LA noire sau ea sports active 2?este ceva de capu la ea sport active 2?adica daca urmezi programu ala de 9 saptamani slabesti ceva sau e bull**** max....?
Ps:"la noire este normal edition"
LA noire sau ea sports active 2?este ceva de capu la ea sport active 2?adica daca urmezi programu ala de 9 saptamani slabesti ceva sau e bull**** max....?
Ps:"la noire este normal edition"
la noire complete,daca vrei sa slabesti fa miscare prin curtea unui liceu,scoala generala,parc, samd
Mie mi se pare acceptabil EA Sports active 2; daca il "joci" pe hard obosesti bine dar exact cum zice DanTe prefer sa inot sau sa joc fotbal cu colegii. Cred ca-i cel mai potrivit pt. cineva cu putin timp la dispozitie care ajunge acasa si face jumate de ora exercitii fara timp pierdut in plus.
cred ca le iau pe ambele,dupa LA noire nu sunt asa mort,daca il voi juca si imi va placea poate o sa-l iau complete edition insa vedem....
multumesc de sfaturi!
eu deja mi-am facut precomanda deja de la userul webpredator mie personal imi place acest gen de jocuri si nu cred ca o sa ma plictisesc vreodata de ele. acum depinde de tine ce gen te atrage
Momentan lucrez la Final Fantasy XIII, dar apoi nu stiu de ce sa ma apuc:
Blue Dragon, Lost Odyssey, Eternal Sonata, Infinite Undiscovery, Star Ocean The Last Hope, sau Tales of Vesperia?
Salutare , am mai pus intrebari pe aici fiind indecis ce jocuri sa imi iau , au intrat azi niste banuti in contsi mai intreb inca odata , FIFA 12 sau Trilogia Assasins Creed.
Bookmarks