Avand in vedere ca iti place mai mult sa te joci pe PC, componentele.
Printable View
Avand in vedere ca iti place mai mult sa te joci pe PC, componentele.
Hai ca intreb eu acum:D
Assassin's Creed V sau FarCry 4?
Nu o sa iau la lansare decat GTA V :)) astea probabil de Craciun.
Farcry.
Far Cry 4
X1 sau PS4?
Man acum presupun ca ai citit si ultimele doua pagini. Ele sunt aptoximativ la fel de bune, difera) insa la controler(cel mai bine te duci si incerci sa vezi ce-ti place), depinde de exclusivitati, ce te atrage, de cati prieteni ai etc.
Acum ca posesor de PS4 ti-as spune PS4, dar in mare cam astea sunt criteriile dupa care am ales eu.
Hai ca mai intreb la categoria racing acum.
Driveclub vs The Crew vs Project C.A.R.S.
Inclin spre Driveclub, dar as vrea si pareea voastra.
De asemenea daca stiti vreun volan mai "jmen", v-as ruga sa postati aici un link de unde se poate cumpara.
Daca nu, as vrea sa stiu daca va veti juca cu controller sau veti astepta volan mai "potent"?
Multam.
Driveclub pe controller. Merge excelent.
Asteapta varianta Driveclub pt PS Plus, poate îți faci o idee. The Crew e o tâmpenie, cel puțin asta am văzut eu în beta. Project CARS parca nu mai e ce am văzut la începuturi. Eu as merge pe Driveclub, poate dupa "demo" îmi schimb parerea
Aș merge pe Driveclub sau Project Cars, la Driveclub poți să iei PS+ edition că să îți faci o idee.
Un mare NU pentru The Crew , Project Cars am jucat alpha si e o capodopera , Driveclub asteapta sa iti faci o idee cu PS+ edition cum a zis si OEE.
Mai am credit de un joc...ce ziceti intre Driveclub si Alien Isolation?
Sunt multiplayer amandoua?
Alien: Isolation este single-player.
Hmmm, ambele au fost criticate, eu nu am jucat decât Driveclub si imi place foarte mult, cu siguranță voi cumpara si Alien, am tot urmărit live stream si imi place atmosfera. Mai aștept un pic sa scadă prețul. Deocamdată niciunul nu cred ca merita day one buy, dar daca găsești Driveclub la un pret bun merita.
Salut n-am mai jucat un nfs de la primul most wanted aparut si vreau sa joc unul insa nu stiu cu care sa incep, nfs rivals, most wanted 2012, hot pursuit 2010....ce imi recomandati?
Hot Pursuit
hot pursuit 2010