Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Cine este adevaratul gamer?

Voters
229. You may not vote on this poll
  • Joacă tot ce prinde

113 49.34%
  • Joacă numai preferatul lui

116 50.66%
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast
Results 61 to 80 of 84

Thread: Gamer este cel care...

1. #61 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Joacă tot ce prinde

parerea mea.

2. #62 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Gamer:
    - orice joc/primul gameplay/dificultatea cea m mare posibila;
    - este bun spre foarte bun atat la strategii, cat si la shootere;
    - are demnitatea de a nu folosi cheats (nu includem youtube, ca pe asta il folosim toti);
    - poate juca neintrerupt un joc intr-un interval crescut de timp (mai mult de 6 ore).

non-gameri: playerii de arcades, mu, de jocuri gratuite si tampite care plutesc pe net (travian, metin etc), FIFA (jocul preferat al analfabetilor) si CS cu "coade".

3. #63 SP
    Junior Member KnupZ's Avatar
    Aliosa ,daca joc fifa si am 2 facultati asta ma face analfabet ? daca nu sti sa joci un joc nu ii cataloghezi pe cei care o fac drept analfabeti !

pentru mine un Gamer inseamna o persoana care ii plac jocuriile in general,o parte din timpul sau liber il petrece in spatele tastaturii sau a joystick-ului.Nu confundati termenlul de "gamer" cu obsedatii de acest fenomen sau cei care nu au viata sociala din cauza jocuriilor !

4. #64 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Quote Originally Posted by KnupZ View Post
    pentru mine un Gamer inseamna o persoana care careia ii plac jocuriile in general,o parte din timpul sau liber il petrece petrecandu-l in spatele tastaturii sau a joystick-ului.Nu confundati termenlul de "gamer" cu obsedatii de acest fenomen sau cei care nu au viata sociala din cauza jocuriilor !
    Din postul tau chiar nu se vede ca ai 2 facultati.

5. #65 SP
    Junior Member KnupZ's Avatar
    da sigur,vezi ca am uitat sa pun virgula.

6. #66 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Quote Originally Posted by Aliosa View Post
    Gamer:
    - are demnitatea de a nu folosi cheats (nu includem youtube, ca pe asta il folosim toti);
    - poate juca neintrerupt un joc intr-un interval crescut de timp (mai mult de 6 ore).

non-gameri: playerii de arcades, mu, de jocuri gratuite si tampite care plutesc pe net (travian, metin etc), FIFA (jocul preferat al analfabetilor) si CS cu "coade".
    Din punctu tau de vedere gamer e cel care atunci cand iese afara e orb ca un liliac si face pipi in sticla ,avand in vedere ca trebuie sa joace neintrerupt un joc ( mai mult de 6 ore )

7. #67 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Gamer:

Fii serios, daca :
    -joc pe easy
    -sunt bun doar la shootere (sau doar la strategii)
    -bag cate un cheat cateodata
    -nu pot (din diverse motive) sa joc 6 ore neintrerupt - si nici nu e deloc sanataos

Inseamna ca nu-s gamer ?

Hai sa fim seriosi...

Plus faza cu youtube e tare de tot, uite, eu joc pe easy, dar nu trisez si NU ma uit pe youtube - pt mine e mult mai ok asa, daca te uiti inainte pe youtube la un walkthrough ai ruinat tot jocul (parerea mea) - stii ce trebuie sa faci, stii ce se intampla - unde-i farmecul atunci ? E ca si cand te-ai uita la un film, nu mai e joc.

Iar gamerii se impart in doua mari categorii (stiu ca era un topic care ii impartea in vreo 6 categorii). Sunt gameri care joaca pt amuzament si gameri PRO (care joaca in concursuri, sunt in clanuri si castiga bani din gaming). Poti fi gamer si daca joci doar 1 ora pe zi si nu esti mega pro - parerea mea.

8. #68 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Fii serios, daca :
    -joc pe easy
    -sunt bun doar la shootere (sau doar la strategii)
    -bag cate un cheat cateodata
    -nu pot (din diverse motive) sa joc 6 ore neintrerupt - si nici nu e deloc sanataos

Inseamna ca nu-s gamer ?

Hai sa fim seriosi...
    Ce spui tu se cheama player ocazional ....

Quote Originally Posted by KnupZ View Post
    Aliosa ,daca joc fifa si am 2 facultati asta ma face analfabet ? daca nu sti sa joci un joc nu ii cataloghezi pe cei care o fac drept analfabeti !
    Daca ziceai 7 as fi zis ca esti Croitorasul cel Viteaz, dar asa .... I rest my case.

9. #69 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    FIFA (jocul preferat al analfabetilor) si CS cu "coade".
    Amen to that .... si NFS

10. #70 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Gamer e omul care se joaca, nu doar cel care joaca la nivel Pro, pentru achievements, pentru bani... Gamer-ul descris de Aliosa este, parere strict personala, un om care habar n-are ce e viata.

11. #71 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...păi poate că nici nu vrea să știe (sau chiar nu-i curios absolut deloc) ce-i aia viață. La asta te-ai g�ndit?

12. #72 SP
    Member Bogdan's Avatar
    Gamer:

Din punctul tău de vedere!

Un gamer poate juca şi pentru a se destinde atunci c�nd vine obosit de la serviciu de exemplu, "gamer" este un termen mult mai complex dec�t pare la prima impresie! Tot ce trebuie să deţii pentru a te numi gamer este plăcere de gameing si menţinere pe frecvenţă cu noiele apariţii! Un gamer işi formează singur criteriile, fiecare are propriul ADN �n gameing!

Acest thread parcă vă incită la insulte pasive, chill!

13. #73 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Aliosa , avand in vedere ca acest forum a organizat campionat de fifa , si va mai organiza , sa inteleg ca toti participantii sunt analfabeti ???
    In plus , nu vad in profilul tau sa ai vreo consola ...

14. #74 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Gamer este cel ce rade de moare cand citeste ce debiteaza unii pe aici , iar dupa , se intoarce la jocurile sale.

15. #75 SP
    Member mishu's Avatar
    Gamer este cel care are placerea de a juca jocuri video.

16. #76 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Quote Originally Posted by Ovidiu View Post
    Aliosa , avand in vedere ca acest forum a organizat campionat de fifa , si va mai organiza , sa inteleg ca toti participantii sunt analfabeti ???
    In plus , nu vad in profilul tau sa ai vreo consola ...
    Nu toti care se joaca FIFA, Cs, NFS sunt aanalfabeti insa toti analfabetii se joaca FIFA, Cs, NFS.

17. #77 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Eu consider ca gamer este cel care se joaca jocuri noi, vechi, pe PC, pe console hand-held, pe PS1/2/3, pe Xbox 1/360..pe ce vreti voi. Vorbesc strict despre notiunea de gamer, nu despre extreme: gamer hardcore sau cel care mai baga un Solitaire din cand in cand.

Dupa parerea mea, votul s-ar potrivi la ce ar putea insemna gamerul hardcore/"profesionist".. care joaca tot ce prinde sau care se specializeaza intr-un numar mai mic de jocuri.

18. #78 SP
    Member LeGenD's Avatar
    gamer este cel care incepe sa scrie poezii

19. #79 SP
    Member dogdan's Avatar
    Gamer:

-orice joc ?- sper ca glumesti oricat de mult mi-ar place gamingul nu pot sa joc un joc care il urasc

-dificultatea ce-a mai mare posibila?- ca sa ce?sa dovedesc ce bun sunt batand un computer care foloseste "cheap shots" cod grenade spam si muuulte alte exemple , joc un joc pt frumusetea,gamplayul,storyul daca re gamplay bun poate dau pe hard "ca sa ma bucur mai mult" ,daca il joc pt story si nu imi place gameplay dece sa dau pe cea mai mare dificultate

-este foarte bun la strategii cat si la shotere ?- si daca nu imi plac rts-urile cu ce sunt de vina?

si pt ca teai luat de jocurile mele preferate... nu iti dau mai mult de 16 . fifa este un joc excelent cred ca am investit cele mai multe ore in jocul ala si imi pare rau sa te dezamagesc dar nu sunt analfabet,CS am jucat jocu asta 1 an aproape zilnic si niciodata cu "coade" , si am batut 2 codati in perioada asta.

la ce jocuri esti tu bun True Gamer ce esti tu ?

20. #80 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Quote Originally Posted by LeGenD View Post
    gamer este cel care incepe sa scrie poezii
    Gresit, daca era asa Mariusika era deja la WCG cu a lui "Sniperel cu parul cretz, nu mai sta prin boschetz!".

Un gamer este un individ care se joaca pentru placere. Adica mai toata lumea, exclusi fiind cei care prin meserie sunt obligati sa "joace" ceva (simulatoare de zbor, de lupta, etc). Cand incerci sa definesti reguli precise asupra ce joaca un gamer e ca si cum ai spune "Un colectionar de timbre e un om care are peste 1000 de timbre si fiecare valoareaza peste 100$".

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast