Red Dead Redemption fara un dubiu.
Printable View
RDR, desigur:)!
Red Dead Redeption, dupa o sa vrei si Undead Nightmare. :D
Foarte dezamagit....
subscriu la ce au scris coforumistii, RDR in mod cert e alegerea mai buna, dar nu si RDR UN dupa, iti va lasa un gust amar. That is if you don't like games with zombies, cause if you do, you should definetly go for it!
Eu recomand RDR cu toata increderea. Recomand si Undead Nightmare. E la fel de bun ca si RDR dar cu zombies. Cum sa nu iti placa zombies? Sunt peste tot :evil:
:zombieleft::zombieleft::zombieleft::gun: :zombieright_:zombieright_
as dori sa fac si eu o comanda da nu sunt hotart ce sa joc sa iau :) ce imi recomandati din astea 2 Prince Of Persia Trilogy: HD Collection PS3 | TheHut.com sau Marvel VS Capcom 3: Fate Of Two Worlds PS3 | TheHut.com
POP Trilogy :fanboy:
Depinde ce gen iti place: Daca iti place genul adventure, ia POP. Daca iti plac jocurile cu lupte nebune 3vs3 alege MVC.
Nu recomand Marvel Vs Capcom 3,fiind unul dintre cele mai unbalanced fighters scos de Capcom in ultimii ani.Mai bine un Street Fighter sau daca tot ne-ai intrebat de doua jocui,POP :) cheers
pai gow3 mia placut ... daca ar fi genul as lua pop.... + ca am auzit ca marvel nu e cine stie ce...
Prince of Persia Trilogy
POP Trilogy
Pop Trilogy
Vin cu ceva destul de greu pentru mine: ps3 acum sau ps vita dupa lansare?Pe ambele console apar jocuri bune:(...
Ia-ti un PS3 acum fara ezitare.
PS3 neaparat , PS Vita va fi o mizerie.
Asteptam sa vedem cu PS Vita care pare foarte interesant si puternic, dar pe moment ps3 este stapan in aria Playstation, mai precis Modelul Slim ultima editie cu consum redus , etc.