Chronicles of Riddick assault on Dark Athena clar ... ;)
Printable View
Metal Gear Solid 4 sau Bionic Commando ?
Da.Daca nu ai jucat MGS4 trebuie neaparat sa il joci:)Deci eu iti recomand MGS4.
Da,aveti dreptate amandoi,bionic o sa apara si pe pc,nu mai tre bani si pentru el,deci mgs4 ramane,mersi mult.
O da ,adevaru e ca noi am inceput pirateria :) , ce facem noi face jumate de glob,in fine...o sa ma dau si eu lovit in aripa si dezamagit de ce am zis , i'm so disapointed of myself, "deadlygod goes into a corner and starts slaping himself" , jocurile care merita le cumpar cu cea mai mare placere, dar cand voi cumpara jocuri ca Damnation , Terminator si alte jocuri de caterinca proasta...probabil ca voi fi senil.Jocuri ca Unreal Tournament , Team Fortress 2 , Guild wars, Mass Effect...cu cea mai mare placere.
LE : daca tu imi zici ca nu ai nici macar o melodie / un film / un joc downlodat de pe internet pe pc, eu personal imi arunc pc-ul pe geam si ma calugaresc.
Astia suntem nu avem ce face nu ne putem schimba mentalitatea ( aici ma refer la 90 % dintre noi ). Tie ti-ar conveni ca un produs la care tu lucrezi 1 an de zile sa fie luat gratis de cate toata lumea ? Cat despre intrebarea ta muzica o ascult numai pe youtube , la filme nu prea ma uit iar despre jocuri poti sa vizionezi threadul ce ne-am cumparat astazi .
LE : Acum nu incerc sa fac eu pe nevinovatul dar cand vad posturi de genul acesta imi vine rau plus ca pe forum e interzisa pirateria.
DeadlyGoD: cumpara MGS 4 lasa porcaria aia de Bionic Commando.
Nu cred ca are rost sa dezbatem subiectul : pirat vs legal , stiu ca e interzista pirateria pe forum , dar nu am cerut un link de unde sa downlodez si nici nu am dat un link anume, am zis pur si simplu ce o sa faca mintea mea bolnava 1 game buying 1 game downloading,cred ca punctul de vedere avem voie sa il spunem.Nu cred ca e in tara asta un om care sa nu aiba ceva downlodat ilegal de pe internet,daca tu crezi asta...inseamna ca esti naiv rau de tot fara suparare.Si nu , nu imi convine sa scot un produs la care am lucrat 3 ani si sa il ia pe gratis lumea, dar nu imi convine nici sa dau banii pe o tentativa de joc, si sa nu mai am de 1 joc de nota 10.
LE : mgs 4 ramane , mersi mult infamous :)
offtopic : in primul rand eu nu cred ca toata lumea in tara asta are PC sau consola si daca are nu toata lumea are conexiune la internet , cat despre jocuri de 2 lei tu vorbesti despre jocuri care nici nu au aparut , na bine bionic comando a aparut de 1-2 zile si din cat au zis cei care l-au ,,cumparat'' ( ceea ce mi se pare o nesimntire ) au zis ca este un joc ok.
Ontopic : MGS4 always .
Eu ma refeream la oamenii cu internet si pc ...nu ma referam si la bunicutele de pe strada.
Eu zic sa incetati cu offtopic-ul. Nu intereseaza pe nimeni explicatiile oricui legate de cauzele pentru care pirateaza. Stii cum e, daca o faci, tine-o pentru tine, nu veni sa te lauzi sau sa gasesti motivatie pentru a dormi mai bine :)
Reveniti la topic pls.
Sa revin la ce scrie mai sus... as prefera Bionic .
da , dar fiecare are parerea lui despre jocuri e greu sa alegi dintre cele doua , amandoua fiind bune asa ca am ales bionic :) . sau le poate cumpara pe amandoua
Bionic Commando nici la unghia mica nu ii ajunge lui MGS4.
bine bine cum zici u :) , fiecare cu parerea lui