AC2
Printable View
:sniper::gun: clar MW2
Nu stiu ce sa fac .Nu prea am apucat sa joc Fallout 3 :( .L-am jucat cateva ore pe PC ...dar vreau sa-l iau de la capat PS3 .
Ce sa fac ? Sa iau Fallout 3 Game of the Year ...cu toate DLC-urile cu vreo 1.5 mil de pe ebay .
Sau sa iau Fallout 3 normal fara DLC-uri (used as new ) ...tot de pe ebay cu vreo 7-800.000 ?
Nu ma intereseaza sa fie nou . Numai ca nu prea gasesc GOTY SH :(
Cam cat de mult credetzi ca o sa vreau sa joc si DLC-urile alea dupa ce termin jocul ?? Cam asta e intrebarea de baza
Multumesc . Bafta
LE : Fallout 3 asta are trofee ? :D
LLE : Da ..vad ca are :D ;))
Fallout 3 chiar merita jucat. Vei vrea sa joci toate DLC-urile deci iti recomand sa trangi putin dinfunddinti si sa il iei pe ala mai scump. Merita!
Ce parere aveti de Borderlands? Momentan imi impart timpul intre Uncharted 2 si un rpg dragut pe PC numit Torchlight, si mai am pe Wishlist in afara de Borderlands si God of War Collection si Dragon Age.
Dilema ar fi ordinea in care sa le iau. Eu ma gandeam ca pana vine God of War sa profit la maxim de multiplayerul lui Uncharted si sa fac si platina eventual, Decembrie o sa fie luna dedicata lui Kratos, si sa las pentru 2010 Borderland si Dragon Age pe care sa le iau eventual mai ieftin la SH.
Singura problema care ma roade ar fi cum este multiplayerul in Borderlands? Daca il las pentru prea tarziu s-ar putea sa nu mai fie lume cu care sa joc. Singleplayer-ul este solid, sau trebuie neaparat multiplayer sa ma bucur de joc?
Borderlands e un joc foarte bun din mai multe motive printre care, unul foarte important, este co-op-ul. Dar nu iti fa griiji de oameni cu care sa joci online. Vor fi destui.
Ce sa aleg intre MW2, Dragon Age: Origins si Borderlands? N-am bani decat de unul si nu stiu ce sa aleg... Sunt mort dupa RPG-uri, dar ador si multiplayerul din MW2 si Borderlans. Ce alegere grea :(
MW2
MW2
Orice joc a-i pune langa MW 2 ti se va raspunde MW 2.... Si e foarte normal :)
Deci nimeni nu zice Borderlands? Chiar asa slab e in comparatie cu celalalte 2?
Uncharted 2 sau MW2... vreau pareri doar de la cei ce au jucat ambele jocuri pe PS3 (va rog sa specificati punctele forte si care are cel mai ok multiplayer :D )
LCD/LED/PLASMA ...Nu ma refer la un anumit model.Ma intereseaza care e cea mai buna.
bun si dupa ce afli ca LED e cel mai bun si mai scump ce vei face?
Clar! Ambele!Quote:
Uncharted 2 sau MW2... vreau pareri doar de la cei ce au jucat ambele jocuri pe PS3 (va rog sa specificati punctele forte si care are cel mai ok multiplayer :D )