Ia vezi Injustice Gods Among Us , sau daca mai ai rabdare , o sa vedem la E3 MK10.
Printable View
Ia vezi Injustice Gods Among Us , sau daca mai ai rabdare , o sa vedem la E3 MK10.
Apare UFC in iunie, in afara de el nu cred ca mai exista ceva combat asemanator.
nu stiu ce sa zic de UFC , nu pare genul meu, dar Injustice nu stiam ca este si pe ps4, de el stiu de pe tableta si telefon si este calumea!
MK10 merita asteptat, dar apare lunile astea?
Multumesc
Stie cineva un adaptor bluetooth care sa mearga cu mac?
Titanfall sau Watch Dogs ?
Titanfall
Watch Dogs - foarte interactiv
Am observat ca Watch Dogs are foarte multe bug-uri si din cate am intales poti termina povestea in 10-15 ore....pe cand Titanfall m-a impresionat din toate punctele de vedere !
Watch Dogs, so much to do. Dar doar daca il iei pe PS4 sau XBOX One.
Eu am tras cu ochiul pe profilul tau si am vazut ca ai xbox 360, si a influentat si asta raspunsul. La current gen sunt de acord cu OEE, dar din ce am vazut la watch dogs pe old gen... parca mai bine iesi cu Titanfall.
As lua Titanfall si as opta pe PC cu W Dogs(nu dispun momentan de X1 sau PS4)...
Titanfall e 120RON la Altex pt X360, Watch Dogs e 220. Ia si asta in considerare :)
Da....dar cand a aparut Titanfall si cand WD ?!
uau. el n-are nici una nici cealalta, ce conteaza cand a aparut?
M-am referit la pret...
In magazine, watch dogs o sa ramana mult timp la pret ridicat. Mai ales pe current gen. Uitati-va la AC IV, de-abia incepe sa se ieftineasca. Noroc cu prietenii de la Ubisoft :))
Nu nu, mai bine astepti decat sa iei pe pc. Cauta pe net sa vezi problemele care le semnaleaza lumea. Eu garantez doar pt versiunea de PS4, in care nu am intalnit deloc probleme in peste 20 ore de joc.
Ce merita luat de pe pe store pt ps4? Am 20$, ma gandeam intre Trials, Daylight si Outlast?
In niciun caz daylight, oribil. Dintre Outlast si Trials... as zice sa faci rost de la cineva de Outlast, ca a fost gratis pe ps+, si sa iti cumperi trials. Ambele sunt bune, depinde cat de mult iti place genul survival horror si cat de mult tii la replay value. Outlast o sa te sperie teribil, mai ales daca il joci la casti si pe intuneric, Trials o sa te enerveze si o sa il joci pana iti sar butoanele de la ds4 :evil: Now pick your poison.
Watch Dogs sau Assassins Creed 4 pe PS4?