desene digitale sau facute de mana cu hartia si creionul?
Resident Evil 5 sau Killzone 2 (le iau pe amandoua pana la urma dar la interval de cel putin o luna)
bine ma baieti, v-am zis ca le iau pe ambele pana la urma, dar din motive financiare nu o sa iau decat unul pt inceput. deci, care din ele? as tinde spre RE5
nu mi-au placut niciunu prea mult .dark sector fiind un joc de nota 7 (valoreaza max 70 lei) iar area 51 e joc de nota 5. ( mai mult de 40 lei nu as da pe el), dupa parerea mea. daca ar fii sa aleg intre unu din astea 2 ,as alege dark sector clar.
.......................
cat despre killzone 2 sau re5 , cred ca i'm gonna show them both the finger and buy Street Fighter 4 first![]()
Multumesc mult AALLEX! Sunt un posesor mai nou de xbox 360, poate imi recomanzi cateva shooter-e! Multumesc!
recomand gears of war 1 & 2 (3rd person shooter), call of duty 4(1st person shooter), mass effect (3rd person rpg/shooter), fallout 3 ( 1st person rpg/shooter)
astea sunt shooterele pe care ti-i le recomand
in primul rand iti recomand GEARS OF WAR 2( primul nu prea are poveste asa ca poti sari direct la 2, care e calitativ mai high)
Bookmarks