Dishonored GOTY Edition sau TES: Skyrim Legendary Edition?
Le voi cumpara pe amandoua eventual, dar momentan ajunge unul singur. Problema e ca nu ma pot hotari...
Daca puteti oferi si argumente pro si contra e perfect.
PS: Nu am jucat versiunile normale, asa ca FARA SPOILERE, va rog!
Depinde cat timp esti dispus sa investesti intr-un singur joc. Skyrim mananca ore bune, chiar sute. Poti lua Dishonored GOTY il joci, il termini, termini si DLCurile, il vinzi si-ti iei Skyrim - asta daca nu esti colectionar. Oricum ambele merita sa fie tinute. Ambele au DLCurile incluse pe disc.
Subiectiv, prefer Dishonored - gameplay mai fluid, optiuni multiple de a termina aceeasi misiune si o intriga mai buna.
Dar asta nu inseamna ca nu merita si Skyrim - doar ca pe Dishonored l-as recomanda ca prima optiune.
Le colectionez, de-asta si cumpar in general doar versiunile GOTY sau special edition-uri.
Merci de recomandare!
Si eu fac la fel. Dar le iau de obicei ca nu am rabdare si le vand cand se anunta ca apare GOTYul. Mie oricum, imi place mai mult atmosfera din Dishonored overall. Plus ca, din cate stiu varianta de PS3 a Skyrim mai are bug-uri - cu tot cu patch-urile care au fost lansate.
Sa nu uiti nici de Borderlands 2 GOTY. Eu tot astept un Mass Effect 3 GOTY dar cred ca astept degeaba.
Sa nu uitam ca o sa apara mai mult ca sigur The Last of us, AC IV, GTA V si Bioshock Infinite GOTYAsta in conditiile in care le am in versiunea normala si nu prea imi vine sa le vand, mai ales TLoU si GTA V (valoare sentimentala
)
as dori sa cumpar Skyrim si am vazut ca sunt mai multe. care mi-ati recomanda? ma gandeam sa-mi iau The Elder Scrolls V: Skyrim
Merci ca mi-ai confirmat ca nu esti troll.
Fa o analiza comparativa intre cele doua afirmatii ale tale:
1) "as dori sa cumpar Skyrim si am vazut ca sunt mai multe."
2) "m-am referit la Elder Scrolls ca sunt mai multe variante si ma gandeam sa iau varianta Skyrim"
Sa-ti explic pe intelesul tau: exista seria The Elder Scrolls (The Elder Scrolls), ultimul joc din serie fiind The Elder Scrolls V, supranumit Skyrim (Skyrim).
In final, pe langa editia normala de Skyrim, exista Legendary Edition care contine pe langa versiunea normala a jocului, si toate DLC-urile aparute intre timp. In loc sa te simti jignit, mai bine te-ai documenta sau ai gandi de doua ori inainte sa scrii vreo aberatie.
Salutare, ce-mi recomandati: PS+ (1 an) + un DS4 sau PS+ (1 an) + FIFA14? (FIFA pentru ps4 dar ps+ pot sa-l folosesc si la ps3).
Thanks!
Prima varianta: PS+ (1 an) + DS4. Fifa o sa se mai ieftineasca. Cu DS4ul joci mai multe la dublu in timp, plus ca pretul la DS4 va ramane cam la fel.
PS+ si DS4 fie ca ai sau nu cu cine sa joci la dublu e bine sa ai un controller in plus.
Deci si eu ma decid greu acu,am variante asa:
- PS3 slim second la 600-700lei fara garantie (asta pot cumpara la inceputul lunii feb.)
- PS3 super slim 12gb din magazin cu garantie (si asta pot cumpara la inceputul lui feb. iar luna ce urmeaza imi iau un hdd la el, acu e la 700lei in altex)
- PS3 super slim bundle 500gb cu garantie (dar asta numai prin martie pot sa imi cumpar)
Is oferte bune zic eu,is curios ce decizie ati lua.
Bookmarks