Vroiam sa stiu pareri si pentru Uncharted 3 Goty cu dlc's si bonusurile pe care le are
darkpaul13 te rog fii on topic si fara sa vorbesti in plus
Florin85 am 100% Infamous 1&2 , dar nu poti zice ca sunt extraordinareSunt bune
and your point is ?
cred ca m-am exprimat destul de clar...
tocmai ai zis ca ai terminat Uncharted 3 si il ai si platinat..asadar ce vrei sa stii despre Uncharted 3 Goty ?
iata ce contine:
"As with other re-releases, the GOTY pack offers quite a bit of DLC. In addition to the main game, you'll get 12 new multiplayer maps, over 40 multiplayer skins, Fort Co-Op Adventure, and Shade Survival Mode. According to Sony, it's a $45 value."
daca te tii de multiplayer cateva luni de acum incolo si crezi ca MP de la Uncharted e mai tare decat SP de la Batman da..merita
P.S.Asadar avand in vedere circumstantele in care pui intrebarea(Sa iau niste harti de multiplayer sau Batman AC) cred ca mai mult off-topic este intrebarea ta decat raspunsul meu..ori asta ori sa vorbim ca sa nu adormin..
![]()
BF3 sau MW3. Probabil ca o sa le iau ambele, dar pt moment oricum am timp doar de unul. Precizez ca vreau la joc numai single player, deci vreau il vreau pe cel cu cea mai buna campanie (si daca se poate si cea mai buna grafica). Vreau ceva in genul KZ3, sa fie cu razboi, dar sa controlez doar un personaj, nu sa coordonez eu tot "regimentul". Si sa fie lejer, nu sa mor la fiecare glont incasat.
M-as apuca de un MOBA dar nu stiu ce sa aleg DotA 2 sau LoL?
Ideea e ca habar n-am cum sa joc si nu as vrea o comunitatea care sa sara in sus daca fac unele greseli de incepator...
ambele o sa faca asta. eu iti recomand LOL si apoi DOTA. e mai usor de inteles, captivant LOL. Si apoi poti incerca si DOTA. Si lol ai si in Romana, desi iti recomand sa joci pe serveru de WEST cu nu pe EAST
LOL, desi o sa ti se zica foarte mult noob, bot etc. Daca stii pe cineva care joaca bine, roaga-l sa te invete. O sa te ajute enorm.
Btw, Dota nu-mi place, parca e mai greu ca LOL.
black ops 2 sau modern warfare 3?
Am jucat primul black ops si tin sa spun ca mi-a placut si imi place foarte mult...
din cate am auzit...asta de acum cam lasa de dorit! oricum...l`as cumpara numai pentru prestige edition ( la fel cum l`am cumparat si pe primul )
eu unu as merge pe modern warefare 3 ( il gasesti la un pret acceptabil...la diverta e 99 RON pt ps3 )
Bookmarks