Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 298 of 492 FirstFirst ... 198 248 288 296 297 298 299 300 308 348 398 ... LastLast
Results 5,941 to 5,960 of 9837

Thread: Decizii

1. #5941 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    MGS 4 nu e genu meu ... nu ma atras .Heavy Rain cu siguranta o sa il incerc.

2. #5942 SP
    Resistance seria!!!

3. #5943 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Florin85 View Post
    Resistance seria!!!
    R3 nu l-am jucat, dar primele doua pt mine au intrat la capitolul achiziţii regretate

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

4. #5944 SP
    Member Mishy's Avatar
    Nu se merita deloc

5. #5945 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    R3 nu l-am jucat, dar primele doua pt mine au intrat la capitolul achiziţii regretate

Atunci nu ti-l recomand,nici mie nu mi-au placut.

6. #5946 SP
    E atunci ma duc cu Mass Effect 2-3. Pe urma fac o pauza cateva luni .

7. #5947 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    merita sa cumpar un PS3 phat 80gb dar fara HDD si controller la 300 ron?
    Quote Originally Posted by Boghy02 View Post
    Io zic ca nu merita , ca la cele de 80 ai si sanse de YLOD.Au patito 2 amici de ai mei
    da..dar la 300 ron nu e mare paguba...chiar daca da YLOD il pot vinde cu cel putin 250 ron

8. #5948 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Io zic ca nu merita , ca la cele de 80 ai si sanse de YLOD.Au patito 2 amici de ai mei

9. #5949 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    merita sa cumpar un PS3 phat 80gb dar fara HDD si controller la 300 ron?

da..dar la 300 ron nu e mare paguba...chiar daca da YLOD il pot vinde cu cel putin 250 ron
    atunci de ce mai intrebi?eu zic sa iti vinzi xboxul mai pui astia 3 milioane si iti iei un ps3 nou cu 2 ani garantie

10. #5950 SP
    Cum se simte controlul masinilor in ultimile doua NFS-uri , Hot Pursuit si The Run. Pentru ca nu vreau sa o patesc ca si cum am patito cu Unleashed 2 , cea mai regretata achizitie facuta vreodata.

11. #5951 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Quote Originally Posted by Florin85 View Post
    Cum se simte controlul masinilor in ultimile doua NFS-uri , Hot Pursuit si The Run. Pentru ca nu vreau sa o patesc ca si cum am patito cu Unleashed 2 , cea mai regretata achizitie facuta vreodata.
    Mie mi se pare asemanator
    Merita GTA IV si Gears of War 3 pe Shift 2 si Burnout Paradise?

Sent from my Nokia 1600 with touchscreen

12. #5952 SP
    Member SkyBorg's Avatar
    Nu stiu cum este Gears Of War pentru ca nu am XBOX dar nu se merita GTA IV pe Shift 2. Iar de GOW am auzit multe si este un joc mult mai nou decat Burnout Paradise. Eu zic ca nu se merita.

13. #5953 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by Marinake View Post
    Mie mi se pare asemanator
    Merita GTA IV si Gears of War 3 pe Shift 2 si Burnout Paradise?

Nu

14. #5954 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Eu primes gta si gow

15. #5955 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu primes gta si gow

Pai ce mai aştepţi?Merita

16. #5956 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Eu primes gta si gow

Ah, atunci clar, baga mare!

17. #5957 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Deci vreau ajutorul vostru.
    Am scapat acum de cam toate consolele de prin casa ...mai am un gameboy color(editia limitata pokemon) si un n64 (tot editie pokemon) , un DSlite.
    Acum am achizitionat un PSVita ...
    Si ma bate gandul sa dau vita-ul la schimb pentru un ps3 .
    Eu urmeaza sa plec in Anglia pentru un semestru de facultate.
    Imi place vita-ul ca pot sa joc Patapon , Katamari si jocuri de psp la preturi decente(digital only)
    Dar pe ps3 sunt mai multe titluri dupa care mor de nerabdare sa le joc.Unde ajung am vazut ca au foarte multe gameshop-uri cu jocuri ps3 SH.

Recomandati sa dau vita-ul pentru un ps3? Sau sa pastrez vita-ul?

*Ca portabilitate prefer vita-ul , incape usor in bagajul de mana. Ps3-ul l-as lua in bagajul de cala.

18. #5958 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Madk91 View Post
    Am scapat acum de cam toate consolele de prin casa ...mai am un gameboy color(editia limitata pokemon) si un n64 (tot editie pokemon) , un DSlite.
    Imi place vita-ul ca pot sa joc Patapon , Katamari si jocuri de psp la preturi decente(digital only)
    Dar pe ps3 sunt mai multe titluri dupa care mor de nerabdare sa le joc.Unde ajung am vazut ca au foarte multe gameshop-uri cu jocuri ps3 SH.

*Ca portabilitate prefer vita-ul , incape usor in bagajul de mana. Ps3-ul l-as lua in bagajul de cala.
    Ps3

19. #5959 SP
    Senior Member axton's Avatar

PS3-ul merita ...

20. #5960 SP
    Senior Member iPaul's Avatar

PS3,evident.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.