Binenteles.
Printable View
Binenteles.
Sunt pus pe ganduri. Pe de o parte,jocul arata fabulos,e vast,are atmosfera aia superba din Elder Scrolls. Pe de alta parte,mi-a displacut mereu ideea de a scrasni din dinti si injura cand ma joc. Plus ca nu pot interpreta cum o fac ceilalti : "Dom'le,e facut sa fie hardcore,sa fie o adevarata provocare." Mie mi s-a parut din primul minut (si nici nu au fost multe) din care l-am jucat ca producatoru' isi bate joc de nervii si banii mei. :)) Dar totusi,universul lui ma face sa vreau sa il explorez.
Presupun ca il voi mai incerca o data.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Demon's Soul's a fost mai hardcore ( IMO , si se pare ca nu sunt singurul cu aceasta opinie ) ... daca vrei ... poti .Un sfat in afara de a da summon la mai multi jucatori sa te ajute ar fi sa faci putin farming ( sa nu fii underleveled ) . Ah da si rabdarea este de asemenea esentiala .
Starhawk merita? Vad ca e gratis, intreb daca merita sa il down. e cam măricel, aprox 9.5 giga
Ostenii mei , a jucat careva RedDeadRedemption Undead Nightmare ? Momentan joc Rdr si mi se pare foarte bine realiza, nu l'am terminat inca insa deja ma gandesc sa iau si UndeadNightmare, vreau sa stiu daca merita sa'l cumparat? ty
Guys sunt in dubii , ce recomandati?
Darksiders 2 , preorder la Dishonered sau Resident Evil 6??
Mai degraba Dishonored; peste tot pe unde a fost prezentat a fost laudat si in trailere chiar arata bine.
Apoi Darksiders 2 (care, daca nu vrei editia de colectie, il poti astepta cateva luni cand va avea un pret mai mic), si la final Resident Evil 6 (care dupa mine straluceste doar prin editia de colectie - si asta doar printr-un pret decent - altfel cu toate imbunatatirile tot nu atrage asa cum o face acum Dishonored).
Precomanda la Far Cry 3, PS All Stars Battle Royale sau LBP Karting ?
Lol! Far Cry no doubt!
Far Cry 3