Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 492 FirstFirst 1 2 3 4 12 52 102 ... LastLast
Results 21 to 40 of 9837

Thread: Decizii

1. #21 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    desene digitale sau facute de mana cu hartia si creionul?

2. #22 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by aallex View Post
    Un topic care sa va ajute cand doriti sa achizitionat un produs gaming related ( in speta jocuri) avand mai multe optiuni.

Oricine poate posta intrebari , oricine poate da raspunsuri, insotite de preferinta de argumente cat mai obiective.

Nu e necesar ca jocurile sa apartina aceluiasi gen !

voi incepe eu, acesta fiind un posibil model pentru intrebari.

Socom Confrontation

sau

Condemned 2

sau

Rainbow Six Vegas 2
    Condemned 2 fara discutie.

3. #23 SP
    Member dogdan's Avatar
    Quote Originally Posted by steauacroitoru View Post
    Playstation 3 Sau xbox360?
    daca deja le ai pe amandoua eu zic sa le pastrezi ,nu sti cand iasa o exclusivitate bomba .

Quote Originally Posted by sekhemet View Post
    desene digitale sau facute de mana cu hartia si creionul?
    cu hartia si creionul all teh way !!!!

4. #24 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Ok m am lamurit o sa le pastrez pe amandoua nu merita sa le vand

5. #25 SP
    Member alalalt's Avatar
    Xbox 360 Arcade Jasper + hdd 20gb = 0 RON
    sau
    Xbox 360 Premium 60 GB = 150 RON

6. #26 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by alalalt View Post
    Xbox 360 Arcade Jasper + hdd 20gb = 0 RON
    sau
    Xbox 360 Premium 60 GB = 150 RON
    Premium 60 GB

7. #27 SP
    Member slabunator's Avatar
    Resident Evil 5 sau Killzone 2 (le iau pe amandoua pana la urma dar la interval de cel putin o luna)

8. #28 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Resident Evil 5 sau Killzone 2 (le iau pe amandoua pana la urma dar la interval de cel putin o luna)
    Killzone 2 all the way

9. #29 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Ambele!!!

10. #30 SP
    Member Vami's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Ambele!!!
    THAT! ^^

11. #31 SP
    bine ma baieti, v-am zis ca le iau pe ambele pana la urma, dar din motive financiare nu o sa iau decat unul pt inceput. deci, care din ele? as tinde spre RE5

12. #32 SP
    Member dogdan's Avatar
    bine ma baieti, v-am zis ca le iau pe ambele pana la urma, dar din motive financiare nu o sa iau decat unul pt inceput. deci, care din ele? as tinde spre RE5
    KZ 2 m-i se pare mai longeviv din cauza multiplayerului il poti juca pana cumperi RE 5

13. #33 SP
    Member thegame's Avatar
    @ aallex eu zic intai sa iei Killzone 2 si dupa RE5 ... e cel mai bine asa

14. #34 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Eu as cumpara Killzone 2 prima data

15. #35 SP
    Junior Member smoothbite's Avatar
    Ce imi pute-ti spune despre DARK SECTOR si BLACKSITE AREA 51?

16. #36 SP
    Quote Originally Posted by smoothbite View Post
    Ce imi pute-ti spune despre DARK SECTOR si BLACKSITE AREA 51?
    nu mi-au placut niciunu prea mult .dark sector fiind un joc de nota 7 (valoreaza max 70 lei) iar area 51 e joc de nota 5. ( mai mult de 40 lei nu as da pe el), dupa parerea mea. daca ar fii sa aleg intre unu din astea 2 ,as alege dark sector clar.

.......................

cat despre killzone 2 sau re5 , cred ca i'm gonna show them both the finger and buy Street Fighter 4 first

17. #37 SP
    Member thegame's Avatar
    dark sektor l-am terminat acum o saptamana pe ps3 mi-a placut eu ii dau un 7,5

18. #38 SP
    Junior Member smoothbite's Avatar
    Multumesc mult AALLEX! Sunt un posesor mai nou de xbox 360, poate imi recomanzi cateva shooter-e! Multumesc!

19. #39 SP
    Member Vami's Avatar
    nu mi-au placut niciunu prea mult .dark sector fiind un joc de nota 7 (valoreaza max 70 lei) iar area 51 e joc de nota 5. ( mai mult de 40 lei nu as da pe el), dupa parerea mea. daca ar fii sa aleg intre unu din astea 2 ,as alege dark sector clar.

.......................

cat despre killzone 2 sau re5 , cred ca i'm gonna show them both the finger and buy Street Fighter 4 first
    Eu unul asa fac ^^^^^^

20. #40 SP
    Quote Originally Posted by smoothbite View Post
    Multumesc mult AALLEX! Sunt un posesor mai nou de xbox 360, poate imi recomanzi cateva shooter-e! Multumesc!
    recomand gears of war 1 & 2 (3rd person shooter), call of duty 4(1st person shooter), mass effect (3rd person rpg/shooter), fallout 3 ( 1st person rpg/shooter)
    astea sunt shooterele pe care ti-i le recomand

in primul rand iti recomand GEARS OF WAR 2( primul nu prea are poveste asa ca poti sari direct la 2, care e calitativ mai high)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 492 FirstFirst 1 2 3 4 12 52 102 ... LastLast