.de la categoria videogames ;)
serviciile shopto suck de la un timp la modul nu ca dai comanda de un joc si esti multumit ca iti ajunge in 3 zile. eu iau mai mult de 1 joc pe comanda si e normal sa vad alta fata a shopului. sunt comenzi care pur si simplu nu pleaca de la ei chiar daca esti informat ca acea comanda a plecat. ei folosesc 1st class ca serviciu si de aceea ajung si mai repede. nu se pierd, ci pur si simplu nu pleaca de la ei. si e normal sa se intample atat timp cat unele plicuri "mai cad" de pe banda. asta e . iar am contul blocat din cauza claimului, dar decat sa tin omul 40 zile sa astepte mai bine asa :P avand statut de trader totusi nu e normal sa ma tina 40 zile pt reclamatie.
in fine, ei exceleaza la preordere pt ca dau drumul cu 2-4 zile inainte de lansare si ajung in timp util. pt cei cu comenzi ocazionale este perfect. dar 9 lire pt un joc cu track asta e prea de tot. cum modificasera la 4.8 era ok.
Cam bull**** faza cu ShopTo.. dar eu tot de acolo o sa continui sa-mi iau jocurile pe care le vreau la lansare - vezi Killzone 3. 3 in loc de 2.50 /oricum nu luam signed for/ nu mi se pare o crestere substantiala. Dar faza asta + cea cu instant codes exclusiv pentru UK nu pot sa zic ca le face cinste in mod deosebit.
Pe de alta parte, there is always eBay :)