O intrebare de 10 puncte: Uncharted 3 sau Battlefield 3(sunt un fan impatimit Uncharted) si sunt intr-un moment dificil cu banii asa ca nu stiu ce sa aleg am bani numai de 1 din ele...
Sugestii?
Printable View
O intrebare de 10 puncte: Uncharted 3 sau Battlefield 3(sunt un fan impatimit Uncharted) si sunt intr-un moment dificil cu banii asa ca nu stiu ce sa aleg am bani numai de 1 din ele...
Sugestii?
Cu siguranta, Uncharted 3.
Uncharted 3 ! Vezi TV spot-ul aparut ieri si o sa vezi de ce :evil:.
+1 pentru Uncharted 3
Uncharted 3
Depinde de ce iti place .
Eu as strange pt aman2 daca as fi in locul tau ;)
Uncharted 3 clar! Nu merita B3 de la lansare.
Personal nu imi plac jocurile gen seria uncharted! Imi dau impresia ca cei de la sony ne spun "uite ce putem dpdv grafic, acum hai sa ambalam grafica intr-un joc neiteresant (ca sa fiu dragut(parerea mea))"! Plus ca eu sunt un fan impatimit al seriei Battlefield...le joc pe toate de cand a aparut primul(1942) inclusiv cel de pe ps2! Asa ca de la mine +1 BF3 Parerea mea e ca o sa te tina jocul mult mai mult...te plictisesti foarte greu!!
Acum am si eu o decizie de facut! Din cate ati citit(sper) de deasupra imi place mult seria BF, dar pe langa aceasta serie imi mai place si seria Forza Motorsport! Cred ca deja stiti unde bat! Asa ca ce sa aleg: Battlefield 3 sau Forza motorsport?
---------- Post added 18-10-2011 at 09:58 PM ----------
Forza 4 bineinteles! :D my bad
Pe mine nici seria aia cu spartanul ala chel cu probleme de anger management nu m-a dat pe spate :-S Sorry de off :surrender:
Care ma? Ala de arunca cu bulion in stanga si-n dreapta?
Neinteresant. (:|
ON: Uncharted 3. Daca as fi in locul vostru si as avea de ales intre un joc multiplatform si unul exclusiv unei console, l-as alege pe cel exclusiv fara sa mai clipesc.
Darkpaul13 Eu am xbox da, dar pot face la orice ora rost de ps3 si m-am jucat de mi s-a acrit si pe ps3 si pe ps2 si pe xbox si pe orice consola moderna! Am jucat uncharted 1 si 2 si mi s-au parut praf! Nu e greu sa faci un joc sa aiba grafici foarte bune dar e incredibil de greu sa faci un joc sa aiba grafici bune si sa aiba un gameplay foarte bun, game engine la fel! Din acest motiv imi plac aproape la fel de mult Battlefield 3 si forza 4: ei au reusit sa faca ce nu a reusit nimeni Best of both worlds! Scuze de off!
ON: Nu ma ajuta nimeni cu decizia mea BF3/FM4
Forza Motorstorm 4