Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 113 of 116 FirstFirst ... 13 63 103 111 112 113 114 115 ... LastLast
Results 2,241 to 2,260 of 2303

Thread: Fifa 13

1. #2241 SP
    Member TravisPastrana's Avatar
    Buna, am inceput de vreo o saptamana sa joc FIFA 13 online(PS3), si am jucat cateva meciuri, am castigat am promovat cu greu, dar de foarte multe ori pierd, deoarece jucatorii adversarilor fug de fiecare data mai tare decat jucatorii mei, fie in defensiva fie in ofensiva. Orice buton as apasa de fiecare data cand atac parca alerg pe namol si fundasii vin si ma prind din urma fara nicio problema. Acelasi lucru si in atac, cand sunt atacat, adversarul trece prin fundasii mei ca prin branza, ai mei parca alearga cu 3 viteze mai jos decat ceilalalti. Sper sa intelegeti ce am scris si daca se poate sa ma ajutati cu ceva tips or smth, multumesc!

2. #2242 SP
    Member Pr3D4TH0R's Avatar
    Joci Ultimate Team?

3. #2243 SP
    Member TravisPastrana's Avatar
    Nu, mai mult joc la seasons. Si acolo intampin foarte des probleme enumerate.

4. #2244 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Atunci, la seasons ia si tu R. Madrid, si alearga cu Cristina pe banda stanga, sau ia Bayern, si fa la fel cu Robben si Ribery.

5. #2245 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Hi. Scuze ca invii threaduri moarte de ceva timp, dar am cateva intrebari:

1. Mai joaca cineva Ultimate Team 13?
    2. Are cineva coins sau jucatori de care nu mai are nevoie?

Am inceput si eu sa joc recent si mi-ar prinde bine un boost.

6. #2246 SP
    De curand am avut 900k coins de la reddyBo">reddyBo caruia tin sa ii multumesc pe aceasta cale. Am reusit si eu dupa multi bani pierduti sa gasesc o echipa care chiar imi place. Se simte foarte bine in timpul meciurilor.

http://www.futhead.com/fifa/squads/15093413/

De Gea mi se pare cel mai bun portar din Barclays. Apararea este foarte buna, cel putin pentru cerintele mele. Am si jucatori de viteza, dar ii am si pe Terry si Luiz ca stalpi ai apararii. Cu Bale si Ben Arfa scot mingi foarte bine plasate spre Aguero, iar cu Mata, Gerrard si Sigurdsson surprind apararea cu jocuri de pase si suturi din distanta. Sigurdsson, TOTW mi se pare un adevarat monstru. Are un sut devastator. Nu stiu cum este versiunea standard. In total echipa m-a costat in jur de 160k dar eu zic ca a meritat. Acum lucrez pentru achievementul de 85 de milioane valoarea clubului dupa care vand tot si incep sa investesc in acest squad. Poate gasesc inlocuitor pentru Ben Arfa, chiar daca nu prea cred ca este posibil.

7. #2247 SP
    Muricaaa'
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1388126238145.jpg

8. #2248 SP
    Deocamdata asta imi este squadul de gold. Am iesit cu el pe la ~600k si tot mai am de lucru. Ureaza Lloris in poarta, Maicon pe dreapta iar pe stanga chiar nu stiu daca exista jucator mai bun decat Clichy. Poate Cole dar nu stiu ce sa zic de el. In atac l-as vrea pe Van Persie TOTS dar nu sunt sigur ca-l gasesc. Ca mijlocasi, cam asta este maximul in Barclays si mi se pare foarte eficient, dar imi pare foarte rau ca sunt oarecum fortat sa il tin pe Gerrard pe banca chiar daca da o gramada de goluri, dar nu are sanse in fata lui Mata sau a lui Silva.

BPL FIFA 13 Ultimate Team Squad | Futhead

9. #2249 SP
    Quote Originally Posted by bungabunga View Post
    IF Bale cand l-ai luat si cu ce bani?
    L-am luat de la un prieten la schimb. I-am dat un Bale simplu si un De Gea IF dar imi era dator cu 100k asa ca a scapat de datorie si eu am jucator.

10. #2250 SP
    Banned gicazizu's Avatar
    Quote Originally Posted by Marinake View Post
    L-am luat de la un prieten la schimb. I-am dat un Bale simplu si un De Gea IF dar imi era dator cu 100k asa ca a scapat de datorie si eu am jucator.
    L-ai cam pacalit.

11. #2251 SP
    Quote Originally Posted by bungabunga View Post
    Combinatii complexe Ca idee, cat de tare s-a dus in jos piata dupa ce a iesit 14?
    Piata nu s-a dus chiar atat de mult in jos. Doar ca exemplu Ibra se da cu minim 300k, Ribery tot pe acolo, Messi si Ronaldo pe putin 700k si asa mai departe. IF si TOTS sunt ai naibii de scumpi si ei.

Quote Originally Posted by gicazizu View Post
    L-ai cam pacalit.
    Nu neaparat. De Gea IF se da cam cu 50k si Bale 45k. Bale IF de 87 se da cu 220-230k. Cu tot cu datoria de 100k, nu a fost teapa. A fost cam schimb pe schimb. Acum il am iar pe De Gea IF castigat de dimineata cu 16,8k la biduri. Dupa 15k a cedat nervos un alt bidder iar cu 1.8k am luat un modifier 4-4-1-1 tot la biduri.

12. #2252 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Piata nu s-a dus chiar atat de mult in jos. Doar ca exemplu Ibra se da cu minim 300k, Ribery tot pe acolo, Messi si Ronaldo pe putin 700k si asa mai departe. IF si TOTS sunt ai naibii de scumpi si ei.
    Tu ai jucat Fifa13UT de la data lansării ?
    Sunt pe jumătate preturile...

13. #2253 SP
    Banned gicazizu's Avatar
    Nu neaparat. De Gea IF se da cam cu 50k si Bale 45k. Bale IF de 87 se da cu 220-230k. Cu tot cu datoria de 100k, nu a fost teapa. A fost cam schimb pe schimb. Acum il am iar pe De Gea IF castigat de dimineata cu 16,8k la biduri. Dupa 15k a cedat nervos un alt bidder iar cu 1.8k am luat un modifier 4-4-1-1 tot la biduri.
    Pe PS3, Bale costa aproape sau chiar cat Messi. Bale simplu.

14. #2254 SP
    Member bungabunga's Avatar
    El joaca FIFA13 de aici diferentele de pret.

15. #2255 SP
    Banned gicazizu's Avatar
    Acum am vazut ca era vorba de Fifa 13, cu modificarea formatiei prin card.

16. #2256 SP
    Oricum, Bale, IF sau nu, este un jucator foarte bun. Scot foarte multe pase si centrari de nicaieri cu el. Am assisturi mai multe decat meciuri si vreo 4 goluri.

---------- Post added 06-01-2014 at 00:06 ----------

Scuzati-ma ca postez din nou, dar nu cred ca trebuia sa imi mutati postarile. Cei de pe threadul Fifa 14 ma ajutau si nu i-am auzit sa se planga de prezenta mea. Aici nu imi raspunde absolut nimeni si o sa sfarsesc postand tot in threadul de Fifa 14. Rog moderatorul care a mutat posturile sa imi lase un PM pentru a-i explica de ce postez pe alt thread.

17. #2257 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Ti l-au mutat acolo unde isi avea locul, au procedat corect.
    Ai pus cumva vreo intrebare pe acest thread si nu ti s-a raspuns? in afara postului #2246, sunt putini care mai joaca UT13.

18. #2258 SP
    Pai tocmai asta este problema. Faptul ca nu mai joaca nimeni UT13. Singurul care a mai postat pe aici am fost eu. Pe threadul celalalt primeam usor ajutor de la mai toata lumea. Oricum, este vina mea ca nu imi place si nu vad rostul in a cumpara un remake la supra-pret an de an.

19. #2259 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Pe celalalt thread ti s-a raspuns din reflex, multi credeau ca vorbesti despre FIFA14, ai observat ca s-au sesizat mai tarziu.

Remake-ul ala e un must pt toti fanii, din pacate Daca nici eu n-as vedea rostul as ramane sau caut jumatate de ora un oponent pe online si nu-mi convine.
    Plus de asta nici webapp-ul de UT13 nu mai poate fi accesat, ceea ce este chiar naspa. Chiar acum o saptamna am bagat discul cu fifa13 sa vad ce coins mai am ...aveam 100k si mi-am pus si toti jucatorii la vanzare, printre care si cativa IF.
    STORE-ul nu mergea...probabil din acelasi motiv, nu se ostenesc sa mai faca ceva bun pt un joc putin frecventat.

20. #2260 SP
    Daca mai urmareste cineva pe aici, asta este echipa mea Silver cu care am inceput sa joc mai mult decat cu cea Gold.

Silver Beasts FIFA 13 Ultimate Team Squad | Futhead

M-am bazat in primul rand pe Pace ceea ce este vizibil, dar am descoperit niste jucatori extrem de buni cu ocazia asta. Mai urmeaza Agbonlahor si Benteke ca sa fac un atac A.Villa si gata.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 113 of 116 FirstFirst ... 13 63 103 111 112 113 114 115 ... LastLast

Bookmarks