220, Zona 2, 5 Martie (care cade Vineri -> prinzi si weekendul cu BFBC2 in consola)
Printable View
220, Zona 2, 5 Martie (care cade Vineri -> prinzi si weekendul cu BFBC2 in consola)
Clar prima varianta
Ce sa aleg dintre MW2 , MAG si BFBC2,vreau mai mult MP.
Bad Company 2
MW2 , din ce am auzit , nu are multipleyer-ul asa stralucit cum se aude . Multe dezavantaje.
MAG am auzit ca are multe bug-uri si cateodata e destul de enervant .
BC2 am jucat demo-ul si nu m-am plictisit niciodata .Multe arme , harti mari , vehicule , decor "dezmembrabil " etc. !
;)
MW2
MW2, are un multiplayer foarte frumos, eu mai mult pt. MP l-am cumparat.
MAG, si el la randul lui este MP Only dar este frumos, sa joci cu 200 de playeri.
BC2, mi se pare o porcarie de joc :| dupa 2 min. de MP din demo l-am sters.
BC2 mi se pare cel mai bun.
MW2 mi se pare o bataie de joc la adresa fanilor, plin de glitch-uri si de camperi, patch-uri care mai mult strica.
MAG am jucat doar beta si mi-a placut, cu conditia sa nu vrei sa alergi de nebun pe harta.
Fake and gay!
normal ca kz3 da ai de asteptat pana apare
Credeti ca merita sa cumpar seria Army of Two ?
Am citit cate ceva despre al doilea joc (pare destul de interesant) din serie dar despre primul nu am auzit prea multe.
Ce parere aveti ?
daca ai cu cine sa-l joci, e fun sa-l joci in 2
Ia uitati o intrebare interesanta:
Am un prieten care vine din Japonia; ce joc sa imi aduca de acolo (pt PS3 ca merg si ntsc) care sa fie cu adevarat special? ceva ce nu ai gasi in mod normal la noi :)
:-?
Nu am de ales intre doua jocuri...am alta decizie de luat....sa imi cumpar sau nu Alone in the Dark Collectors Edition sau nu? Merita? sau nu...?