la pretul asta merita.
Printable View
la pretul asta merita.
Adevarul,ca eu orice postez,desteptii sar,ma rog,nu stiu eu cat sunt de destepti.
Merita,am vazut jocul,e bun,si la pretul asta....Quote:
Merita sa cumpar Baja Edge of Control de PS3 avand in vedere ca la MediaGalaxy e 55ron?
As vrea daca se poate sa ma ajutati cu cateva pareri sau sfaturi ?! Momentan am un Nokia N95 si un Nokia 5800. Mie personal nu mi-a placut Nokia 5800 si am decis sa il fac cadou surorii mele.
As dori sa imi dau vand N95-ul si sa imi cumpar un alt telefon. As dori sa imi cumpar un telefon business (unul pe care imi pot organiza cu adevarat treburile, task-urile si altele), dar care sa il pot folosi si ca music player si sa ma tina si bateria. As dori sa aiba suport flash si sa aiva wi-fi.
Acuma nu vreau sa ma luati cu specificatii tehnice si alte tampenii. Vreau sa ma sfatuiti daca se poate din propie experienta (fie ca doar l-ati butonat la un prieten sau pe la un magazin) sau ca stiti cu adevarat ce poate telefonul pe care mi-l recomandati.
Cred ca mai mult de 6-7 mil nu pot sa imi iau pe Nokia N95 (cu toate ca nu are nici cea mai mica problema, garantie, factura, Made in Finland).
In concluzie bugetul meu nu va fii mai mare de 12 mil. Ma gandeam sa imi cumpar un Iphone 3G de 16GB (ma ajuta mult aplicatile pe care as putea sa le cumpar de la ei la fel si music player-ul, la partea business nu cred ca sta foarte bine ).
Astept parerile si sfaturile voastre. :D
eu zic sa iti iei Iphone
Eu zic sa nu iei iphonem parearea mea este ca acesta este un telefon de fitze, doar cu numele si reclama se scoate, in rest nimik care sa te dea pe spate, mult mai performant este samsung i900 omnia care are pretul la varianta de 8 gb de app 12 mil si este tot cu touch.
Un telefon business este si nokia e63, foarte functional si eficient si se incadreaza in bugetul tau.
Eu nu stiu de ce vrei sa renunti la n95, eu am n95 8gb si sunt foarte multumit de el si nu l-as schimba cu nimic, cu o singura exceptie samsung i8910 hd
Ti-am cautat si niste review-uri sa vezi de ce sunt capabile:
Enjoy!
Samsung i900 omnia = http://www.youtube.com/watch?v=M9uVz2WIub4
Nokia e63 = Nokia E63 review ( in romana ) - Trilulilu Video Tehnologie
TelefonulTau.eu - Cele mai noi si ieftine telefoane mobile ! Nokia, Samsung, Sony-Ericsson, Motorola, LG, HTC. -> o multime de telefoane te asteapta
Sper ca ti-au fost folositoare info-urile mele , insa decizia iti apartine!
M-am gandit si la Blackberry (l-am si butonat la Orange Concept Store si e chiar ceva unic).
Soselinho, nici eu nu as renunta la N95 deoarece e telefonul meu de suflet (asa pentru ca l-am luat din primul salariu si ca am dat 20 milioane pe el cand a aparut in Romania). Ma enerveaza faptul ca mi se descarca foarte repede bateria si eu sunt mai mereu pe drumuri. O sa ma mai gandesc.
Mai am varianta si sa astept pana in Ianuarie cand o sa se mai ieftineasca si o sa am si eu ceva mai mult buget atunci.
Va multumesc pentru sfaturile de pana acum.
Si eu iti recomand un Blackberry , este cel mai bun telefon buisness la ora actuala , iar bateria tine mai mult ca la iPhone (care tine max o zi doua)
Nu cred ca stii despre ce vorbesti , iPhone este un telefon mult mai bun (si mai performant) decat Omnia , are foarte multe functii si poti descarca mii de aplicatii de pe app store.Iar Iphone OS este mult mai bun ca Windows mobile (care dupa ce il folosesti o perioada, se misca din ce in ce mai greu)
Blackberry all the way ...iphone it's so overrated.
La Iphone nu prea tine bateria din cauza functiei "touch"..
Cel mai bun telefon business este Blackberry.
Merita Mini Ninjas? Pareri...
inFAMOUS sau Killzone 2:)?
killzone
killzone 2 all the way:D
Killzone 2 daca vrei o campaniei singlepayer buna si un multiplayer excelent. Daca vrei sa joci mai multi in single cumpara Infamous
Killzone 2 ca are multiplayer :) , si mini ninjas nu merita...e o porcarie de joc.
Dirt 2 sau Brutal Legend ? As merge pe Brutal cum sunt rocker... si jocul arata marfa dar nu sunt inca decis.