Ce diferente exista intre PES2016 varianta free pe care o descarci de pe ps store si cea de pe disc?
Nu am mai jucat pes inainte.
Printable View
Ce diferente exista intre PES2016 varianta free pe care o descarci de pe ps store si cea de pe disc?
Nu am mai jucat pes inainte.
A jucat cineva DLCurile de la Just Cause 3? Am jocul de baza pe disc si vroiam sa stiu daca merita sa iau de pe Store varianta XL(include si DLCurile).
Am mai întrebat o dată, revin, sper sa primesc un răspuns de la cei care au jucat măcar un joc :) Deci, Deus Ex Mankind Divided sau Dishonored 2.
Nu am jucat Deus Ex, in schimb Dishonored e ceea ce trebuie. Dacă ai jucat primul sti la ce sa te aștepți doar ca acum ai o varietate mai mare de puteri prin prisma celor 2 personaje si peisaje mult mai deschise si variate.
nici eu nu am jucat human revolution, primul dishonored l-am iubit
al 2-lea am jucat 2ua sau 3 misiuni si l-am vandut, framerate prost, ai slab, big loading times
Pe consola sau pc ai avut probleme cu framerate-ul?
ps4 simplu
https://www.youtube.com/watch?v=BZrR7JVSSq4
Salut! GTA 5 format fizic sau digital ?
Ambele variante avânt același pret
Fizic il poti vinde sau schimba.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Va salut .
Ce părere aveti de prețurile următoarelor 2 jocuri de la Altex.
Mad MAX 77 lei
Bloodborne Goty 125 lei
As vrea sa cumpăr, sunt șanse sa le găsesc si mai bine ca bani?
SH da poti sa le gasesti, sigilate nu prea
"Ce părere aveti de prețurile următoarelor 2 jocuri de la Altex.
As vrea sa cumpăr, sunt șanse sa le găsesc si mai bine ca bani?"
"SH da poti sa le gasesti, sigilate nu prea"
Se intelege ca nu se referea la altex. Doar daca la altex gasesti si mai bine ca bani decat la altex :P
Mafia 3 merită in stadiul actual 120 de la carrefour? Sau și ăsta este un preț mare pentru ceea ce oferă jocul.
Nu o fi mai usor oare sa vezi gameplay-ul pe Youtube si in urma acestuia sa decizi daca esti dispus sa dai banii astia sau nu?
merita
Am primit de la Sony 10$, văd ca Bloodborne e la promoție, 10$. Merită jocul ăsta chiar dacă nu am fost niciodată fan Dark Souls?
Dar souls 2 nu mi-a placut. Bloodbourne mi-a placut asa de mult incat am cumparat primul CE, dark souls 3.
Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk
E cel mai reușit din serie dupa parerea mea si atmosfera e incredibila. Daca e vreun joc din serie sa te prinda, asta are cele mai mari sanse.
De parca nu sti ce o sa zic eu. :P
Dar pt un începător al seriei e perfect, nu are legătura cu restul si e mult mai ușor dpdv Gameplay.