Seria Uncharted , apoi Killzone .
Printable View
Ce credeti?Am facut o alegere buna cand am comandat Gears Of War 2 si Mass Effect 1 si 2?Mie mi se pare profitabil tinand cont ca am dat 70 de lei + cat o costa si transportul.
Foarte buna alegere ! :)
O sa-ti petreci cateva zeci de ore in Mass Effect 1 si 2.
Care va place mai mult? : Fifa 10 sau Fifa 11?
Ce ziceti de Cod : Black Ops ? Merita ?
Da.Black Ops merita..cel mai bun COD din seria moderna ,dupa parerea mea...si la prima intrebare doar vrei sa faci conversatie sau ?
Mersi de intrebare si raspuns :P
Nu fac conversatie , chiar vreau sa cumpar un COD , dar dupa ce imi iau Fifa , tocmai am vazut un super pret la Black Ops de 89 lei desigilat aici pe site si cred ca merita...
Dintre cele 2 as lua fifa 11 .
Iar black ops merita . L am jucat pe steam si mi se pare ok
Decizie dificila in opinia mea: LA Noire Complete Edition sau GTA IV Complete Edition. Mentionez ca LA Noire l-am jucat (mai putin acele DLC-uri incluse in pachet)GTA IV la fel, jucat (fara Episodes from Liberty City). Chef am sa le rejoc pe ambele + adaugare la colectie. Pe ce ati merge mai intai?
GTA IV Episodes from LC de departe..Ballad of Gay Tony e ceea ce ar fi trebuit sa fie GTA IV..rafinat,control imbunatatit..misiuni cu elicopterul ..il gasesti la un pret bun pe zavvi sau daca nu vrei sa astepti,il are si Gameshop.
P.S.Eu ti-am indicat doar pachetul de DLC care cred eu ca merita cel mai mult.
Dark Souls sau Skyrim
ambele sunt bune ..dar mergi pe Dark Souls acum si Skyrim mai tarziu..pretul lui DS e prea tentant
Dark Souls PS3 | Zavvi.com
+1 pentru Skyrim:yes:
Ce imi recomandati de pe PSN?am 50 de lire la dispozitie si nu am nici cea mai vaga idee ce sa-mi iau!
Eu m-am gandit sa incec cu assasin's creed 1 fiindca e la 7,99 lire...?
Outland,Limbo,Trine,Lara Croft and the Guardian of Light,Bastion,Plants vs Zombies..endless possibilities..nu-ti recomand sa iei jocuri pe care le poti lua si in format retail..AC il gasesti si aici pe forum la acelasi pret..
Depinde si ce iti place. Daca iti plac jocurile colorate si pe care le poti juca cu prietenii poti incerca fat princess, castle crashers, rag doll kung fu, zombie apocalypse. Uita-te eventual si la flower la un gameplay poate ti se pare interesant.
Dudel:nice one...:))
Had that comming,tinand cont ca nu am dat absolut nici un detaliu despre ce as dorii!
eu ma gandeam LA noire sau dirt 3 sau crysis 1 sau infamous sau Midnight club
Nfs hot pursuit cum e?sau ea mma?