Dark Souls LE
Printable View
Dark Souls LE
+1 pt. Dark Souls LE
Precizez ca ma enervez destul de repede la jocuri mai grele, ca de ex Outland.
Pai aici depinde doar de tine. Ai enumerat 3 genuri de jocuri TOTAL diferite. Ce-ti place mai mult? Fighting, un RPG mai hardcore sau un joc casual? Eu de exemplu as merge pe Dark Souls pentru ca-mi plac RPG-urile.. :)
Daca esti masochist dar vrei un joc very very rewarding ia Dark Souls..daca nu..da cu banul..si MK si Rayman sunt jocuri excelente ce se pot juca in special cu prietenii..
Ce joc fighting imi recomandati ? precizez ca initial am vrut sa aleg ceva mai realist, gen UFC , MMA sau Fight Night . dar parca tot MK 9 arata mai bine si cred ca este mai fun :) jocul il vreau in special pt online , nu co-op.
Nu stiu ce sa aleg intre Rayman Origins + Portal 2 (oferta), Batman Arkham City si Skyrim. Vreau un joc cu o poveste buna si lunga dar sa nu fie prea greu.
Stiu ca nu are legatura cu gaming-ul dar ce imi recomandati?
Samsung Galaxy Ace S5830 Onyx Black - TelefonulTau.eu
Merita acest telefon,si site-ul acesta este sigur,sa nu ma trezesc cu rebuturi.?
Niste demo-uri care merg la dublu stie careva?
Mersi
Sent from my Nokia1100 using Tapatalk
Eu de cand mi-am luat-o cu Galaxy S incerc pe cat posibil sa evit Android-ul. Foarte, foarte instabil si buggy. Ti-as recomanda un telefon cu Windows Phone (apare Windows Phone 8 in curand si am auzit ca o sa fie foarte bun) sau ceva cu iOS (iPhone). :)
LG Optimus 7 are un prieten si este foarte okay si la calitate si la pret. Momentan are Windows Phone 7.5, dar in curand o sa se poata face update la 8.
LG E900 Optimus 7 Black - TelefonulTau.eu
Daca vrei gaming de calitate pe telefonul mobil alegi iOS, daca esti curajos, iti plac itele complicate si esti dispus sa sacrifici din calitatea experientei mergi pe un terminal cu Android iar in cele din urma daca vrei un smartphone cu un sistem de operare foarte usor de folosit cu o interfata de nota 10 si esti dispus sa astepti pana se mai maturizeaza ca sa apara jocuri mai calitative atunci mergi pe Windows Phone 7.
That's mobile gaming in a nutshell.
Am 500 lei de cheltuit: 3ds sau psp ?
Am avut un 3ds chiar la inceput, dar nu prea erau jocuri atunci si am ajuns sa-l vand. Un psp la 300 lei se meirta ? (vita este mult peste buget). Am si un iPhone...de solutia a 3-a ar fi sa pastrez banii. Hmmm do i really need a handheld ?
Dupa parerea mea , cele 2 console mentionate de tine nu isi mai merita banii la ora actuala . Cea mai buna solutie iti dai seama ca ar fi sa ti de bani si in timp sa ajungi la un buget de PS VITA .
Pastreaza banii.:yes: