ziceti si mie un site Romanesc de unde sa dau preorder la Fifa 13 ps3 .,si sa il am in mana in ziua aparitiei sau cel mult cu 1-2 zile de intarziere ....multumesc![]()
ziceti si mie un site Romanesc de unde sa dau preorder la Fifa 13 ps3 .,si sa il am in mana in ziua aparitiei sau cel mult cu 1-2 zile de intarziere ....multumesc![]()
Eu am vorbit cu cei de la ventum.ro care au sediul in Cluj si la ei fifa 13 (standard si ultimate) va fi disponibil din data lansarii, cu livrare in aceiasi zi. Acuma depinde ce varianta de livrare alegeti, eu am ales posta romana si imi vine in 3 zile de la lansare in Bucuresti, varianta ultimate 299 lei + 9 Lei livrare posta romana.
Daca vrei doar varianta standard si sa o ai cat mai repede, o gasesti la Altex din ziua lansarii, 259 lei ( La ventum e acelasi pret)
Daca vrei o varianta mai ieftina, vorbeste cu cei care aduc din Anglia,Sua etc. dar o sa-ti ajunga mai tarziu.
Fifa 13 a aparut la gameshop.
Noutati
Cred ca este o confuzie, eu pe afara pe site-uri care nu prea trimit in Romania vad un pret in jur de 245 lei + transport. Aici cu cod de membru este 250 lei, transport gratuit. Poate ai vrut sa spui 5 lei, care oricum se anuleaza cand se pune si transportul si diferenta de curs valutar a bancii...
E teribil de scump la gameshop. Anul trecut a fost in jur de 180 daca imi aduc bine aminte. E si standard edition.
ShopTo trimite in Romania?
ShopTo.Net - Search Product
Varianta simpla este 39,85 Lire(227 ron) , adaugam si transport 3 lire (18 ron) ajunge la 245 ron cu tot cu transport.
Probabil el facea diferenta dintre pretul fara transport si pretul pentru clientii normali(nefiind membru) ai gameshop => 279.9 - 227 = 52.9
Ce inseamna membru la GameShop. Care sunt conditiile?
Pentru 7 lei parca nu merita sa astepti o saptamana dupa el... poate se si pierde pe drum... poate mai platesti si vama.
DanTe23 zice ca ajunge in data lansari... Banuiesc ca a mai facut precomanda de afara... De vama .. nu stiu.. pana acum nu am platit asa ceva cand am comandat de afara.
Daca esti membru GameShop si poti lua la 252 ron, atunci intradevar, pentru 7 lei mai bine dai comanda aici... Daca nu te intereseaza varianta Ultimate Edition
Ramane intrebarea: Cum poti deveni membru GameShop?
Pretul la fifa 12 a fost de 180 lei in mai 2011, fifa 13 cum a aparut pe 4 septembrie pe site, nu prea are avantajele unei precomenzi.
nu va mai complicati fratilor, luati-l de la altex, e 259 transport inclus si-l primesti in ziua lansarii. am prieteni care din comoditate isi iau doar de la altex si chiar sunt mega seriosi.
eu de exemplu am facut precomanda la ei pe site de fifa 13, si dupa nici macar 2 minute m-au si sunat sa-mi dea detaliile care le-am cerut la comanda. le specificasem ca, confirm comanda doar daca primesc jocul in ziua lansarii, cel tarziu a doua zi. si mi-au spus ca ei oricum jocurile le primesc cu 2 zile, sau cel tarziu 1 zi inaintea lansarii si vor face tot posibilul sa am jocul in ziua lansarii. cam asa a fost si anul trecut la gameshop cand am precomandat fifa 12. ca si chestie, la ventum se plateste 18 lei curieratul rapid, pt cine nu stie.
Bookmarks