Nu poti lua PS3 in bagajul de cala. Se face praf. Tu clar n-ai umblat mult cu avionul daca nu stii cum arunca aia cu bagajele.
Merge lejer la bagajul de cala, pus printre haine, la ala de mana nu poate sa il ia pt ca are deja laptop. Si spun asta sigur, de multe ori am luat xboxul.
Bun , vreau sa imi recomandati niste simuri auto . care merita jucate ,in afara de GT5 pe care il am .Eu as zice , Dirt 3 , Burnout si ceva de la NFS - HP!!-The Run!!
Pe astea le cunosc eu , niste jocuri care nu necesita batai de cap .AAm destule la serviciu.Stima.
niciunul dintre cele pe care le-ai enumerat nu sunt simulatoare auto...poate Dirt 3..in rest sunt arcade-uri..
Daca vrei ceva asemanator cu simulare ar fi Dirt. Dupa cum a zis si darkpaul13, restul celor enumerate de catre tine sunt arcade-uri.
Am vazut ieri in Talcioc un PSP cu 140 roni.M-a lasat tipul sa il testez si pe langa cateva zgarieturi singurul defect era stickul care nu mai avea cauciucul dar nu ma deranja.Am vazut ca avea prin meniu si PSN deci cred ca avea wi-fi insa nu stiu ce model e.Cred ca 2004 dar nu sunt sigur.La 140 parerea mea e ca se merita + ca avea si card de 4 GB in el.L-as lua sa il modez si sa il tin pentru drumurile lungi si plictisitoare.
Sent from my GT-I5500
Bookmarks