Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 112 of 116 FirstFirst ... 12 62 102 110 111 112 113 114 ... LastLast
Results 2,221 to 2,240 of 2303

Thread: Fifa 13

1. #2221 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar

2. #2222 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Si nu i-am batut pe oricine, ci pe Ungaria.

3. #2223 SP
    Junior Member terry199230's Avatar
    Am si eu o intrebare...voi cum reusiti sa mentineti stamina la jucatori la ultimate team pur si simplu ma exaspereaza...

4. #2224 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    @terry199230:

Sa zicem ca ai 3 echipe: A, B si C.

La echipa A pui rezerve echipa B, la B pui rezerve C si la C pui rezerve A. Astfel jucatorii se odihnesc urmatorul meci pe banca de rezerve.

5. #2225 SP
    aa ok aveam doar o echipa ,am ajuns sa joc fara sprint ca sa mentin stamin.App exista vreo lista cu id-urile celor dupa aici care joaca fifa?(pentru amicale)

6. #2226 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    daca n-ai bani sau chef de 3 echipe poti face si varianta simpla de echipa A si rezerve B , si echipa B cu rezerve A.

7. #2227 SP
    Cred ca o sa fac cu 2 echipe .mai degraba nu am bani . adibose faci o fifa 13?

8. #2228 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    as face o fifa14 mai bine! dar pe vineri.
    daca sunt online diseara la joc, poti da un add. cu specificatia ca vii de pe CG

9. #2229 SP
    Member Harilip's Avatar
    hey
    mi-a mai ramas un singur trofeu, 25 de meciuri cu matchday on. Activez optiunea si singurele echipe care sunt modificate sunt cele din MLS. nu am tinut cont cate meciuri am jucat dar sunt sigur ca mai mult de 25 cu reprize de 6 minute. De ce nu mi se deblocheaza? Poate pt ca am jucat cu o echipa in-form din MLS cu alta dintr-o alta liga care are statusuri normale?

10. #2230 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    [hide] - [top]
    Getting Real
    Play 25 EAS FC Match Day Games

To unlock this trophy you just need to play 25 Match Day matches and it doesn't matter if you win or lose. You can select to play the kick off, live or any game of the week matches. Make sure the Match Day option is on as it can be turned on and off pressing in the team selection screen. The minimum time per half that you can select is 6 minutes per half so in total this will take around 6 - 6.5 hours to complete. I would recommend playing 5 a day to spread it over the week or so.

Note: Personally I used these matches to get some of the trophies such as Creeping on the Down Low , No Goal for You! etc as you can select to play with 2 players and 25 games is time consuming. Also you can just leave the game playing whilst cruising this site and press the buttons when needed for goal kicks etc.
    Trebuie sa te asiguri ca nu se deconecteaza de la EAFC. Nu sta in joculetele de la inceput, asta te deconecteaza si nu se mai ia meciul in calcul. Intra repede in joc.

11. #2231 SP
    Member Harilip's Avatar
    multumesc mult. poate joculetele erau de vina. sper sa mearga. sa traiesti!

12. #2232 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Dai la kick off si vezi daca e activat macth day , apare pe centru ecranului, da repriza de 4 min si lasa.l sa joace meciu singur. Te asigur ca o sa mearga . Eu l.am lasat vreo 30-35 de meciuri si l.am facut. Bafta !

13. #2233 SP
    Member Harilip's Avatar
    uuuuuuuuh multumesc Doamne si va multumesc si voua pentru sfaturi. in sfarsit Platina !

14. #2234 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Npc...

15. #2235 SP
    Member florent's Avatar
    Mai updateaza EA echipele in Fifa 13 sau ne invita sa cumparam 14 ? Exista o optiune in joc sa primesti pe mail rezultatele meciurilor , la mine ea functioneaza doar cu numele pentru ca nu e scris nimic in dreptul statisticilor , la voi cum este ?

16. #2236 SP
    Member M4nU370's Avatar
    Si eu sunt foarte curios daca vor mai updata echipele din fifa 13....

17. #2237 SP
    Member florent's Avatar
    Eu am reusit sa updatez echipele la zi cu acest gamesave Zippyshare.com - BLES016760100.rar .
    Salvarea trebuie re-semnata cu programul Bruteforce Save Data . Voi testa pe mine daca e safe de folosit online sau nu
    Daca vrea cineva sa incerce pot oferi suport prin PM

18. #2238 SP
    Junior Member stalex2004's Avatar
    salutare,
    primul meu post pe acest forum suna cam asa:

mi-am luat un ps3 acum doua luni cu fifa13.am incercat pana m-am lasat pagubas sa dau gol direct din lovituri libere.fie ca dau de la 20m fie ca dau de la 40m nu reusesc sa o bag in poarta.m-am uitat pe net la tutoriale cum se bat, dar nu imi ies nicicum.eu procedez in felul urmator: ma pozitionez pt sut, apas tasta de sut si las sa se incarce pana la 2 liniute si imediat dupa tin apasat joystick-ul din stanga in sus.din 40 de suturi am reusit sa dau doar 3 goluri.mai trebuie facut ceva sau unde gresesc?

19. #2239 SP
    Senior Member nina's Avatar
    e greu
    nu mai are un anume tipar foarte clar ca in versiunile vechi
    nu e fifa 2005 cu acel sistem

acum are optiunea de driven shot care habar n-am s-o folosesc
    bara de sut are 5 segmente(5.0)
    la 20m ar merge sa apesi intre 1.2 si 1.4 din puterea sutului
    la 25m ar merge sa apesi intre 1.3 si 1.6 din puterea sutului
    depinde si de fk stat la jucator si sa nu sara zidul
    daca bati de aproape lovituri gen 20-25m apesi un pic peste 1 segment
    poti testa in meciuri cu un amic sau in arena
    sunt periculoase de obicei dar nu e garantat nimic ca nu e fifa 2005 cu acel sistem unde toata lumea se obisnuia sa dea gol

20. #2240 SP
    Junior Member stalex2004's Avatar
    am vazut pe youtube un tutorial si respectivul facea exact cum am scris mai sus, iar procentajul lui de reusita era de peste 90%...nu stiu daca am voie sa pun link-ul sa va arat...ce am observat e ca daca reusesc sa dau de 2-3-4-5 ori din aceeasi pozitie cu aceeasi putere a sutului si acelasi jucator, nu tot timpul o da la fel.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 112 of 116 FirstFirst ... 12 62 102 110 111 112 113 114 ... LastLast

Bookmarks