Niciunul
Printable View
Merita sa iau BF 3 Premium Edition?Ce dlc-uri include?
P.S:pentru ps3:)
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
Toate dlc-urile sunt incluse. Nu.
Pentru PC n-am posibilitatea sa-l iau....pt ca nu ma duce+ca am auzit ca-s cheateri si chestii....oricum merci de opinie!
are rost sa-l iei daca il vei juca in urmatoarele 5-6 luni cel putin ;)...shooterele astea moderne doar prin MP isi justifica pretul..campania e slaba..misiuniile co-op le termini destul de repede...
Pai pt multiplayer vreau sa-l iau,nici de gand pt sp...
Sent from my GT-I5500 using Tapatalk 2
Eu zic sa astepti MOH Warfighter. Am auzit ca MP-ul e super tare.
Merita pt MP,indiferent de platforma.
Oricum cred ca e o caruta de bani Premium-ul. Poate nu ar fi rau sa astepti putin pentru Black Ops 2. Eu unul mereu am avut probleme in a alege intre COD si Battlefield. Si desi Battlefield e exceptional,eu tot COD am preferat intotdeauna.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ar fi o alternativa,dar dupa lansarea cod-ului o sa mai lanseze map pack-uri,si asta ma enerveaza.Si eu as vrea cod pentru split screen:D
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
Then go for it. :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
aici la COD si Battlefield depinde ce preferi...un joc bazat pe killstreakuri,schimburi rapide de focuri atunci COD..daca preferi mai mult realism,vehicule,munca in echipa atunci ia Battlefield...
mai e si faptul ca la COD e diferenta mare intre un lvl mic si un lvl mare...cand a fost promotie pe Steam la MW3 si puteai sa joci gratis MP ptr 2 zile l-am luat si eu...l-am sters dupa 15 min...era prea mare diferenta dintre mine lvl 1 si ceilalti cu tone de perkuri si upgrade-uri la arme..
Recomandati SOCOM 4!!?Din ce am vazut pana acuma mi-ar placea , doar pentru campanie .
Campania e ok, nimic special.