Poti sa-ti faci o parere uitandu-te la un review: [url]
Pai daca diferenta dintre Standard si Collector's e atat de mica.. si chiar vrei sa-l joci.. atunci probabil ca merita sa-l iei Collector's.
CollectorsEdition.org Alone in the Dark Limited Edition (360) [PAL] - daca despre asta e vorba atunci chiar merita. Pachetul e destul de generos.
HTC HD2 sau Iphone 3GS ? Ma gandeam sa imi iau HD2 si dupa un iPod Touch (de la apple ma intereseaza doar aplicatiile) !?
iPhone
am avut iphone 3g..mi-am luat hd2..si dupa o saptamana am luat iar 3g-ul...
3gs nu mai zic
HD2 (like c'mon,c'mon)-superb ecranul pe youtube/filme ( 4,3 e ceva)
are windows mobile dar cu HTC sense chiar arata diferit
+exista posibilitatea destul de mare sa fie upgradat la windows mobile 7
singurul bonus pt iphone este app store
nu vreau sa transform topicul intr-un versus...insa ...ecranul ala superb are o senzitivitate de 2 lei...precizia de tastare etc.nu o sa ajunga la nivelul iphone-ului.
win 6.5 NU va putea trece la win 7 mobile..este un articol si pe net...deci un mare dezavantaj...acesta fiind deci limitat. iar clasa de configurare si aplicatii la acesta este iar....
bonus iphone: dupa un jailbreak universul este fff mare...atat aplicatii din cydia cat si de store. atentie: jailbreak NU inseamna piratare
ps: lucrez in gsm ..am testat toate clasele de mobile...si desi nu comercializez iphone la acesta m-am oprit
Are ecran capacitive touchscreen ceea ce in mare are si iphone.Eu personal nu am observat nici un lag din partea ecranului-poate e chiar prea sensibil uneori.(singurul lucru care nu mi-a placut este Accelerometer pe care il are,putin inferior iphone).
Din pacate cei de la windows au precizat ca winows 7 va avea niste cerinte minime de system,pe care HD le indeplineste (Snapdragon QSD8250 1 GHz processor+448 MB RAM, 512 MB ROM//chiar mai mult dc ii faci un patch si deblochezi restul).Gandeste ca ROM se poate schimba foarte usor si asta nu impiedica trecerea la windows 7,dc sunt indeplinite restul conditiilor.
Deasemnea sunt foarte mule zvonuri ca windows 7 va veni intr-o varianta business pe HD2,cum si alatele zic ca nu va veni//e devreme sa tragem o concluzie.
Dc nu va fi un update oficial,cu siguranta se va gasi cineva sa faca un ROM si pt HD2.
Dar intr-un final totul e subiectiv- mie mi-a placut mai mult HD2.
Ii sugerez persoanei respective sa se duca la un shop si sa vada ambele telefoane pt o comparatie mai precisa.
acuratatea touchului nu e la fel ca la iphone..incearca sa scrii un sms cu un htc hd2 si unul cu iphone-ul..
sunt sigur ca vei observa diferenta..alta e acuratatea..
cred ca reply-ul tau e singurul intr-un versus care mi-a placut..respect pozitia ta...si mi-o mentin pe a mea
nu incape comparatia
Mafia 2 este cel mai asteptat joc al anului si probabil va fi o capodopera de joc cum a fost si primul
Am eu HTC HD2.Mai bine iti cumperi un Iphone 3GS.Ca un exemplu de cum face poze,poti sa te uiti in Coltul consolistului,unde am pus unele poze.5MP my ass.Si nu numai la poze e destul de praf,si cand scrii spre exemplu un mesaj,apesi pe a,iti baga s.Se blocheaza aproape non stop etc etc etc etc.
@paunstefan
Mafia2 e un must-buy daca l-ai jucat pe primul.
Red Dead Redemption,hm...western shooter pew pew gta style,facut de Rockstar(din cate stiu eu,corectati-ma daca gresesc).Depinde de gusturi.Vrei Western sau anii 40'ish.
BioShock 2 Rapture Edition pentru SP si Fifa 10 pentru MP, depinde pe ce vrei sa te axeziOricum, ambele sunt jocuri bune, dar daca Fifa 10 isi surclaseaza clar predecesorul, nu as putea zice acelasi lucru si despre BioShock 2. My two cents.
PS: Foarte tare carticica din Rapture Edition![]()
Bookmarks