Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 88

Thread: "Gazeta de perete" sau aveti grija pe unde si pe mana cui va lasati consola !!

1. #21 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by alalalt View Post
    Penultima din primul post e priceless.. aia e banda izolatoare??
    Donely, postasesi odata o poza cu bandaje urgo parca, o mai ai??
    Astea cumva ???
    Attached Images Attached Images duo-3..jpg inainte.jpg

2. #22 SP
    Member alalalt's Avatar
    Found it.. persoana respectiva a masacrat micul ps2
    Attached Images Attached Images pict0733.jpg

3. #23 SP
    Quote Originally Posted by alalalt View Post
    Found it.. persoana respectiva a masacrat micul ps2
    Da man numai nebuni pe lumea asta. L-a "pansat" pur si simplu...
    Si cele doua de mai sus sunt la fel de "operate" !!!!

4. #24 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    naabi i-as bate numai in gura ..... cum sa iti bati joc in halu ala de o consola .....

5. #25 SP
    Junior Member neutrin's Avatar
    Salut si bine v-am gasit!

Usor offtopic... dar cred ca e totusi interesant, daca nu important si cu o oarecare legatura cu topciul.
    Era cat pe aci sa comand de pe modchipland un d2pro cu 9 fire si un wii clip. Am vazut ca e contactul de mess online si am decis sa-i pun cateva intrebari inainte de a comanda.

Am ramas perplex in fata modului in care a vorbit cu mine, vedeti si singuri mai jos. Voua vi se pare normal ca un om care vrea sa vanda ceva sa aiba o astfel de atitudine? Mie cel putin nu-mi inspira incredere, ca sa nu mai zic ca un client cu putina demnitate nu ar mai cumpara de la el niciodata nimic, indiferent ce calitate ofera...

Si ca sa revin putin on topic, oare oamenii pe care el ii recomanda pentru modare, sunt de aceeasi calitate ca el?
    Eu : unde e produs modchipul d2pro cu 9 fire?
    modchipland : detaliile pe situl producatorului ......
    modchipland : cu ce te putem servi ?
    Eu : mă interesează un modchip pt wii, şi un clip
    modchipland : in stoc
    Eu : eram curios unde e făcut
    Eu : deci sunt importate de la producător, nu făcute aici
    modchipland : aiciii !!!!!!!
    Eu : nu �nţeleg
    Eu : sunt importate?
    Eu : sau sunt făcute aici?
    Eu : adică �n ro
    modchipland : ai situl producatorului
    Eu : da, aia ştiu
    Eu : dar asta nu răspunde la �ntrebarea mea.... nu vreau copii după cele făcute de producător
    modchipland : man dac tiam zis ca detaliile sint pe situl producatoruluiiiiii
    modchipland : ala e producatorullllll
    modchipland : cde i as agreu
    Eu : dacă ar apărea site-ul tău pe pagina producătorului, nu te-aş mai �ntreba
    modchipland : de inteles

<aici imi da un mega copy paste de pe site-ul lui>

modchipland : scrie mare
    Eu : da da
    Eu : asta nu �nseamnă că nu sunt copii
    Eu : �n fine
    Eu : nu tre să mă tratezi ca pe un prost
    modchipland : nu exista copieeeeee la d2pro , NU EXISTAAAAAAA
    modchipland : iar ce este se numeste altfel.........
    Eu : ok
    Eu : o să mă g�ndesc
    Eu : merci
    Eu : o seară faină
    Eu : ciao
    modchipland : cind se vor cumpara in Romania MIIDE CHIPURI d2pro atunci vor apare si situri romensti ....pe pagina producatorului .......daca te incalzeste cu ceva .....
    Eu : o să-ţi spun pe şleau: atitudinea ta nu inspiră �ncredere... mă tratezi ca pe un prost, de parcă eu nu ştiu să citesc ce scrie pe site-ul tău.... ţi-am pus o �ntrebare simplă şi te-ai aprins....
    modchipland : ma aprind ptr ca daca citeai undeva si scria ca sint copii d2 pro intelegeam ingrijorarea ta .......asa dar ,,,,,,nu vad rostul intrebarii ........odata ce modchipul are actipildul opriginal d2 pro ......ptr ultima d2e ........
    Eu : păi mai �ntrebam dacă scria că sunt copii?
    Eu : dacă-mi răspundeai din start la �ntrebare, probabil deja aş fi comandat
    Eu : mă mai g�ndesc, o să �ntreb �n st�nga-dreapta, etc
    Eu : să văd
    modchipland : faci cum vrei

6. #26 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Quote Originally Posted by neutrin View Post
    Salut si bine v-am gasit!

Usor offtopic... dar cred ca e totusi interesant, daca nu important si cu o oarecare legatura cu topciul.
    Era cat pe aci sa comand de pe modchipland un d2pro cu 9 fire si un wii clip. Am vazut ca e contactul de mess online si am decis sa-i pun cateva intrebari inainte de a comanda.

Am ramas perplex in fata modului in care a vorbit cu mine, vedeti si singuri mai jos. Voua vi se pare normal ca un om care vrea sa vanda ceva sa aiba o astfel de atitudine? Mie cel putin nu-mi inspira incredere, ca sa nu mai zic ca un client cu putina demnitate nu ar mai cumpara de la el niciodata nimic, indiferent ce calitate ofera...

Si ca sa revin putin on topic, oare oamenii pe care el ii recomanda pentru modare, sunt de aceeasi calitate ca el?
    Nu mai pot de ras. Prea tare. Sa nu cumperi de la ei, dupa felul cum te-au tratat. Fii sigur ca si asociatii lor sunt la fel.

7. #27 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Asa in sictir m-au tratat si pe mine cand am cumparat ceva, de parca imi faceau o favoare. Le recomand sa isi schimbe atitudinea ca pierd multi clienti

8. #28 SP
    Member Webpredator's Avatar
    Caterinq cu budinca !

9. #29 SP
    Member Catallin's Avatar
    Nu va mai incurcati cu tipul respectiv ca nu aveti nimic bun de castigat. Asa vorbeste cu oricine puteti face cate incercari vreti. Daca cineva e interesat sa vanda intr-adevar, atunci sta de vorba frumos cu orice potential cumparator. Ce face el e mentalitate de tepar: "Da-l naiba ca gasesc alt prost sa-l fraieresc". Culmea e ca toti isi dau seama cat de "serios" e chiar la fix, adica inainte de a cumpara

De cand l-am vazut ca-si facea reclama colorata pe toate site-urile mi-am dat seama ca nu prea ai cu cine sa stai de vorba.

10. #30 SP
    Corect. In consecinta, mi-am comandat din Olanda. Astept sa ajunga. Daca vreti va tin la curent, cu toate ca asta e cam offtopic

11. #31 SP
    Quote Originally Posted by neutrin View Post
    Corect. In consecinta, mi-am comandat din Olanda. Astept sa ajunga. Daca vreti va tin la curent, cu toate ca asta e cam offtopic
    Daca te pot ajuta cu montajul la el iti stau la dispozitie. Cat despre modchipland

12. #32 SP
    Quote Originally Posted by Donely View Post
    Daca te pot ajuta cu montajul la el iti stau la dispozitie. Cat despre modchipland
    Am comandat cu wii clip si gata lipit pe el, deci in cel mai rau caz am de lipit numai un fir.
    Multumesc.

13. #33 SP
    Junior Member marco's Avatar
    salutare
    Intervin si eu in discutia voastra , am trimis consola wii la modat la modchipland si totul a fost ok , mie mi au inspirat incredere si intradevar consola s a intors modata ok cu d2pro si wii clip , odata ce la produs este afisat si producatorul nu vad rostul intrebarii daca modchipul este fabricat in ro , iar faptul ca este singurul care asigura d2pro si wii clip este laudabil .... de aruncat cu noroi e foarte usor ...... nu vreau sa fac reclama , dar nici ca altii .....

14. #34 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by marco View Post
    salutare
    Intervin si eu in discutia voastra , am trimis consola wii la modat la modchipland si totul a fost ok , mie mi au inspirat incredere si intradevar consola s a intors modata ok cu d2pro si wii clip , odata ce la produs este afisat si producatorul nu vad rostul intrebarii daca modchipul este fabricat in ro , iar faptul ca este singurul care asigura d2pro si wii clip este laudabil .... de aruncat cu noroi e foarte usor ...... nu vreau sa fac reclama , dar nici ca altii .....
    Ne bucuram ca ti-ai facut cont la noi doar ca sa ne spui asta. Iti dai seama cum suna, nu ?

15. #35 SP
    Member Catallin's Avatar
    Pariez pe o acadea virtuala ca e chiar tipul cu pricina

16. #36 SP
    Junior Member marco's Avatar
    Va felicit pentru acest forum si pentru diversitatea informatiilor ce se gasesc aici , mi am exprimat opinia ca orice user inscris , exact cum si alti useri si au spus parerea , sa inteleg ca am gresit cu ceva sau aici se scrie numai de rau , daca e asa imi pare rau , va rog sa ma scuzati pentru neplacerile ce le am cauzat , dar nu mi se pare normal sa nu mi pot exprima opinia .

17. #37 SP
    Quote Originally Posted by Catallin View Post
    Pariez pe o acadea virtuala ca e chiar tipul cu pricina
    Hahahha aşa �mi miroase şi mie... e prea.... prea. Auzi la el... "singurul care asigură d2pro şi wii clip"... nu m-am uitat �n mica publicitate... m-ar mira să nu găsesc. Ar trebui să mă uit, dacă nu e nimeni, poate mă bag eu, să fiu eu "singurul din parcare", deci cel mai tare

Glumă, glumă... e imposibil să nu aibă chiar deloc clienţi mulţumiţi... dacă nu �l luam la �ntrebări pe omul din spatele ID-ului, aş fi comandat. Iar dacă totul ar fi fost ok, aş fi fost cel mai mare fan al lui, nu? Chestie de perspectivă.

18. #38 SP
    Member piratu360's Avatar
    asa am fost si eu tratat si de atunci nu mai comand de la ei....am gasit in alta parte !!! wtf is that ??

19. #39 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    modcip doamne cum se poarta cu clienti ..... sincer il injuram ...

20. #40 SP
    Quote Originally Posted by mentorica View Post
    modcip doamne cum se poarta cu clienti ..... sincer il injuram ...
    Chiar nu merită să cobori pe terenul lui de luptă: mocirla. Te umpli de noroi fără rost. Fii fără teamă, se pedepseşte singur, pierz�nd clienţi �n mod direct şi prin anti-recomandări.
    Mi-a sosit modchip-ul cu clip şi şurubelniţă, m�ine le ridic de la poştă

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast